Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Karnītis: ja grib uzraudzīt ministrus, nedodiet viņiem dienesta auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atbalss
a
vecs cilvēks tas Karnīts, bet laikam, ja ar negodu neizsviedīs, pats neaizies. nez vai uzkrājumus ir veicis? jo tūlīt jau TP būs prom no ruļliem un viņs ir pārāk dažādas ziepes sataisījis, lai kāds baigi iestātos. nāksies tad izsviest. Būtu nu pats praties nerēgoties bezsakarā medijos, nekaitinājis un neatgādinājis par savu nožēlojamo personu
Šampēteris
Š
Piekrītu, kņada ir slimīga.
nevar nepiekrist
n
Normālās valstīs ir sakārtota sistēma, kā - piemēram - kompensēt ceļa izdevumus, ja cilvēks dzīvo tālu no darba vietas vai ja izmanto personisko auto darba vajadzībām. Kādas problēmas apvaicāties kolēģiem no Skandināvijas finanšu ministrijām, kā pie viņiem šīs lietas darbojas un izveidot sakarīgu un visiem vienādi piemērojamu sistēmu arī Latvijā.
rpg
r
ideālā valstī vadītājiem (ministri, deputāti) būtu jānosaka minimālā alga * koeificients, kas nepārsniedz minimālo algu 3x. Ja kā ministrs gribi lielāku algu, tad izpildi to, ko esi uzņēmies - uzlabot sociālo un ekonomisko situāciju! un, lai nestāsta, ka nebūs kandidātu - uz 2000 algu pretendē nevis gudrākie, bet sliktākie kandidāti. man kā uzņēmējam amats valsts pārvaldē būtu izaicinājums, ko uzņemtos par minimālo algu. automašīnu parks varētu būt, bet foršāks ir tas ministrs, kas brauc ar tramvaju vai velosipēdu:)
ivs
i
Vai ministri nesanem algu par darbu?Vai nezina ceļu?Vai nepietiek naudas automašīnai?Varbūt negrib ar tautu braukt vienā tramvajā,jā tur dažreiz smird,bet tā jau ir dzīve.Un ja kādam ministram tas nepatīk, lai meklē citu darbu.
Andris
A
Lūdzu, mīļie, beidziet zākāt manu partijas biedru, jo viņam jau tā ir grūti - algu samazināja, pensiju arī, tuvojas termiņa beigas regulatorā un politisie oponenti nākamgad noteikti atkal liks šķēršļus šī Latvijas dižā prāta atstāšanai amatā. Ieklausieties viņa patiesajos vārdos un rūpēs par mums visiem, jo ar šādu zināšanu un dzīves pieredzi kaut nu katrs viņa vecumā spētu tik asi saskatīt ļaunuma sakni!
Robis
R
Prieks par pareizu domu. Ceru ka mūsu valstsvīri to realizēs dzīvē.
Ērglis
Ē
Es būtu ļoti priecīgs, ja beidzot kāds norādītu, kas tad ir tā Latvijas Nokija. Savādāk tāda sajūta ka runājam par spoku.
Antons un Wasja
A
Auto jautājums visiem valsts iestāžu darboņiem kui izmantojot savu dienesta stāvokli auto izmanto personīgajām vajadzībām nesedzot faktiskās izmaksas. Ja ir krīze tad sāksim ar augšām....(zivs pūst no galvas)un sakārtosim tur lai var prasīt no padotajiem!!!!trīs bērnu māte tukumniece no rīta aiziet ar bērniem uz bērnudārzu,tur atstāj un tad kāpj vilcienā Tukums-Rīga un sedz ceļu par saviem līdzekļiem...bet turpat blakus kaimiņš Kampara kungs tiek nogādāts uz un no darba apr simbolisku samaksu kas sedz ap 6% no faktiskajiem izdevumiem. Profesor!Jums ar domāšanu viss kārtībā?
Kaspars Gasūns
K
Atkal kāds "eksperta" vārdu necienīgi valkā. Kārtējais sludinātājs par ekonomikas sildīšanu un "Latvijas Nokiju". JL, protams, sevi neko diži nav parādījis... bet šitie "ekonomikas karsētāji" ar muti ir vēl zemāka kasta.
Hm
H
".... nedodiet viņiem dienesta automašīnas..." . Nu gan gudri pateica. Neviens viņiem nedod, viņi paņem paši. Un brīvi lieto, kamēr žurnālisti nesāk bļaut. Tad arī tauta iesaistās - nu tad viņi sāk it kā kaut ko pārdomāt. Vai tēlot, ka pārdomā. Bet kamēr klusums, tikmēr slaucējus nav jāmudina - slauc uz velna paraušanu. Dod vai nedod.
Ērglis
Ē
"Pasaulē sīkie un vidējie uzņēmumi pārsvarā spieto ap kaut ko lielu, ap behemotu. Bet behemota mums nav! Kuri mums bija, tos nobeidzām," Karnīša kungs, konkretizējiet - kuri tad bija tie mūsu behemoti? Vai vienkāršāk nebūtu pateikt godīgi - mums viņu nav. Viņi ir jārada.
Elizabete
E
Ir. Kārtējo reizi ir apstiprināts, ka visi mikrouzņēmēji lielākoties mūsu valstī izauga no valsts pasūtījumu izmantošanas. " Pasaulē sīkie un vidējie uzņēmumi pārsvarā spieto ap kaut ko lielu," Kā valsts pasūtījumus nolikvidēja, tā viss bizness cauri.
Vilis
V
Karnitim pilnigi taisniba. Zurnalisti sataisa traci par neko, bet istas problemas neredz. Uzskatu, ka dienesta automasinai jabut ministra riciba 24 stundas diena, lai vins varetu optimali pildit savus pienakumua. Man nevajag, ka ministrs vada savus bernus uz skolu ar privato masinu, man vajag, lai vins pec iespejas vairak laika velta saviem valsts pienakumiem.
Skosts
S
Ekonomikas profesora sviests,nevis eksperta cienīga kāda sabiedrības dzīves un darba fragmenta,motīva analīze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas