Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kinoteātrī nošautā vīrieša iespējamais slepkava liecības nesniedz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
??
?
Bet ,kapec vinam ir ierocis? Vai,ja to perk un registre ,neparbauda cilveku,vai vins ir adekvats,vai galigi debils..Ta jau pie mums saks iet ta pat ka Krievija,tur jau ja nedodi celu,kadai baigi dargai mashinai tad jau shauj nost..
jura
j
neesi ko slitku saēdies, te raksts par vēlēšanām vai ko?
KLM
K
Un nav taisnība, ka ģimenei vienalga satiksmes negadījums vai slepkavīga. ............................................... ............................................................ ...... Admirāl, iesku iedziļināties tekstā - ''kuriem NE PAR MATA TIESU NEBŪT VIEGLĀK (ļoti sāpētu) ,ja 'tētis ietu bojā auto katastrofā - bet šeit NE PAR KO (tas sāp traģiski) - iekavās rakstītais ar cerību, ka sapratīsiet - ir traģiski zaudēt auto katastrofā, bet neaprakstāmi traģiski NE PAR KO KINOTEĀTRĪ..
jautājums
j
Es esmu smieklīgs , jo uzskatu, ka slepkavas vieta ir cietumā? Nu, nu... Nevar jau visi būt tik iejūtīgi pret katra slepkavnieka ciešanām kā Jūs... .
kliedzoši
k
RASISMS ir šī slepkavas motivācija un šīs slepkavības iemesls!! Un prasība, lai tiesa to nepaslaucītu zem paklāja!!
jautājums
j
Es vispār esmu diezgan nepieklājīgs pret slepkavu aizstāvjiem.General! Un nav taisnība, ka ģimenei vienalga satiksmes negadījums vai slepkavība. Ģimenei ,un arī sabiedrībai, ir tiesības prasīt taisnīgu tiesu un ar noziegumu samērīgu sodu slepkavam. Tautām, kur sabiedrība nenodrošina taisnīgu sodu par pāridarījumu upurim un tā tuviniekiem, sāk darboties linča tiesa un asins atriebības tradīcijas. Bērniem ir jāzina, ka viņu tēva slepkava ir sodīts ! Jo citādi, pateicoties tādiem žēlotājiem kā Jūs, te slepkavos katru, kas ne tā būs paskatījies. Un vienīgais, kas draudēs par noziegumu drusku pagulšņāt slimnīcā... Taisnība tad būs tikai tam , kurš labāk bruņots. Visatļautība ! Un pēdējā laikā Latvijā notiek vardarbības ekskalācija, kad cilvēka dzīvība vairs nav vērtība. Vai nu sabiedrība tagad šo tendenci lauzīs, vai Latvija dzīvos pēc Krievijas ierašām.
KLM
K
Cietumā ! Nevis slimnīcā.... ............................................. .......... Manuprāt, Jūs jau paliekat smieklīgs - nu protams cietumā , jo tiesu eksperti atzina slepkavu par pieskaitāmu.....
jautājums
j
Un Džona Lenona slepkava joprojām izcieš mūža ieslodzijumu . Cietumā ! Nevis slimnīcā...
KLM
K
Bet Jūs, slepkavs žēlotāj, varbūt par tiem četriem bērniem padomājiet, kas bez tēva palīka. ................................................... ......................... Jūs jau paliekat nepieklājīgs,labi, lai paliek - speciāli Jums atkārtoju pāris komentāru iepriekš rakstīto - ''tās tak šausmas - četri bērni paliek bez tēva, kuriem ne par mata tiesu nebūtu vieglāk. ja tētis ietu bojā auto katastrofā, bet šeit ne par ko kinoteātrī, pie tam meitiņas klātbūtnē...Kā šis bērns dzīvos, visu mūžu redzot redzēto..." Kas attiecas uz Vienotības piekritēja reakciju - tas ir tik stulbi, ka nav vērts pat komentēt
jautājums
j
Šāva uz Reiganu 1981.gadā un tiešām garīgi slims, bet nu ļoti turīga naftas magnāta mantinieks. Bet Jūs ,slepkavas žēlotāj , varbūt par tiem četriem bērniem padomājat, kas bez tēva palika. Un Krievijā vispār šauj pa labi un pa kreisi...Laikam visi nepieskaitāmi? To Jūs gribat Latvijā panākt ? Lai gan Jums ,kā Vienotības piekritējam, visai tipiska reakcija...
Jānis
J
kādu vēl ekspertīzi slepkavam, aiz restēm un viss.
KLM
K
Cienītais, manuprāt, mūsu diskusija neauglīga, piemēram, šis -''un tiesu eksperti ASV nav viegliuzpērkami. Atšķirībā no Latvijas." Neauglīga tādēļ, ka pāris komentārus atpakaļ neapspriedām uzpirkšanas problēmas štatos vai pie mums- runa bija vienīgi par to - ja ASV neuzpērkami tiesu eksperti atzīst, ka slepkava ir nepieskaitāms- neviena ASV tiesa nespriedīs viņam nāves sodu....Neatceros uz kuru, bet uz vienu ASV prezidentu šāva tips,pie tam smagi ievainojot, tādēļ ka bija virtuāli samīlējies kādā aktrisē - viņu netiesāja, iespundēja stingri apsargātā klīnikā, un rīkotos tieši tā, ja arī, nedod Dievs, būtu nošāvis prezidentu, nekā citādi,jo ne ASV, ne citās valstīs psihiski slimos netiesā.
dr. F.
d
Un vispār esam iedzīvojušies savā ''NORD OST" analogā Latvijai raksturīgā- visnejēdzīgākajā veidā. Vēlreiz visdziļākā līdzjūtība upura ģimenei un draugiem.
lauķe
l
Drīzāk, lai kāds palīdz slepkavam aiziet ellē....
dr. F.
d
Nav apsolūti svarīgi kas šāva: krievs, latvietis, grieķis vai eskimosss. Maniakālam psihopātam nav tautības. Ir notikusi ar prātu neaptverama trāģēdija- nošauts tēvs meitas acu priekšā. Vismaz pieciem cilvēkiem izpostīta dzīve. Visdziļākā līdzjūtība ģimenei. Vienīgā cerība, ka upura darba vieta un kolēģi varētu kaut kā pabalstīt ģimeni. Līdzjūtība arī slepkavam - lai Dievs palīdz turpmāk dzīvot ar nodarītā nāves grēka apziņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas