Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Katrai Latvijas sievietei būtu pasaulē jālaiž divi bērni vai vismaz viena meita

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ina
i
man ļoti patīk -sabiedrības neiecietība, vienmēr slikti-vecmeita slikti,ar bērniem atkal slikti, to uz sevis esmu jau izbaudījusi, tikai vienu nesapratu, kāpēc vismaz viena meitene, lai aprecētos ar dzērāju un čakarētu sev dzīvi, ja arzemnieku apprec, tad jau tā pat prom no Latvijas, ir jāaudzina feini latviešu puikas!!!!
nu jā
n
Es pati bērnus nevēlos, taču tiešām skumja situācija, ja bērnus nespēj atļauties tie, kam tiešām viņus gribās :(
Krista
K
Nē, jautājums ir jāuzstāda citādi. Latvijā katrai sievietei vajag kārtīgu, mīlošu un atbalstošu vīru, kurš grib strādāt un atbalstīt ģimeni, īpaši tad, kad bērni ir mazi un ir gatavs kopā ar sievu rūpēties par ģimeni visu atlikušo dzīvi, un ar savu paliekošo ieguldījumu (piemēram, iekoptiem laukiem vai ģimenes māju) vēl pēc tam.
IncParaac
I
Tika d.... p..... var stenēt "sāpēs" :"Par - manu -nodokļu maxātāju naudu - ministre vadā savus bērnus uz skolu?" Streipjaunkungs Latvijas Valsts radio, LTV-1 - pievaimanā kā savu privāto :"Par manu naudu .. Kauna ministrei nav .." Streipam nebija kauna gadiem vazāties pa tiesām pierādot, ka "tiesīgs" nosaukt sievieti/māti/žurnālisti - par kazu. Valsts Radio!???????? Gadiem - māte spiesta skaidrot Latvijas(????????) tiesās: "Kazas ne mēs! Streips pats - āžmīlā kaist! Sievietes kā konkurentes - nāvīgi neieredz!" Gadiem ... Apsaukātās žurnālistes bērni - tāpat kā mani, kā ministres Lindas Mūrnieces bērni - tam ālavnieku d.... p......m uc. vaimanologiem - pensiju jāpelna? Kāpēc Valsts Radio (!!!!!)apmaksā māmiņu necienītājus, streipistus?
pildspalva
p
kādi bērni? šai valstij pat pašu iedzīvotāji nav vajadzīgi! es tikai nesaprotu, vai tad, kad mūsu nemaz nebūs, neviens, arī pildīsies AŠ2....9 kabatas? kas tad tās pildīs? vai tad, kad te vairs neviens nebūs, valdībai joprojām pastāvēs tās augstlabklājīgās algas?
Dolfs Grubers
D
Sai valstij berni nav vajadzigi,tad jau esosie dzivotu labklajiba!
pildspalva
p
bezbērnu nodoklis ir pilnīgs idiotisms! jau tā jaunie brauc ārā no valsts! vai ar tādu tu viņus pieturēsi? zini, man sāk visi palikušie mati celties stāvus... par ko tu strādā? vai tikai neesi kādā padomē? bļin, man jau pilnīgi vārds uz mēles... viss, eju tavas koordinātes meklēt blogotājos...
pildspalva
p
trūkums nav netikums... bet apzināti to vairot- tas ir noziegums! pie tā arī palieku. apzināti ražot nabagus ir noziegums!
pildspalva
p
pa punktiem: 1) jau laulības slēgt ir lielas naudas. ņemot vērā, ka daudziem nav vispār nekāda darba, es domāju, ka bezdarbniekam slēgt laulību ir tas pats, kas aiziet uz banku un paņemt kredītu... dos? NEDOS, 2)vispirms jānodrošina darba vietas, lai katru mēnesi to algu saņem. saņem 100 latus, garantija uz 6 mēn, un tu domā, ka tad kāds domā par bērniem? un cik lielu nodokli uzliksi 100latnieku darbos? vai tu šodien zini vēl kādu reālu darba vietu? no tām 50 000 solītajām? ej paprasi, vai tas viens, kas to darbu dabūja, jau ir bērniņu uztaisījis? (protams, ja nav gejs, es atvainojos), 3)nu man ir trīs. un tad? un visi skaitās bezdarbnieki. un sola man savus bērnus pa vasaru pakraidīt, tie tak mani mazbērni... ak, sorry, vienu gan tikai. ar otru patreiz esam kašķī, patreiz nesola vis. (izlasīs te un atkal būs pasaules mēroga škandāls! paziņoju, vedekla savu mazo man nesola dot pieskatīt!!!), 4)strādājošie domā, ka tikai man rīt te vēl būtu darbs! es šo teikumu pasvītrotu ar sarkanu svītru, sorry, nemāku! a kāpēc nav to strādājošo? jā, kāpēc? vai AŠ2 vēl kādu darba vietu radīs? tad būs? bet varbūt mainīs SISTĒMU! sistēmu. neesi radījis apstākļus darbavietām valstī, tev kā prezidentam, mēram, ministram, padomniekam,..., sorry, nezinu, ko vēl varu nosaukt- minimālo algu! un viss! radīsi darba vietas, alga ,kā termometrā temperatūru mērot, sāk iet uz augšu. teiksi, bet viņi jau nerada tās darba vietas? zini, rada vis! ar saviem lēmumiem, likumiem, atbalstiem, kredītiem! UN TU TAK AIZMIRSI TOS PENSIONĀRUS! nu, brauksi man tos bērnus taisīt? tagad vasara, varēsim plikiem dipšiem ņemties i pa mežiņu! manas apkārtnes pensikiem būs teijāteris pa brīvu! eu, brauc tik šu! zini, vecenītes uz to pēdējo reizi esot varen jaukas... tikai ņem vērā, ka var smiržāt pēv puvuma...:( vecs paliek vecs...
Stagars
S
Tā ir cilvēka daba. Katram savs krekls tuvāks. Problēmu ir daudz un piekrītu visam Tevis teiktajam, bet problēmas jārisina pa vienai, tad reāli kaut ko var mainīt. Domāju, ka ar dzimstību esam pilnīgā katastrofā tāpēc salīdzinājums ar pēckara periodu ir pat vietā. Tas, ka daudz bērnu ir bērnu namos un uz ielas nav nekas jauns. Tā ir bijis un būs, visus pieaugušos neizmācīsi. Bet ilgtermiņā skatoties bezbērnu nodoklim būtu pozitīva nevis negatīva ietekme uz demogrāfisko situāciju. 1) tiktus slēgtas laulības, jo pierādīt ka tas ir tavs bērns ir vieglāk laulībā esot 2) katru mēnesi saņemot algu netieši jauniešiem tiktu atgādināts par bērnu nepieciešamību, 3) tiem, kam vairāk par diviem bērniem no nodokļa varētu piešķirt atvieglojumus vai pabalstu par katru bērnu 4) strādājošie padomātu, ka ja nav bērnu, nebūs arī mazbērnu un būs mazāka pensija. Un pensijas bez šī nodokļa būs mazākas tā kā tā, jo nav jau to strādājošo. Bet mūsu materialistiskā daba un nevēlēšanās domāt tālāk par šodienu mūs arī gremdē. Esam jau aizmirsuši, ka trūkums nav netikums.
pildspalva
p
ak tu mī un žē! un es vēl domāju, ka manējais laulenis-saulenis tikai reizēm ir absolūti un galīgi stulbs! piedod man, zosij! jāaiziet uz kapiem nolūgties piedošanu... ak tu mī un žē!
pildspalva
p
nē, es neatbalstu bezbērnu nodokli. visiem strādājošiem un pensionāriem. tu tiešām esi medicīniski stulbs. mums pensionārs ir no 62 gadiem. parādi man, kā 62 gadus vecai sievietei var būt bērni? pateikt tev manu adresi? nāc un uztaisi man to bērnu! kopā ar visiem AŠ2!:)))))))))))))
pildspalva
p
nekāds nodoklis nepiespiedīs tos, kas nevēlas radīt bērnus, to darīt! NEKĀDS! kaut vai apliec dzērājus ar pudeļmazgāšanas nodokli! vai pīpētāji pārstāja smēķēt, kopš paaugstināja cigaretēm cenu? un labums kam? un zini, man personīgi, jo lielāku nodokli kam uzliek, jo man lielāka prāta apgrozība, kā to apiet!!! jo šeit ŠEIT ir praksē tā, ka , jo lielāku nodokli kam uzliek, jo vairāk pildās AŠ2 kabatas. diemžēl. lai nu viņi apvainojas vai stāv pie man pie durēm ar pistoļetu... sorry! vai darba vietas palika vairāk, no 01.01.10.? un kādu likumu pienēma? un kas ir ieguvējs? visi manējie palika BEZDARBNIEKI! visi. un ko šodien valdība? ir pateikusi, sorry, mēs esma muļķi? nē, viss iet arvien tālāk... tu te bazarē par tādu nodokli, kādu ieviesa pēckara gados. kad bija notikusi pasaules mēroga katastrofa! tu jau vari ieviest kaut mirēja nodokli, ka tas nav uztaisījis vēl 1000000000000000000000000000000bērnus, bet situāciju tas nemainīs! un neviens bērnelis neradīsies! vispirms jāizvelk valsts no di...rsas, radot jaunas darba vietas, ne iepērkot no ārzemēm cukuru, kartupeļus, da kaut atejpapīru! gribi redzēt bērnus? aizej uz tiem pilnajiem bērnunamiem! un pajautā KATRAM, BĒRNIŅ, KAS TĀDS NOTIKA, ka tu esi šeit? un ko, piespiedīsi vēl tādas mātītes ražot bērnus? sistēma ir nepareiza. un valdība mums( man) rāda pavisam aplamu modeli, kā dzīvot. sorry! skatoties uz AŠ2, es redzu, ka jāprot ir tikai zagt. tikai. un pielīferēties īstajā laikā īstajā vietā. man nav ne viens, ne otrs. manā laikā par zagšanu lika cietumā. es redzu, ka var solīt valsts mērogā debesu brīnumus, ka pildspalvai manna kritīs mutē no debesīm, ievēli tikai mani! MANI! un kas? nekas. šodien jau tas pats debesu brīnums sola vēl vairāk! a kāpēc nesolīt? (kā var nesolīt?) un ko solīsi šodien tu? uzlikt pildspalvai bezbērnu nodokli? da tu viņu man vari uzlikt kaut miljonu, bērnu vairāk man nav un nebūs. sorry! tie, kas šodien Latvijā taisa bērnus, nolemj viņus un sevi ubaga tarbai! gribi Latviju redzēt kā ubagu valsti? uz priekšu! aizej uz stacijas laukumu un ieskaties katram ubagam sejā! IESKATIES! nu un kā?
Stagars
S
Jautājums ir vai atbalsti bezbērnu nodokli un uzskati, ka tas var ko mainīt demogrāfiskajā situācijā vai nē. Es uzskatu, ka šāds nodoklis attiecināms uz visiem strādājošajiem un pensionāriem.
Stagars
S
Man šķiet, ka atbilde uz priekšlikumu ir par rupju. Kādas pretenzijas pret bezbērnu nodokli? Ja kāds pensionārs sevi produktīvās dzīves laikā nav atražojis, kāpēc maniem bērniem jāuztur mani un vēl kāds?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas