Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kinoloģe: Suns zīdaini nav mēģinājis sakost, drīzāk mierinājis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Tik tiešām šķiet, ka daudziem taustiņu spaidītājiem īstā vieta būtu suņa būdā nevis pie datora tastatūras.
Jupis
J
Vecāki "jāiemidzina" un problēma būs atrisināta
kNN
k
māte sakoda un suns mierināja
vecmāte
v
Bērns varbūt suņu būdā piedzima un suns palīdzēja nabassaiti pārgrauzt?
Es
E
Vispār neesmu diez kāds tur suņmīlis, bet šai gadījumā es arī pieņemu, ka suns diez vai bērnu speciāli sakoda - tad sekas būtu nesalīdzināmi smagākas, drīzāk jau tiešām gribēja nomierināt. Suns jau nesaprot, ka tas satvēriens, kas kucēnam nenodara neko, zīdainim tomēr atstāj brūces :(
oto
o
Pilnībā piekrītu usnei,nelaimes gadījums ir nelaimes gadījums.Tas kurš var visu paredzēt ir vai nu Dievs,vai šizofreniķis,kuram liekas,ka var visu paredzēt.
puaro
p
Nu ja esi dzemdējusi, tad IR jāvar no visa pasargāt un visu paredzēt! Nevar paredzēt, ka govs lidojot pa gaisu tev pļeku uzliks, bet bērnu atstājot kopējā izplatījumā ar suni, IR jāparedz, ka suns var iekost. Tā ka nav te ko pilsētniekus vainot, bet uz sevi jāpaskatās un jāpārdomā- vai bērns ir vērtība vai vienkārši papildus apstāklis, tipa, tā gadījās...
anonīmais šakālis
a
Lietussargs 18:01 Uzsveru - ja suns eitanizēts nošaujot (to veica policists), tas ir krimināli sodāms pārkāpums. Ceru, ka pret amatpersonām, kas deva šādu rīkojumu un izpildīja, prokuratūra izvirzīs apsūdzību saskaņā ar larvijā spēkā esošo likumdošanu. Nošaušana likumdošanā tiek noteikta (ja vien nav veikta no policijas darbinieka puses aizstāvot sevi vai citus cilvēkus/dzīvnieku) kā īpaši cietcirdīga izturēšanās. Līdz ar to, ceru, ka prokuratūra rīkosies! ======================= Baigais jurists esi? Dzīvnieka nogalināšana Latvijā netiek uzskatīta par noziegumu. Tad jau katras cūku bēres būtu jāuzskata par noziegumu. Latvijā par noziegumu tiek uzskatīta dzīvnieku spīdzināšana, tu loh! Policistam ir tiesības un pienākums nogalināt dzīvnieku, pielietojot šaujamieroci, ja dzīvnieks apdraud policista vai citu personu dzīvību vai veselību. Āmen!
es
e
iesaku stāsta varoņiem pašiem nelasīt un nerakstīt komentārus. Neko pozitīvu tur neiegūsiet.
usne
u
un kāpēc stulbs sievišķis ?? Kas tev ir devis tiesibas apsaukat sievieti ? Tu sākumā dzemdē kaut vienu bērnu un padzīvo laukos. tad es uz tevi paskatīšos. Tizlie pilsētnieki, domā, ka no visa var pasargāt un visu var paredzēt.
usne
u
un kas tev par daļu, skaties pats uz sevi un saviem bērniem (ja ir vispār kaut viens). Iesākuši no žurnālistiem pakaļ darīties- no bezdarbības un stulbuma pūst no mušas ziloni un tukši spriedelēt. Kas Jums vispaŗ par daļu gar šo suni, bērnu un vecākiem !! Ko lieniet ar saviem spriedelējumiem citu cilvēku dzīvēs !! Šitādus agrāk par klaču bābām sauca.
Liekas
L
Kinologēi varētu būt taisnība
arī mamma
a
Visa tā lieta batiem diegiem šūta: māte uz brīdi ieskrējusi istabā un suns uzreiz norāvies un ievilcis bērnu būdā! Kas par tempu sunim, kā gaidījis to "ieskriešanas" brīdi! Kam to var iestāstīt?
.
.
suns, starp citu, nekad nav vainīgs, jo nav rīcībspējīga persona. vainīgs VIENMĒR ir saimnieks. un parasti saimnieka vaina ir nepareiz audzināšana, vai arī savam raksturam un iespējām neatbilstošas suņu šķirnes iegāde.
Lietussargs
L
Uzsveru - ja suns eitanizēts nošaujot (to veica policists), tas ir krimināli sodāms pārkāpums. Ceru, ka pret amatpersonām, kas deva šādu rīkojumu un izpildīja, prokuratūra izvirzīs apsūdzību saskaņā ar larvijā spēkā esošo likumdošanu. Nošaušana likumdošanā tiek noteikta (ja vien nav veikta no policijas darbinieka puses aizstāvot sevi vai citus cilvēkus/dzīvnieku) kā īpaši cietcirdīga izturēšanās. Līdz ar to, ceru, ka prokuratūra rīkosies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas