Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kardināls Pujats lūdz aizliegt skolās rādīt īsfilmu par seksuālo veselību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zuzannatruba
z
err.. neliels labojums, Pujāta kungs. abortus netaisa tad, kad cilvēki ir guvuši informāciju par DROŠU seksu, bet gan tad, kad tādu nav guvuši.
borcinsh
b
...visas skolas Italijaa tos rada ( varbut ari Vatikanaa ) , nu bet....Latvijaa bus aizlegts ???
Ieva
I
Manuprāt to, vai sekss ir atbildīgs vai bezatbildīgs nosaka nevis cilvēka vecums (jo kāpēc, piemēram, daudzi uz vecumu kļūst arvien dumjāki), bet gan spēja apzināties sekas, piemēram, B un C hepatītu, turklāt netikai paša aplipšanu, bet arī cita aplipināšanu, vai arī absolūti nevajadzīgu grūtniecību, vai, kas būtu vēl briesmīgāk, reibuma stāvoklī uztaisītu kropli. Un, tā kā šīs lietas, īpaši kropļu ražošana reibumā, notiek arī laulāto starpā, tad ar vienu vienīgu nedrīkst nekādi neiztikt un vajag visu izrunāt sīki un smalki, lai pārliecinātu kaut vai, ka ar pāris aliņiem vai kāsīti var izrādīties pilnīgi pietiekami....
Ieva
I
Lai kas radījis cilvēku, tas ir sanācis vienmēr gatavs, tāpēc kaut kā jocīgi sanāk: ēst, ja gribas, drīkst, dzert, protams, ne spirtotos dzērienus, pat vajag, bet seksu....Gribi teikt, ka Dievs grib, lai cilvēks atsakoties rūdās? Bet kāpēc tikai no seksa? Lai apmierinātu šī te Dieva sadistiskās tieksmes?
abet
a
pareizi! un inkvizīciju atjaunot, un Jāni Šmitu par uberinkvizītoru!
Zane Grīnberga
Z
Baznīc kungs Pujats, ne līdz galam pasaka, ka viņš grib teikt....Viņš ir pret bezatbildīgu sexsu....sexsu bez laulībām....sexsu skolnieku vidū... Kad cilvēks kļūst pieaudzis, viņam sexs nav aizliegts, bet reāli bērnam - skolniekam, tas nav vajadzīgs...? Un diez vai 7 gadnieks ASV ir dzirdējis par to, ka sex ir domāts laulībām....? Ja baznīca ir ASV stipra, viņš to būs dzirdējis...:) Vai Jums visiem šķiet, ka sexsuālā pieredze skolā ir kaut kas jauks....un tīkams...? Vai tiešām tie hormoni tā trako, ka nevar izturēt....??
Zane Grīnberga
Z
Ļoti pareizi viņš runā, sex ir laulību prieks.... Neviss 15, 16, 17, 18 gadīgu meiteņu vai puišu māžošanās, lai precas, dzīvo laulībā un sexso no rīta līdz vakaram...!!! Āmen !
Ieva
I
Ne tikai mazus zēnus, bet arī meitenes. Un lielas sievietes no tiem, kas nav pedofili. Taču diženajam katolim vienkāršāk klāstīt, ka šis neko tādu nezina....
mja
m
Kardināla kungs Pēc svētības dalīšanas LPP?LC liekulīgo naudas rausēju dižsaietā, , Jums vairs nav vērts iejaukties citās sfērās. Esat kļuvis par sīs partijas aģentu, un ar Dievu tan nu gan nav sakara.
anda
a
vairāk kā nojūdzies
Anita
A
Sausmas. Atkal lielgalviba!
1337
1
Pujatam ir vecuma demence.
Red Point Optics
R
Liekuļu nezūdamības likums. Turklāyt bezatbildīga muldēšana -- faktiski.
WALA
W
Pujats var aizbraukt uz ASV palūkotis kā tur ar seksuāļo veselību un atturību. Īpaši iesaku pievērst uzmanību maznodorošinātām un nelabvēlīgām ģimenēm. Cienīts baznīcas kungs laikam nav pamanījis ka mūsdienu 7 gadnieks par seksu būs dzirdējis daudz vairāk kā minētais cienīgtēvs, un ja tādam jau tikko sasniedzot padsmit gadu vecumu netiks paskaidrots par lietas būtību un sekām - būs lielākas problēmas par (a)morālo stāju !!! P.S. ASV ir ļoti stipra baznīca, seksuālā izglītiba arī ir TABU, un ... porno industrija tur plaukst un zeļ - nez vai tas ir tas ko ir vērts "aizstāvēt" !!!
ateists
a
Bet es lūdzu kardinālu nejaukties skolu darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas