Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ķīlis: latviešiem pašorganizācijas klasiskās formas ir pārāk smagnējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alex
A
Great article, thank you again for wiirtng.
Jobeth
J
Furrealz? That's maervlously good to know.
Jūsmīgais
J
Visam ir savas robežas! Arī šai pop-bez-publikāciju-profesora tukšjai d.iršanai. Ir jābūt īpaši izsmalcinātam idiotam, lai nezinātu, ka sadarbība urbja, cirvja, sāls utml . aizdošanas līmenī ir pietiekami plaši izplatīta. Tā parādās vidē ,kurā mazā grupa ( 3- 8 mājsaimniecības) dzīvo kopā vismaz gadu. To veicina dažādi "notikumi domājamā publiskajā vidē"-piem.regulāri piem.īzta kāpņu telpa vai nosperi bērnu ratiņi. Un vēl,un vēl.... kāds nožēlojams idiotisms sareizināts ar pārdabisku varas un goda kāri.
sony
s
Tādas formas pie mums nav iespējamas viena iemesla dēļ- no padomju laikiem saglabājusies (tīšī vai netīši) cilvēku suga, kura ar milzīgu entuziasmu iefiltrējas pašā centrā un pēc tam visu kapitāli sačakarē.
Talava
T
Kapec Latvijass valdiba sim smerdelim. dienas zaglim Kilim maksa no valsts budzeta algu par riesanu? Ir tacu jakonsolide sie kretini, valsts izlaupitaji un latviesu tautas apzadzeji, piemeram, sis Kilis, dienas zagli, spekulanti, blezi ministri Pabriks, Stokenbergs....
Jānis
J
Ķīļa kungs. Jūs esat pļāpātājs. Mums skolā klasē arī bija liels pļāpa, muldoņa, sauksim ,kā gribat. Vienmēr runāja visu un par visu. Kad bija jāstrādā, tad staigāja pie viena un otra un arī ar skolotājiem. Neko nepadarīja, kartupeļu gabals bija jāpalīdz nolasīt citiem. Tā viņš kaut kur klīst arī tagad pa pasauli, kā kļuva brīva Latvija, tā pazuda kaut kur pasaulē. Jūs vai neesat no tās zortes?Latvijā vajaga veidot kustību. Tā Zviedrijā 70tajos, sāka audzēt fiziskās personas savos lauciņos zemenes, citus dārzeņus, īpaši pensionāri Latvijā arī to varētu darīt aitkopībā ,augļu audzēšanā, veidot kooperatīvu kustību, kur tiktu vienmērīga produkcijas realizācija, slimību lokalizācija. Cilvēki nedara to, jo ir uzradušies negodīgi komersanti( sk. spekulanti)Jāsaveido likumi. Tos arī nobremzēs, jo saeimas deputātiem un valdības vīriem un sievām rados un draugos ir biznesi un neviens nepieļaus, lai viņu biznes nebūtu absolūti droši no konkurences. Tā lūk Ķīli!
Eva Braun
E
Jūrmalas pašvaldība dara visu ,lai iedzīvotāji turpinātu dzīvot autoritāra pārvaldibā un un tiek uzklausīti formāli ... Patiesie pielsētas vadītaju plāni no iedzīvotajiem tiek mērķtiecīgi slēpti...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas