Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kinoteātrī nogalinātais bankas Citadele darbinieks bija četru bērnu tēvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skumjas
s
tā tas ir, kad saduras 2 mentalitātes - viens uzņēmīgs skolnieks, students, izglītots darbinieks, acīmredzami atbildīgs un veiksmīgs VISĀS JOMĀS - darbs, ģimene, bērnu skaits par to liecina. Piedevām, cilvēks pašapzinīgs un drošs - nekulturālam cūkam spēj aizrādīt, nevis paciest filmas traucēšanu. Nekāda kalpu dvēsele! Un otrs - agresīvs, varaskārs, brutāls un nepieklājīgs, nespējīgs cienīt apkārtējos, apmāts ar ieročiem, kā darbības virzienu izvēlējies sfēru ar varas pielietojumu - policiju, apsardzi, kas daudz smadzeņu neprasa, bet rada pārākuma sajūtu un apmierina kompleksus. Doktora darbs par vāju, palicis neaizstāvēts. Policijas akadēmija nepabeigta, jo likvidēta. Psihiskā noturība - zem katras kritikas, sava pārākuma, šovinisma un nesodāmības apsēstība acīmredzama. Šādiem spēkiem konfliktējot, diemžēl, ieceļojusi, bruņota un ieaudzināta brutalitāte ņem virsroku un iznīcina labākos latviešu prātus! Ne velti , piem., Šveicē, pie KATRA likumpārkāpēja apraksta VIENMĒR piemin viņa izcelsmi - likumnepaklausīgie 90% ir ar imigrācijas saknēm, un tas NAV MAZSVARĪGI - ir TAUTAS, kurām MENTĀLI VARDARBĪBA IR TUVA un cilvēka dzīvība tiek vērtēta ZEMU. Kā šoreiz.
atbildu
a
Viens latvietis, kurš jutās brīvs aizrādīja. Un par to viņu NOŠĀVA! Neesiet divkosīgs un ar dubultstandartiem - ko vieni drīkst, bet citi nedrīkst!
daunitis
d
Cuuka paliek cuuka, pat ja ir iedreseeta rakstiit kirilicee. Tagad meegjina iestaastiit visiem, ka rukshkjeet ir labi. Veel viens pamuljkjis ar mazaam olaam, kam nedriikst dot duumu koku...
nakts
n
Jā, arī es esmu 100% pārliecināts, ka tā ir izprovocēta, detalizēti izstrādāta slepkavība, ko apsūdzētais "izpīpējis" kopā ar savu draugu- advokātu, lai pierādītu savas slimās doktora darba teorijas un apvestu ap stūri mūsu valsts likumdošanu. Nebrīnos, ka tiks cauri sveikā . Dievs dod labu prokuroru!!!! P.S. Nu lūdzu paskaidrojiet, kā cilvēkos rodas TĀDS cinisms ?
KrKa
K
Andrej, tēvs, protams, bija visiem zināms šovinists, lai viņam vieglas, bet kāpēc jāpārņem tās sliktākās īpašības? Nu tak samierinies, ka drauģelis sēdēs, un ilgi, beidz tērēt enerģiju tur, kur tas ir bezmērķīgi. Ja tik ļoti rūp valoda, par to ir jādiskutē drusku citur
Nu
N
Видите, как мой нейтральный комментарий о правилах Макдональдса вызвал в вас волну национальной ненависти и обобщения о захламленных лесах. Es gan sapratu, ka diskutējam par kultūras trūkumu.
Nu
N
В ресторане НЕ надо убирать за собой посуду. А "Макдональдс" -- ресторан. Ojā, kā es nepamanīju tos daudzos viesmīļus, kas pienes ēdienus pie galdiņiem :) Paskaidroju īpaši nezinošiem: traukus aiz sevis nenovāc tur, kur apkalpo viesmīļi pie galdiņiem.
Berzins
B
Normali cilveki vispirms bridina ar vardiem. 'Neitlaizet' var ari saujot bridinajuma savienu gaisa vai sliktakaja gadijuma kaja vai roka nevis 4x navigi ievainojot.
tomēr
t
Šāvējs ir bijis psihiski nelīdzsvarots, brīnos, ka tāds studē jurisprodenci. Tādam bīstamam tipam atļauja nēsāt ieroci, tas parāda, cik bīstams sabiedrībai var būt šāds cilvēks. Šādu cilvēku turēt tikai izolatorā, jo sabiedrībā viņam nav vietas.
Видите, как мой нейтральный комментарий о правилах Макдональдса вызвал в вас волну национальной ненависти и обобщения о захламленных лесах. То есть вы сами не замечаете, что ведете себя вызывающе. Следите за собой, будьте осторожны.
lauķe
l
Visnotaļ piekrītu Jūsu viedoklim.....tikai šo nelaimīgo bērnu asaras tam noladētajam semečku nācijas pārstāvim ir pie vienas vietas.....tādam šobrīd tik viena doma prātā - kā glābt savu ādu.... Un advokāteļi jau ari piemeklēti "īstie" - īpaši Voroncovs..... Nebūs ilgi jāgaida, kad pati "apspiestās nācijas" patronese Ždanoka taisīs "gvalti" Eiropas tiesā par nekaunīgajiem nacionālistiem, kuri abižo un provocē nevainīgu popkorna grauzēju.
Patiesība
P
"Проблема многих латышей в том, что они слишком несвободны. То есть в данном случае существует непонятная для многих СВОБОДА ВЫБОРА: ты МОЖЕШЬ и убрать за собой, и-- не убирать. ЭТО ТОЛЬКО ДЕЛО ТВОЕГО ЛИЧНОГО ВЫБОРА, И НЕ НАДО нарываться." Lai cik nožēlojami tas būtu, bet Rīgas pievārtes atpūtas zonas pārsvarā piedrazo krieviski runājošie no mikrorajoniem. Viņi atbrauc, tusē un paliek lieli drazu kalni. To arī apliecina šis krivu valodā uzrakstītais komentārs. Tāda attieksme nav nekur citur pasaulē. Tapēc citur arī ir kārtībā, bet šiem piedrazotājiem ir viens lozungs: "varen plašā dzimtā zeme mūsu" kur nomestai vodkas pudelei vienmēr vieta atradīsies.
Patiesība
P
"Pēc aculiecinieku stāstītā, Zikovs filmas «Melnais gulbis» seansa laikā uzvedies nepieklājīgi - izteicis skaļus komentārus, čabinājis uzkodu turzu un nekādi nav reaģējis uz pārējo skatītāju aizrādījumiem. Seansa beigās, kad uz ekrāna jau rādīti titri un skatītāji devušies prom, starp 1968.gadā dzimušo Egli un rindu augstāk sēdošo Zikovu notikusi vārdu apmaiņa. Tad Zikovs izvilcis ieroci un vairākas reizes izšāvis Egles virzienā, viņu nogalinot. Slepkavu aizturējuši citi kino apmeklētāji, kad viņš mēģinājis pamest zāli. Vēlāk viņš nodots Valsts policijas darbiniekiem." Lūk patiesais notikumu atstāsts. Pārējais ir aizstāvju advokātu safabricējums. Tie daži kirilicā uzraktītie komentāri izskatās pēc tā slepkavas advokāta plosīšanās internetā. Vai tam aizstāvim nevar ienākt prātā, ka kāds tautas robinhuds var viņu pataisīt par sietu?
lux
l
Iedomājieties uz mirkli, ka šāda traģēdija būtu notikusi Maskavā un krievu būtu nogalinājis, teiksim, gruzīns. Vai tiešām Jūs domājat, ka krievi "nepītu" tautību notikumā, un nemaz neuzskatītu to par negodīgu rīcību vēl jo vairāk saistībā ar pēdējām fašistiskajām izpausmēm Krievijā? Nevar taču būt, ka Jūs par tām nekā nezināt. Iespējams, ka šis nelietis nebija no tiem, kuri te komentāros lepojas ar to, ka ignorē normālas uzvedības normas, demonstrē savu nevēlēšanos/nespēju apgūt tās valsts valodu, kurā dzīvo un tml. Iespējams, ka viņš rīkojās kādas psihiskas novirzes dēļ. Bet pamatu/fonu šādai uztverei attiecībā uz vairumu krievu jau rada tieši tie cilvēki, kuri Latvijā cenšas kultivēt savus paradumus, ignorēt vispārpieņemtās normas. Ne jau inteliģentie un patīkamie krievi, kuri ciena Latviju. Krievijā krieviem starp "ponajehavšije" arī ļoti grūti saskatīt tos cittautiešus, kuri pilnīgi iekļāvušies ,teiksim, Maskavas sabiedrībā un strādā valsts labā. Tā kā nav dūmu bez uguns. Diemžēl situāciju izmainīt vairs nevar. 4 bērni palikuši bez tēva. Turklāt viņš nogalināts meitas acu priekšā. Mēs tikai ļoti aptuveni spējam iedomāties, ka'da ssāpec valda šobrīd šā cilvēka mājās. Lai tuviniekiem spēks izturēt, lai bērnu asaras šim nelietim nedod miera, lai kur viņš būtu.
MSJ
M
CILVēKS nogalināts! Man ir tikai viens jautājums - PAR KO? Vai tas nenotiek mūsu valstī tādēļ, ka tiesnešu spriedumi valsts izzadzējiem, slepkavām bieži vien ir par labu "naudas maisiem"? LIKUMI NEDARBOJAS! Tādēļ arī tāda visatļautība. Cik ilgi šajā valstī valdīs nelietība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas