Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kampars uzdod pārbaudīt CSP amatpersonu atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekharts
e
Būtu ,labāk,par Latvenergo tarifu celšanu interesējies,Vienotības Melnais Caurums!
Krists
K
Kampars taču pats lielīgi sēdēja preses konferencē pie viena galda ar statistiķiem... domāju, ka pats (vai vismaz viņa padomnieki) taču bija notestējis šo viedo programmiņu.... A, bet nē, tagad redz meklēs vainīgo... Bet tas nu tā - Kamparam vajag vairāk uzmanības pievērst svarīgākām lietām (ākstības ap to skaitīšanos nevienu neinterē) - rau, tikko bija pašvaldības savienības vēstule par elektroenerģijas tarifu nepamatoto pieaugumu - ministr, Jūsu rīcība! Atceliet šo regulatora lēmumu, vai vismaz apturiet to! Strādājiet pie darba vietu radīšanas!
p
p
Vienotības āksts. kā Lokenbahs, kura firma izstrādāja cauro VID datu bāzi kļuva par galveno regulatoru. Šitais viss ir kārtējā Vienotības liekulība
Antans
A
Tak pašu to Kamparu sen vajadzēja nomainīt,šitais afērists,kas viņš pats bija,lietoto sadzīves tehnikas preiekšmetu pārdevējs un uzreiz ministrs,tāds vājprāts tikai te var rēgoties tautas apčakarētāju bars,nekas vairāk.
haha
h
Nesaprotu, par ko troksnis. Visi tik vien rokas, par ko varētu troksni uztaisīt. Ne kādam vajag mainīt tos datus, ne speciāli līst skatīties. Nu atrada caurumu, nu un? Aiztaisīs un miers. Varbūt iebetonēsim uz ielām brugakmeņus, lai tos kāds neizlauž un kādam pa galvu neiemet?! Līdz absurdam tā pārspīlētā baiļu kultivēšana medijos. Kam vajag datus, dabūs tos citā vienkāršākā ceļā, tā ka neviens nemanīs!
Henriks
H
Pat ļoti iespējams,ka pats Kampars ir šājā lietā sava labuma guvējs,jo firma,kurai ir uzticēta šī misija ir privāta,un kā jau visur pie šīs valdības pieņemts arī firmai ir saistība ar Kampara partiju,jo kā gan citādi ko tādu varētu uzticēt citam politiskam spēkam?Par to nav šaubu.Tieši viņam būtu jānes vislielākā atbildī,arī par notikušo datu pieejamību trešajām personām.
klukste
k
Cāļus skaita rudenī, jūs nelaikā iesākāt.
birojs
b
Jūs tur aušā tik vien jēdzat kā viens otru pārbaudīt un tādiem debīliem darītākiem algas pielikt. Un nekas nemainās pēc tām pārbaudēm, ne iztērēto naudu kāds atmaksā ne amatu atstāj.
alias
a
Nu pārbaudīs, secinās, ka kārtējo reizi nekas slikts nav noticis, neviens nav vainīgs un nevienam ne par ko nav jāatbild. Priekš kam lieki tērēt naudu vēl kaut kādām pārbaudēm? Kampars tāpat nav spējīgs paprasīt rezultātu. Viena lieta gan mums visiem jāliek aiz auss. Ja tiks ieviestas nulles deklarācijas šādā caurumainā sistēmā, tad tas patiešām var apdraudēt katru no mums.
Jaunā laika ētika
J
Kamparam vajadzētu uzdot pārbaudīt, kā tas tā gadījās, ka Regulatora komisijas konkursā uzvarējušais bijušais zemkopības ministrs Roze tā pilnīgi nejauši samainījās vietām ar Jaunā laika ētikas komisijas priekšsēdētāju, kurš Rozem par labu pameta vietu Lattelekomā un veiksmīgi uzvarēja Regulatora komisijas konkursā.
PMJS
P
Cik es sapratu, tad šoreiz personas kodi un pases numuri tika vienkārši sameklēti internetā. Ja būtu mēģināti vairāki pases numuri sistēma iespējams noreaģētu.
usne
u
Ja CSP varēja ignorēt likumu, sūtot materiālus krieviski, tad nebrīnos, ka viņi pārkāpj likumu arī darot pieejamus personas datus. Pa gabalu no tādiem.
pope
p
Ja tautas skaitīšana ir viens no lielākajiem valsts nozīmes projektiem EM sfērā, tad ministram bija par to aktīvi jāinteresējas - tātad pats nogulēja šādu klaju loģikas kļūdu. Ja ministrs aktīvi neinteresējās par vienu no lielākajiem projektiem, tad slikts ministrs. Lose - lose situācija Kamparam. Bet atkal vainīgi būs visi citi, jo Kampars un Co jau esot vienīgā Latvijas cerība...
vecis
v
Personas kodi visiem tūkstošiem jaunpilsoņu ir viegli atrodami oficiālajā laikrakstā "Valdības Vēstnesis". Pases numuru nav tik daudz lai tos nevarētu noģenerēt ar jebkuru brutfoce ģeneratoru. Tātad atliek tikai gribēšana krāmēties.
PMJS
P
Varbūt vispirms vajadzēja noskaidrot cik likumīgi internetā ir atrodami cilvēku personas kodi un pases numuri. Ja būtu publicētas internetbanku paroles un kodi, tad arī jebkurš varētu noņemt naudu no kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas