Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ķengaragā jaunieši, iespējams, noslaktējuši bebrus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Tie nav jaunieši un bērni- tie ir atbaidošie Ķengaraga, alkoholiķi, narkomāni un viņu -rupji runājot- "bērni".
janisss
j
iespējams jau arī, ka bērni vainoti nepatiesi bebrs spēj nogalināt arī bebru , varbūt iet ciņa par vietu
!
!
Komentāri ir absolūti nenormāli. Tas ir dēļ nolaidīgas audzināšanas un visatļautības. Bet tie urlas, kas šādi "izklaidējas", pieaugot spēkam, ķersies klāt arī citiem cilvēkiem. Un nonāks urlu paradīzē - cietumā, un būs sabiedrībai zuduši. Tāds cikls daļai lumpenu ir norma.
Terorists
T
Regulēt tu vari savu sievu ne mani kur man sedēt un ko darīt.Un ja esi glupš tas ir vēl viens pierādījums par šādu deģenerātu ar optisko tēmekli.
virsraksts
v
Kāpēc tik tendenciozs virsraksts, kurā tieši apgalvots, ka j a u n i e š i iespējams nosituši. Ja nav pārliecības, ka jaunieši to izdarījuši, tad jāsaka - Bebrus iespējams nosituši jaunieši, ... bet varbūt arī paši pilngadīgie iedzīvotāji, kuri vēlas novērst aizdomas?
valodas
v
Kur ir pierādījums tam, ka to darījuši bērni vai pusaudži?! Šajā dīķī uz necilas nelielas saliņas pretī kādreizējam kultūras namam Daugava jau ilgi dzīvoja bebri savā mājoklī un laiku pa laiciņam nevainīgi nograuza kādu kociņu, bet nevienam netraucēja. Ap šo dīķa teritoriju un pāri dīķim kāds bija iecerējis taisīt savtīgu biznesu un celt ēku kompleksu. Šīs ziemas nogalē - februārī, martā saliņā ieradās koku un krūmu cirtēji un saliņu izcirta. Varbūt tur arī midzenī bebri pārziemoja, bet tos iztraucēja un iespējams arī kāds nogalināja. Nav redzēts, ka tīšuprāt arī agrāk jaunieši būtu bijuši pret bebriem tik cietsirdīgi.
Liena
L
Labi beerninji, labi... Laikam gimenee bija attieciiga audzinaashana. Maniem beerniem pat praataa neienaaktu sist dziivnieku, kur nu veel nogalinaat. Ka tik neizaug naakamie slepkavas. Saakas ar bebru, peec tam - jaunaakie skolasbiedri, tad pashu vecuma beerni, tad...
stulbeņi un pilnīgi idioti
s
Tev idiot nav apsolūti nekādas nojausmas par mednieniecību tad sēdi pie sava datora un neiesaisties diskusijā no kuras neko nerubī. Mednieki regulē dzīvnieku skaitu lai nesāktos pārabdzīvotība , postījumi un slimības . Mednieki ir kā plēsēji sanitāri nevis bendes un dzērāji.
stulbeņi un pilnīgi idioti
s
Viena tante teica un bars idiotu uzreiz gatavs linčot-jūs slimie idioti stedzīgi ejiet pie galvas daktera lai ieskrūvē izkritušās skrūvītes. Bebram kā savaļas dzīvniekam nav vietas pilsētā.
kaspars
k
pareiz izdearija ja lielie netiek galā ,jaunie izdara ,tas postu nesošās žurkās ir latvijā jaiznīcina tie nav latvijas iemītnieki.
DG
D
Tiešām dīvaina valsts tā Latvija. Salīdzinot ar citām valstīm, kurās ir gan bebri, gan koki. ___________ bet kā savādāk lai viņus iznīdē ja oficiāli nav atļauts.gaigīt kamēr apgrauzīs visus kociņus! es katram bebra nositējam sauju šokolādes konfekšu iedotu!es esmu par saglabātu dabu.
Iļģuciemā
I
divkājainie niknumā pret smirdinātājiem runčiem sit un sakropļo citu cilvēku izmestos kaķus. Kopš mazotnes bērnu acu priekšā visapkārt ir šī necivilizācijas aina ar slimiem un sakrpļotiem dzīvniekiem. Katru nedēļas nogali avīzes mūs aplaimo ar dzīvnieku stāstiem. Vai beidzot nevar klāt pielikt arī atbildes no attiecīgā departamenta ierēdņiem par šiem jautājumiem?
cits bembists
c
bet kā savādāk lai viņus iznīdē ja oficiāli nav atļauts.gaigīt kamēr apgrauzīs visus kociņus! es katram bebra nositējam sauju šokolādes konfekšu iedotu!es esmu par saglabātu dabu.
Paija
P
Dots devējam atdodas. Kādā jaukā pavasara dienā, reiz..., kādreiz... slepkavām paslīdēs kāja uz ledus un stindzinošais ūdens ievilks tos savos apkampienos un slepkavas neredzēs vairs dienasgaismu. Tā tas būs ar ļaunajiem sumpurņiem.
jumors
j
Un kas tad bērnu biedē ar visu dzīvo radību- iekodīs, ieskrāpēs, neej klāt! Laba audzināšana- arī bebrs kļūst par ienaidnieku, jo viņam ir zobi. Par bebrādas kažokiem gan viņi noteikti neko nezina!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas