Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kažoka: Zatlers rīkojās pareizi, atkārtoti pretendējot uz prezidenta amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūlis
J
Nu nezinu, kas vada Zatleru izvirzot savu kandidatūru prezidenta amatam. Katrā ziņā nevar teikt, ka viņš ir mazdūšīgs. Varbūt viņš neapzinās, kādas smagas problēmas viņam būs jārisina. Kaut gan viņam būtu jābūt labāk informētam, kā parastiem pilsoņiem.
Kurrata
K
Darīja pareizi - pieteicās, bet reizē cer ka viņu neievēlēs. Ni nebija viņš 100% prezidents un labprāt darītu ko citu, saņemot tos labumus ko saņem eks-prezidents. Nolauza tos 4 gadiņus un būs laimīgs ja nebūs jāturpina.
Nu patiešām, kā gan citādi?
Stulbais auns
S
Jautājums ''ekspertei'':Vai ta partijā Vienotība arī ir ''IEKŠĒJIE MŪDŽI'?
Ministry of Truth
M
Zatlers neder. (Skripač ņe nužen).
priekšlikums opozīcijai
p
Vai tiešām vairāk nav neviena sakarīga cilvēka ko varētu likt Zatlera vietā,nu nav viņš prezidents,viņš ir marionete,kas grauj valsts tēlu kopumā! No visiem minētajiem kandidātiem vispiemērotākais būtu M.Riekstiņš,bet koalīcija jau nu nebalsos par GUDRU ,GODīGU PREZIDENTU Diemzēl, koalīcijai vajadzīgs savējais grozāmais kurš ieliek tādus mīkstos bīna lāčukus valdības galvgalī Ja koalīcija nebalsos par vispiemērotako kandidātu prezidenta amatā tikai tāpēc, ka M.Riekstiņš ir no opozīcijas, tad Sc lai izvirza I. Kreitusi
you
y
..sāciet jau lūkoties nākošās Saeimas virzienā???... viena jūsu tipa ''babuļmāte'' arī tā runāja..tā runāja..tagad sēž kā ūdeni mutē ieņēmusi..un automātiski pogas spaida!!! nez kur visi viņas LIELIE PRINCIPI pazuduši???? p.s. iesaku gan pārāk neiespringt!! Jūsu ''kustība''= ''jenotība delnā'' jau sevi ''sašāvusi '' visās kājās!!! pati!!!!!!!!!!!
Protams
P
Protams, ka pareiza Zatlera kunga rīcība. Gribētos, ka prezidents vairāk uztrauktos par nācijas nākotni, lai latvieši nebrauktu prom. 2011. gadā Zatlera kungs bija pasīvs vērotājs. Cits kandidāts kamēr apgūs darba specifiku, tāpat neko neizdarīs.
šis ir garām
š
Visus šos gadus, neraugoties uz krīzi valstī un valdības ne visai kvalitatīvajiem lēmumiem, Zatlers ne uz brīdi nepievērsās neērtajiem sociālajiem jautājumiem.
Hrenovijs Hrens
H
Visvairāk maini izbrīna tas, ka Sorostētiņam Latvijas liktenis rūp vairāk kā pašiem latviešiem! Cik daudz naudas šis izdevis sargsuņiem – delnai un providus - no ārzemēm finansētām NVO? Tāpēc, manuprāt, kā komisku uztveru Kažokas kundzes komentus par Zatlera kungu , tipa alkašu rehabilitācijas klīniku vada hronisks dzērājs. Man spilgtā atmiņā Zatlera pirmā vizīte Ņujorkā un , cita starpā , aizčāpošana līdz Sorosa kunga birojam - kalns (prezidents) iet pie muhamda (tirgus spekulanta). Cienīgi? Protams!
imants
i
Nemāku teikt vai ir labākais, bet, diemžēl Latvijai, vienīgais kurš var turpināt strādāt , nevis no nulles sākt mācīties to darīt. Jo pat Vaira, kurai gadi un veseliba atļauj, atkārtoti nākot, būtu spiesta mācīties no jauna, varbūt ātrāk par visiem citiem, bet no nulles. Pārējie vienkārši vēl vispār nekā nezina. Vairas mīnuss- viņai 8 gadus bija nospļauties par iekšpolitiku. Zatlera galvenā grūtība ar bija tieši tas , ka viņš pirmais, no nulles prezidenta līmenī pievērsās iekšpolitikai. Un pilnīga neziņa par šo institūciju vispār , sākumā. Bet izskatās ka labs skolnieks. Dod nu Dievs lai labums no tā valstij un tautai. Lai veicas.mums un Jums.
karma
k
Protams, ka Zatlers no visiem apmulatajam kandidaturam ir labakais kandidats Latvijas valsts prezidenta amatam. Galvenais ir, lai Zatlers izmaina likumus kuri pieskir prezidentiem nesamarigas privlegijas un socialas garantijas, dzivoklus pec amatu beigsanas. Ulmanis un Freiberga nekaunigi turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus, lai tikai pasi sevi nodrosinatu particiba un bezrupiba. Nakosais prezidents Latvija ir jaievel Latvijas pilsoniem, jo tas ir pazemojosi un apkaunojoso ka sis politiskie banditu grupejumi tirgojas Latvija ar prezidenta amatu.
air
a
Viens no "mūdžiem" droši vien, ka ir "ute" Lembergs :)
who cares
w
Zatleram nekas cits neatlika.
Oskars
O
POLITOLOĢE MULDĒTĀJA , kas viņiem maksā un par ko ?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas