Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kariņš: SC kā promaskaviskai partijai nav vietas Latvijas valdošajā koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tas ir MUĻĶĪGI ja vēlētāji devuši vairāk balsis SC tad arī viņiem ir jākomandē un ZAGĻIEM jāapmierinas ar to kas ir , jo man arī par 20gadiem šīs manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJU PARTIJAS ir līdz kaklam ,lai parāda citi ko māk ja PASES viņiem sadeva , lai saņem ko paši gribēja ( nauda ) un tagad dabūs ( cilpu ) Cik daudz iedzīvotāji novesti izmisumā pie NEGODĪGĀS VALDĪŠANAS un viņu pieņemtajiem LIKUMIEM .
Mieriņš
M
kjarjinsch kā vienmēr izlīdis no alas pēdējais tad, kad visi citi sen jau alas ieeju aizdirsu..ši. Eiropas motors Vācija tirgo ar Putistānu pilnā sparā un tiem slaidi uzspļaut visādiem Konektikutas štata sūdu vācējiem krisdžoniem kardžīn. Latvijai tā kā vajadzētu pamanīties nenokavēt atraut kumosu no ruslandes vezuma, bet var jau ar tukšu vēderu dziedāt aleluja (kariņš protams, ka būs pierijies par Eiropas naudu, tikai kas baro Eiropu un ar ko tirgo Eiropa?)
Ministry of Truth > vairis
M
Klau, vairi, ar maziņo, ja jau krieviem, kurus pašu elks Putins aicina repatriēties, ir tik grūti aizbraukt uz etnisko dzimteni, tad vai tu maz vari iedomāties, ko nozīmē kādam latvietim aizbraukt uz Īrijas rietumiem? Un tomēr cilvēki aizbrauc. Krievu repatriantam aizbraukt uz Kēnigsbergu nozīmē aizbraukt uz pierastu vidi. Latviešu viesstrādniekam - nokļūt tiešām svešos apstākļos. Tu raujies melnu muti, lai attaisnotu nevīžību, prastumu, negribēšanu un nevarēšanu. Citu sliktākās īpašības. Padomā par to, kas tu faktiski esi par advokātu. Bēdīgs skats.
kails
k
karalis dodas cina ar vej-dzirnavam uzbrukumu-atbalsta-eiropas-klerki-nagu-mauceji-uz-prieksu-antini-pamati-zem-kajam-goras-sanematies......
andy
a
Beidz sildīt pautus briselē un brauc mājās strādāt vai turi muti! Visādi eiropas jampampiņi jau var gudri muldēt, bet kāds Latvijai no tā labums?
latg
l
Ja jau tu tik gudrs, pasaki labaak kaa atdot septini miljardi lielo paraadu?
murgs
m
un ko tu proamerikāniskais esi izdarījis LV labā, lai tauta neizbrauc un mazinātu bezdarbu, radītu vietejiem darba vietas !!!
laiks ir nauda
l
Eiropas Parlamenta deputātu Krišjānu Kariņu Steidzami jāatsuts no ES Parlamenta- viņš nav diesīgs pārstāvēt LR, jo tikai neizglītoti cilvēki var tā spriest par SC. Mums ir jāveido bizness arī ar KF , ES nav pret to, tad arī LR uzplauks.
laiks ir nauda
l
Eiropas Parlamenta deputātu Krišjānu Kariņu Steidzami jāatsuts no ES Parlamenta- viņš nav diesīgs pārstāvēt LR, jo tikai neizglītoti cilvēki var tā spriest par SC. Mums ir jāveido bizness arī ar KF , ES nav pret to, tad arī LR uzplauks.
tt
t
Šī partija nav orientēta uz Eiropu, saka Kariņš. Un es savā naivumā domāju, ka partijām jābūt orientētām uz Latviju. Nevar latvīts bez saimnieka.
Purgēns>ddt
P
Arī par vakardienu nedrīkstam aizmirst! Vēsture,tāpat kā mode,mēdz atkārtoties!
ddt
d
Kariņš ar savu terminoloģiju ir pilnīga vakardiena! "Promaskaviska" tādā gadījumā ir vecā Eiropa un īpaši ASV, kuru pašreizējās valdības interešu un spiediena rezultātā SC koalīcijā būs - patīk tas tūdaliņiem vai nē!
> ddt
&
Izvēlies, vai esi nespējnieks, vai tomēr melis un kvislings.
Nē, ministr,
N
esmu sazombēto tūdaliņu pazaudētais gods, prāts un sirdsapziņa.
  • 4
  • 0
J
Šai valstī par muldoņu iztrūkumu nevar runāt. Ja SC ir noziedznieki, tad viņus jātiesā, jāaizliedz, jāizraida no valsts. Kariņ, tādi nelieši, neesi lupata, dari ko! Ja nē, tu tikai tāds paunu puisis, kuram vieta tirgū kladzināt? Savukārt, ja tu spēlē " demokrātiju" tad viņiem visas tiesības vadīt valsti - vēlēšanās lielākais atbalsts. Bet nē " demokrātiju " arīdzan ignorē! Vai tu neesi pēdējais ...?
Bairītis>Dairis
B
Kam nepatīk,tie aizbrauc!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas