Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ķīlis būs ZRP izglītības ministra amata kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Paldies par sho zinu, tagad znu, ka nedriikstu balsot par ZRP.
abc
a
muļķu zemes pavals 22.08.2011 18:07 Ziņot! ZRP bez Ķīļa būtu kā cirvis bez kāta,jo ķīļa simbols (bultas vai falla veidolā) ir iestrādāts arī partijas logo. Jā,jā tas nav nekas cits kā ķīlis, ko tur dzen tajā sarkanajā krustā. Tad jau ,laikam,ķīlis tiks dzīts arī starp izglītību un zinātni,starp krieviem un latviešiem,starp labajiem oligarhiem(kas ziedo partijai) un sliktajiem oligarhiem(kas ziedo opozīcijas partijām) ,starp pensionāriem un strādājošajiem,starp bērniem un vecākiem u.t.t. Jāatzīst,ka ķīlis ir ārkārtīgi vērtīgs arī kā politisks instruments,bez kura Sorosa idejas pārstāvošās partijas nevarētu izdzīvot realizējot -skaldi un valdi politiku (cirvis jau arī ir tikai ķīlis). Tikai dīvaini,ka Sorosa fonda programmā viens no 5 punktiem skan sekojoši : "Veidot tolerantu Latviju – tā ir sabiedrība, kur cilvēki ar cieņu izturas viens pret otru, neatkarīgi no dzimuma, vecuma, tautības un seksuālās orientācijas". Kāda ir šodienas sabiedrības tolerance un cieņa vienam pret otru,to mēs ļoti labi te redzam lasot komentārus,un atkal krīt acīs,ka tieši no Sorosa interešu pārstāvēto partiju algotņu puses nāk visskaļākie ,brutālākie un cilvēka cieņu pazemojošākie rējieni pret autoriem kas izsaka viņiem netīkamu viedokli. Bet,dārgie sorosieši,tas taču neatbilst jūsu programmā deklarētajiem principiem par tolerantu sabiedrību!!!
nika
n
Tas ir pirmais arguments, kas liek apdomāt vēlēšanu par ZRP.
lingvists
l
Pirmā lieta darba kārtībā LU izdarīt kaut nelielu auditu. Tur vairs neviens negrib kārtīgi strādāt, jo kāpēc gan? Neviens tāpat LU nekontrolē un var strādāt pa roku galam, it seviķši jau tie, kas pasniedz neklātniekiem un apkalpo neklātniekus. Galvenais, lai students maksā.
qqtiyus
q
Tā ir pērtiķu filozofija,un viņi tai tic.Nu nē, Kīli,tu mani par mērkaķi nepataisīsi.Domāju balsot par Zatlera partiju,bet pēc šīs atklāsmes par Kīli ,kā izglītības ministru, Zatlers tiek izsvītrots no maniem smadzeņu failiem.
jjjjjjjjjja.
j
Esmu kategoriski pret Robertu Kīli,kā izglītības ministru.Antropologu par izglītības ministru,tas būs nokdauns visai izglītības sistēmai.Tad ar to dieviņu visa patiesība.Antropoloģija, cilvēku evolūcija, melu zinātne.Nu vajag taču cilvēkiem sačakarēt smadzenes Latvijā.Nu tādēļ vien nebalsošu par Zatlera partiju.,jo neesmu cēlies no mērkaķa.,un esmu gudrāks par Kīli
nnnnnnnnnē
n
Ziemeļu cilvēki īstenība ir cēlušies no lāčiem. Pērtiķcilvēki tik tālu ziemeļos nebija manāmi līdz sociālo garantiju rītausmai!
  • 2
  • 1
positivus
p
Super ziņa! Urrā!
tipisks komunists
t
bez loģikas demagogs, kā zaglers. Bez tam,kā lasījām, zog zinātniskos darbus un uzdod par saviem.
ia
i
daudz ko neapdomīgi teicis,īpaši par pensijām,par uzkrājumiem vecumdienām,ja 40 vai 50 gados sāks likt pa10 latiem,jēga būs maza,to noēdīs inflacija,arī eiro ieviešana paplicinās uzkrājumus,domāju,ka reālu darbu ir maz,es nebalsošu
edisons
e
Atpestī mani no Ķīla ar pārējiem ienaidniekiem pats tikšu galā!
Alisone
A
Pesteļošanai nepadodas.... Ar Ģīli var noslēgt tikai dīlu!
  • 2
  • 1
buberts līķis
b
...............
nu tak
n
plaģiatoru par ministru , bankrotējušu muļķi par premjeru,,,čeka rullē
Li
L
Ķīlis bija viens no labākajiem kā pasniedzējs RSU. Potenciālais ministrs?... Iespējams
Ieva
I
Varēja ne tikai tukši pļukstēt, bet arī pateikt, ko konkrēti vēlas izdarīt.
Mūsu nākotnes vārdā
M
mums gan vajadzētu katrā vietā tam atbilstošus cilvēkus. Vadīt, stratēģiski lemt un kārtot nav gluži tas pats , kas ģenerēt idejas. Es visvairāk cienu profesoru Stradiņu, bet nedomāju, ka viņš būtu labs ministrs. Mums kādreiz bijis par ministru Rainis. Nav ziņu, ka tas būtu veiksmīgs darbs. Piekrītu tam komentētājam, kurš saka , ka Vj. Dombrovskim vajag logopēdu. Daudzi cittautieši tiešām pareizi runā latviski, bet domāju, ka viņi sasniegtu vēl labākus rezultātus savā darbā, ja, latviski runājot, mēģinātu lietot pareizas intonācijas. Domāju, ka tas ir izdarāms- mazliet piestrādāt pie pareizām galotnēm un uzsvariem un viņi kļūs vēl labāk pieņemti. Tai skaitā mērs, kurš tiešām runā labi, bet varētu vēl drusku labāk.
Šalle
Š
Vērtēt personības, kuras gatavas strādāt visu labā, pēc kādiem viņu nenozīmīgiem trūkumiem ir trulisms. Truli jūs cilvēki esiet. Neesmu ZRP elektorāts, bet Ķīlis un Dombrovskis jau nu noteikti nebūtu tie sliktākie kadri, kam uzticēt kādu jomu vadīt. Labāki tad ir tādi Kristovski un Auguļi valdībā? Kamoon!
  • 3
  • 1
Mūsu nākotnes vārdā
M
Vj.Dombrovskim logopēds nelīdzēs -tas ir iedzimts
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas