Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Sola ņemt vērā sabiedriskās apspriešanas ietvaros saņemtos priekšlikumus

Kartē pieļauj izmaiņas

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (A/P), otrdien saņemot valdības deleģējumu administratīvi teritoriālās reformas turpināšanai, jau maija beigās sāks un līdz rudenim turpinās vizītes novadu domēs, lai diskutētu par administratīvi teritoriālo reformu un tās īstenošanas plāniem.

Top komentāri

MM
M
Interesanti kā runās ar iedzīvotājiem un ņems vērā priekšlikumus, ja pat aptaujas pašvaldībām aizliedz. Nez uz Ikšķili arī brauks vai raustās?
Scorseze
S
Par šiem indivīdiem var teikt tikai vienu, lieciet muļķim dievu lūgt, viņš sev pieri pārsitīs:)
Pipars
P
Pūce ... Pareizais uzvārds pareizo tumšo darbiņu veikšanai...! Principā ja jau ir nosprausts plāns samazināt iedzīvotāju skaitu Latvijā līdz kaut kādam noteiktam lielumam uz kaut kādu konkrētu laiku... Nu teiksim uz 2035 gadu... zem miljona... (tas ir tīri mans pieņēmums, kaut varbūt esmu pārāk liels optimists)... tad tāds treknais četracainais nakts slepkavnieks kā Pūce varētu būt tīri LIETDERĪGS...! Spriediet paši - visi pasaulē tā vai savādāk JŪT... ka jaunā krīze tuvojās,... tas automātiski nozīmē - bezdarbu, mājsaimniecību krahu, abortu skaita palielināšanos, alkoholisma palielināšanos utt... Loģiski spriežot - ja mērķis ir samazināt iedzīvotāju skitu tad šie krīzes destruktīvie procesi ir "jāpastiprina" ar kādu "SKAISTU" bet no tā ne mazāk destruktīvu projektu... KO ARĪ REDZAM...! Starp citu foto raksta augša ir lielisks... un kādi lieliski uzvārdi... mmm.... KARIŅŠ un PŪCE...!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas