Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kampars: Latvija var piedzīvot nopietnu demokrātijas krīzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andre
a
Es nemaz nezināju,ka Latvijā ir demokrātija.Viss kas te valda ir totalitārs-Ar SAEIMU priekšgalā, režīms,kas pilnīgi ignorē sabiedrības intereses.Nevajag muldēt par DEMOKRĀTIJU.
J.Hermanis
J
Es par JL.
Svešinieks
S
Tieši par to tikko domāju rakstīt blogā
jūrmalniece
j
Mans koments bija domāts pragmatiķei
jūrmalniece
j
Jūs runājat koalīcijas vārdiem - nudien, esmu šos politiskās "elites' murgus atklausījusies. Bēda tā, ka vairums to cilvēku, kam Latvijā pieder reālā vara un ietekme uz politisko lēmumu pieņemšanu joprojām nesaprot vai negrib saprast ko nozīmē valstiska domāšana. Manuprāt ir pienācis laiks no viņiem pieprasīt atbildību.
pragmatiķe
p
Viens no jaunlaiciešu lielākajiem pārmetumiem varas partijām – to ideāls esot autoritārais krievu lācis, līdz ar to latvietim tas nevar būt pieņemami, līdz ar to veco eliti nost utt. Ja padomātu rūpīgāk, paviršas līdzības ar Krievijas situāciju gan izriet no kopīgās padomju vēstures, no tā, ka pārejot no sociālisma uz kapitālismu, atdzīvojās tā agrīnās, plēsonīgās fāzes iezīmes, spēcīgo un veiklo darboņu uznāciens, Krievijā tikai daudz plašākā mērogā. Runāšana par ideālo Vāciju un Zviedriju, kur ir īstā demokrātija, skan skaisti, tikai tām ir daudz garāka netraucētas attīstības vēsture. Pie mums diemžēl sevi par demokrātijas ruporu un pilsonisko sabiedrību iedomājas katrs neveiksminieks, kura priekšstatos vecā lumpeniskā padomju bagāža, kad valsts ir aukle un regulē indivīda dzīvi, saplūdusi ar Rietumu patērētājsabiedrības sliktākajām iezīmēm – es gribu, man vajag, bet prasu no citiem, nevis sevis paša.
Kaut ko ""labāku"" nepateiksi
K
Varas partijas iedzen opozīciju finansiālā strupceļā. Lūdzu lūdzu atmetiet arī Kamparam santīmiņu.
Koks- IM
K
Ja nevari argumentēt vai vismaz saprotami izteikties- netērē burtus!
koks-čibrikam
k
Rīgas Domē ienākot Aksjonokam, bija jau no paša sākuma skaidrs, ka viņš būs Dons Kihots, kas cīnīsies ar vējdzirnavām. Pārāk daudz un pārāk daudzi tur ierastā vidē un ierastā veidā līdz šim ir sakārtojušies.
Parastais
P
Agrākos laikos valdības tos, kas netic oficiālajām versijām, ir centušās pasludināt par psihiski slimiem, ielikt trakonamā un sakūdīt pārējos šo indivīdu apsmiešanai. Par laimi nu jau visa pasaule zina, ka Bušs & co ir maldinājuši sabiedrību par ķīmisko ieroču krājumiem Irākā, lai tiktu pie kārotajiem naftas laukiem, tāpēc piesaukt mistiskos citplanētiešus vai spokus kā apliecinājumu Buša kompānijas godīgumam ir bērnišķigi. Attiecībā uz Mēness ceļojumiem, NASA ir visas iespējas iesūdzēt tiesā grāmatas Dark Moon autorus David S. Percy un Mary D. M. Bennett , kā arī filmas Moon Landing Hoax autoru Bart Sibrel, taču to nedara, tāpat kā 40 gadu garumā nav aizsūtījusi nevienu misiju ne uz, ne ap Mēnesi, lai turpinātu pētīt mūsu pavadoni tieši, pie reizes nofilmējot atstātos priekšmetus. Oficiāli ir tikai viens arguments, ka tur kāds ir bijis - tie ir atvestie ieži. Taču nav zimāms, no kurienes tie atvesti. Ļaunas mēles melš, ka tie ir pārkausēti meteorīti no Antarktikas...
zilā govs
z
Krīze jau ir kopš tā brīža,kad Soross ar Dienas muti sāka tracināt latviešus tos pārvēršot no tautas par pūli.Tās tiešām ir demokrātijas beigas,kad viens ebrejs var uzmesties tautai par kakla kungu.Nevienam nešķiet dīvaini,ka kontrolējoša orgāna priekšnieku piemeklē ārvalstnieks.
Staņislavs
S
Cilvēki! Analizējiet faktus, kritizējiet. BET NENODARBOJATIES AR MUĻĶĪBĀM. Tas ka Bušs uzspridzināja dvīņu torņus, ASV nebija uz mēness ir no vienas un tās pašas sērijas, ka mūs kontrolē citplanētieši, pagrabos pilns spoku un mistiskas korporācijas kontrolē pasauli.
Illis
I
Latvija (var) piedzīvo(t) nopietnu demokrātijas krīzi. Manuprāt, Latvijā ir izvalbītas vai visas demokrātijas vājās vietas, un ir apietas (šuntētas) vai visas demokrātijas priekšrocības.
Diplomats
D
Latvija krize iestajusies kops pedejam velesanam. Politiki tikai ar padomju pieredzi izglitibu un uzskatiem vada so valsti. Viniem prats pakala, neredz talak par naudas maku un neko nedara Latvijas iedzivotaju laba.
Kevins
K
Vai Rīgas dome nenonāk interešu konfliktā,pārstāvot gan Rīgas iedzīvotāju,gan,kā akcionāre, monopoluzņēmuma "Rīgas siltums" intereses?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas