Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kinoteātrī nošautais vīrietis bija bankas Citadele darbinieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kamene
K
Piekrītu. Notikums tik traģisks, ka prātam grūti aptvert. Ģimene vienas minūtes laikā zaudē tēvu, vīru, dēlu. Visdziļākā līdzjūtība. Ceru, ka policijai ienāca prātā, ka Egles meitai nepieciešama psihologa palīdzība!!
!!
!
Neapšaubāmi, slepkava tēlos trako, bet jācer, ka tiesa pieņems taisnīgu sodu. Briesmīgs gadījums....Līdzjūtība ģimenei.
skopais maksaa divreiz
s
Ja neesi mednieks, tad jeegas no ieroca NEKAADAS. "aizsargaaties" no kaa? No zagljiem? Tie pagaidiis, kameer aizbrauksi uz laukiem briivdienaas, un nozags gan visu veertiigo no maajas, gan arii to nelaimiigo ieroci ar visu seifu. Un no kura laika muusu viiriesi ir taadi niikulji, ka bez ieroca vairs nav speejiigi aizsargaaties?
necilveeks
n
Taa kaa mums nav to briesmiigo huligaanu bandu, kuru deelj nav iespeejams vakaraa iziet uz ielas, tad arii ierocis nav vajadziigs. Sliktaakajaa gadiijumaa, ja tiesaam kaads huligaans gadaas un arii tikai viens, var aizsargaaties ar rokaam un kaajaam. Un pat ja huligaani ietsaam uzbruktu, visticamaak tu no vinjiem nepaspeetu aizstaaveeties ar ieroci. Tu tacu neturi visu laiku roku kabataa uz ieroca un neteemee uz katru garaamgaajeeju.
beta
b
Tad paanalizē, kāpēc ierindas cilvēkam vispār vajadzīgs ierocis? Uzsveru, IERINDAS, ne spēka struktūru pārstāvim! Lai aizsargātos. Kur? Uz ielas, veikalā, darbā, billiotēkā, slimnīcā, skolā, sabiedriskajā transportā utt. ??? Ja reiz viņš ir tik ļoti apdraudēts, ka nevar justies droši nosauktajās vietās, tad ierocis nelīdzēs tik un tā, vajadzīga apsardze, tas tak vienkārši! Paliek vienīgi mājas, kur viņš teorētiski varētu šaut uz jebkuru, kas neaicināts pārkāpj viņa teritorijas neaizskaramību, bez atbilstošas sankcijas. Tiem, kam ierocis vajadzīgs kā krāna pagarinātājs, protams, tas jānēsā līdzi ikdienā, tikai te nu redzam rezultātu...
apache
a
Latviešiem no valdības vajadzētu pieprasīt statistiskos datus: cik pēdējos gados ir bijis pierādītu slepkavību, kurās krievi ir noslepkavojuši latviešus, un otrādi. Mūs terorizē gandrīz katru dienu. Bet katrs dabū, ko pelnījis. Ja indivīds vai populācija nevar sevi aizsargāt, vai ja tai nepietiek prāta izsargāties, to iznīcinās.
Возможно, что погибший тоже так думал. Вполне допускаю.
"cilveks » beta 14:46 tad značit jāsēž mājās visu laiku blakus ierocim? tad kāda jēga ka ir ierocis?" -- Всё же думаю, что оружие не для того, чтобы применять его в кинотеатре. Здесь вчера выступила одна женщина, вспомнившая евангельский завет подставить другую щеку обидчику. Здесь ведь тоже носитель оружия мог стерпеть обиду и не выпендриваться. Он же изначально в более выгодной позиции, чем безоружный. Оружие для того, чтобы защищаться от хулиганов ночью, когда ты идешь один или с женщиной, а они на тебя нападают.
Alma
A
Ai, man tiešām paliek bailes, kad iedomājos ka tikpat labi kāds krievs var sākt šaudīties lielveikalā vai autobusā vai vienkārši uz ielas. :( Bet nekur projām nebraukšu. Figu viņiem. Es arī varu ja ne citādi, tad pirms mani nošauj es viņiem acis izskrāpēšu!
На этот фильм лиц до 16 лет не допускают.
cilveks
c
tad značit jāsēž mājās visu laiku blakus ierocim? tad kāda jēga ka ir ierocis?
KLM
K
Protams, apstākļu sakritībai ir nozīme, bet ne par to bija runa - manuprāt, Jūsu komentārs bija mazliet aizskarošs, gan nošautajam, gan viņa bērniem un radiniekiem, jo ir vecum vecais ticējums, ka par aizgājējiem tikai labu vai neko, jo sevišķi, ka šo murga aculieciniece bija aizgājēja meitiņa - pat šausmas pārņem iedomājoties - ko pārdzīvo šis bērns...Par jefreitoru atvainojos.
apache
a
Nu, ko, par vienu latviešu tēti mazāk. Okupantu terors turpinās.
ZIrgs
Z
Un Latvijas iedzīvotājiem vispār ir raksturīgi "neko nedzirdēt" un "neko neredzēt", izņemot, ja pašam neskrien virsū!!!
Не Вансовичс, а Спрогис, сорри.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas