Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kažoka: Šobrīd ir iespaids, ka slēptās reklāmas vairāk ir Saskaņas centram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
goga
g
Toties sleptas antireklamas pret VL ir kaudzem. Negrib Maskavas/Sorosa pakalpini un vietejie oligarhi varu Latvija zaudet.
vilks
v
Tagad kažokai labāk garšo SC. Tā jau ir vajadzētu būt,lai sorozīdi tiek pie varas.
beločka
b
Tur ir otrādi, ārprātīgs liberālisms un bailes krievu par krievu nosaukt. Tur nosvīduši karo ar nacionālistiem. 9.maiju un Biskekas draudus tur labais tonis ir neievērot. Ja jau Kažoks kaut ko murmina, tas nozīmē, ka Biškekas Centrs ir nopircis pa biezo, pat Kažokam tas jāatzīst.
  • 0
  • 0
arhīvs
a
JAU SĀK IEBRAUKT UZ VĒLĒŠANĀM KRIEVU AKTIEIRI?nekas nav mainījies.... Kā grib varu svešā zemē!
ak, šausmas !providus irVienotība!
a
Kādēļ Kažoka vairs nerunā par Vienotību ? 2011.08.26 14:50 Providus pētniece Iveta Kažoka! PROVIDUS biedri: Nodibinājums "Sorosa Fonds-Latvija" (dibinātājs) Indra Dedze (dibinātājs) Vita Anda Tērauda (dibinātājs) Andris Aukmanis (dibinātājs) Nellija Ločmele (dibinātājs) Krista Baumane (dibinātājs) Didzis Poreiters (dibinātājs) Agnese Lešinska (dibinātājs) Anhelita Kamenska (dibinātājs) Lolita Čigāne Ilze Dzenovska Valts Kalniņš Marija Golubeva Andrejs Judins Linda Austere Iveta Kažoka Dace Akule Rita Ruduša-Keisa Dita Arāja Marta Herca PROVIDUS padome: Andrejs Vasiļjevs, PROVIDUS padomes priekšsēdētājs, SIA "Tilde" līdzīpašnieks Nils Melngailis, Alvarez&Marsal rīkotājdirektors Andris Aukmanis, Sorosa Fonda-Latvija izpilddirektors Nellija Ločmele, žurnāla "Ir" galvenā redaktore Inga Reine, LR Ministru kabineta pārstāve starptautiskajās cilvēktiesību institūcijās Pilna vienotība ar Sorosa biedriem no Providus, Delnām, portāla politika.lv un citām Sorosa dibinātām un finansētām organizācijām. Lieki jautāt par kuru apvienību balso vēlēšanās Kažoka un uz kuras apvienības izdarībām piever acis un meklējot vainu citos, izliekas nemanām koruptīvas pazīmes un darbības Kā ar Solvitas Āboltiņas bildi uz žurnāla Pastaiga vāka, kas veselu mēnesi rēgosies visās preses tirdzniecibas vietās? Tā nav slēptā reklāmas kampaņa? Tik kruta neviens vēl lidz šim nav uzdrošinājies! Savējos taču nedrīkst aizskart - vai nē tā, cienījamā?
ja kas
j
SC vienmēr ir bijusi līdera mēdiju reklāmā un pasūtījumu rakstos.
Vienotība
V
Es ar, lai vienotība viņu parauj, domāju, ka visiem citiem, vienotību viņu rāvis, reklāma ir vairāk kā vienotībai!
taisnais
t
kas šitam kaķim algu maksā un par ko? vai tā nav tautas apjāšana, ja šitādas personālijas bezjēgā pa mūsu zemi bradājās?
atbilde atbildei
a
Biškeka bija Krievijas atbalstītās pagaidu valdības nākšana pie varas Kirgīzijas varas krīzes. Šie notikumi saistās ar garu notkumu ķēdi, starp tiem arī ar etniskajiem nemieriem valsts ziemeļos, kur nežēlīgā veidā viena etniska grupa galināja otru. Osumbajevas valdība izmeklēšanu pienācīgi neveica un īstais upuru skaits nav zināms. Nav zināmi arī lielākā skaita noziegumu veicēji. Starptautiskajā ziņojumā bija pietiekoši skaidri mājieni par to, ka promaskaviskā jaunā valdība nebija ieinteresēta izmeklēt šo, faktiski, etnisko tīrīšanu un iebiedēšanu.
  • 3
  • 0
atbilde
a
Biškeka ir Kirgīzijas galvaspilsēta. Tautas nemieru rezultātā pa pēcpusi dabūja dažādi mafiozi grupējumi, to starp MANAS bank, kurš sponsorē arī dombrovska noziedzīgo režīmu. Jūs laikam tāpēc vaimanājat par Biškeku, daudz ieguldīts?
  • 1
  • 2
jautājums
j
Tu par Biškekas Centru?
  • 2
  • 1
fakts
f
Man Kažoki nav svarīg, bet tā diemžēl ir taisnība, krivu mēdiji 200 % reklamē SC, latviešu mēdijos arī pilns ar abnormāli glaimojošam intervijām. Tā nu tas ir. Vienotība pēdējas nedēļas laikā arī lien no ādas ārā.
oi oi oi
o
toties slēptā melnā PR absolūta līdere (vairāk kā pārējām kopā) ir Vienotība. Un tur nu nav nekāds "šķiet"
fakts
f
Un numur viens ir Štokenbergs un viņa gāganu kari ar VL
  • 1
  • 0
j
mana puse visvairak reklamas vienotibai. slepjas aiz saviem darbiniem pasvaldibas u.c.
j
mana puse visvairak reklamas vienotibai. slepjas aiz saviem darbiniem pasvaldibas u.c.
@
@
Ko jūs gribat no SC, kam ir no sabiedrības slēpjams arī līgums ar Putiniešiem?
un ne tikai
u
Un ne tikai
  • 1
  • 0
macities
m
Tas ka sc slavina visi krievvalodīgie mediji ir skaidrs.. savādak jau nevar.. atceramies tak kas notika ar to krievu žurnālistu kas atļāvās pakritizēt ušakovu.. :)))
zvirbulēns
z
SC slavē ne tikai mediji, bet arī Vienotība un ZRP, Zatlers, un te jau var ierēkt! :)
  • 4
  • 2
!
!
Laikam gan neviens kandidāts, ne partija nepārspēs Vienotības Ingmāru Čaklo, kas ar saviem "labajiem darbiem" piedrazojis pilnu`Draugiem.lv. Neko neatpaliek arī Tomašūns! KNAB`īt, uz priekšu!!!
J
Kas viņai maksā tā kā būtu skaidrs, bet cik?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas