Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ķengaraga reindžers izveidojis interneta lapu, kur sniedz padomus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
laputs
l
nu vispār jau viņš visu deva cietušajiem un tad cietušie to nodeva tālāk policijai. tāds skaitās stāsts. un vēl zagļus noķēra un mēŗķis tika sasniegts. ko vēl tu no viņa gribi? lai personīgi pienes katru ierakstu uz paplātes policijas šefiem, kamēr to visu īstenībā mentiem darīt vajadzēja pašiem.
cita vecmāmiņa
c
Kengur, Tu laikam arī naklausies ziņas?
Kengurs
K
Kārtējā slēptā reklamēšana tam, kas grib pelnīt, bet ne pasargāt. To pieāda sesnpēja un negriba sadarboties ar policiju.
g8>>>latweetim.
g
Naivais cilvek, vai tad jus zinas nelasat? Nupat avize bija raksts ka drosibas policija aiztureja Kengaraga kriminalpolicijas sefu un vel 4 policistus par sadarbosanos ar zagliem, Naivais cilvek jus gribejat lai Raindzers aiziet uz policiju un tur kriminalisti-policisti ar vinu izrekinatos? Latweet man ir aizdomas ka jus pats sadarbojaties ar policiju ka tadas mulkibas rakstat!!
Jans
J
Nekā nedara - slikti, dara - arī tāpat. Viena nenovīdīga iznīkstoša tautiņa.
ABB
A
Adrese taču ir! Rakstā virs reklāmas uzraksts - "Skaties vēl" un zem tā links uz lapu.
kri
k
hahhaaaa....cepur nost. pret tiem shabaaliem visus...
Domīgais
D
Man jau patiesībā ir pilnīgi vienalga kas tur ko kam nozog, tomēr, es saprotu, ka ir cilvēki, kas pieiet lietām "zinātniski", t.i. svarīgāka ir pati tēma, nevis konkrētais gadījums. Iedomājies: tu notērē savu laiku, naudu un panāc kādu rezultātu - reāli filmē gadījumus un zini kā to darīt, bet beigās izrādās -neatmaksājās, jo neviens negrib par to pat paldies pateikt. Izsaku savu viedokli tikai tāpēc, ka esmu wikipedia idejas piekritējs un, priekš manis, jebkura publicēšana internetā, ja nav amorāla, ir apsveicama. Zināšanas ir spēks. Starp citu, zaglim arī vajag ēst un ne vienmēr auto ir godam nopelnīts. Kaut gan, varbūt arī varat atspēkot manu domu.
?
?
Cik lēta žurnalistika. Tik grūti bija sameklēt un ielikt šo interneta adersi? Un kāds vēl BMW Klubs? Kas tas par murgu?
Latweets
L
Pirms nedēļas ļauži man oponēja, ka es neslavējot cienījamo reindžeri. Es teicu, ka nav jēgas slavēt cilvēku, kas tā vietā lai sadarbotos ar policiju izvēlas publicēt video internetā. Izrādās pat tik daudz viņš nedara un video nokļuvis medijos cietušā dēļ. Taisnība bija policijas šefam, kas neteica viņam paldies, jo ar attieksmi - es te nofilmēšu un lai policija mani nolūdzas es viņiem neko nedošu, nevienu zādzību nevar atklāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Ķengaraga reindžera interneta lapa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas