Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Klāra Radziņa: No Demakovas laikiem ir ko atcerēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
ir gan ,jā -instalācijas ,trīs "hitražopu "žīdelenu brāļus un ūsas.... ĀĀĀAA vēl dargo briļļu demonstrācijas un intelektuālu to formas apspriešanu LATVIJAS VALSTS UN TAUTAS LABA !!!
SVF
S
Interesanti, ka, ja pat nerunājam par Klāras Radziņas priekšvēlēšanu part-slavinājuma morālajiem aspektiem - sieviete varbūt patiesi izmisusi un nesaprot, ko dara -, šāds ziņas izklāta veids ir tipisks jaunajai Dienai, kas tiek veidota īpašiem stulbeņiem. Paskaidrojums: Visa ziņa sastāv no tā, ka preambulā bez pēdiņām tiek atkārtots tas pats teikums, kas pēc tam tiks citēts. Tā šeit dažās rindās 2 x atkārtots "Vismaz ir, ko atcerēties" un pārējos piemērus jūs pēc analoģijas saskatīsiet paši. Nav jēgas vienkārši atkārtot vienu un to pašu, tā jau sen vairs nav informācija, ko jūs sniedzat, Diena. Tā ir tendencioza teksta borēšana līdz apnikumam. Iespējams, jums laix pašlikvidēties.
Lakučs
L
Radziņa kā jau rūdīta komunisma aizstāve visos laikos ir bijusi kā tanks - agresīva un paštaisna. Viss, kas viņu interesē, ir bijis nauda. Nauda apmaiņā pret intelektu. Tai pat laikā visiem ministriem ir mācējusi izkalpoties, lai savu vietu līdz pat 70 gadu vecumam saglabātu. Vai tiešām vienreiz Rīgas muzejs netiks vaļā no šī dēmona?
Par rakstu
P
Šis politiskās reklāmas raksts ir nekvalitatīvs un palīdz Demakovai atgūt reputāciju tik pat maz, cik Demakova palīdzējusi kā ministre kultūras cilvēkiem. Politiskās shēmas, intrigas nav savienojamas ar patiesu kultūru.
Lelle
L
Ko gribi?! Muļķu zeme taču! Un Tu vislielākais starp tiem...
elija
e
Patiesibai ir vienmer acis jaskatas un ir prieks, ka ir tadi cilveki ka Heino, Sandra, "elka","buzz",kuri to saredz skaidri. Bet tadas izdzimtenes, ka h.d.,jau vienmer izvirzas prieksplana - vinam vienmer skiet, ka ir planetas epicentra. Es so raganu (un tada vina ir pec sava gariga sastava) citadi nesaucu ,ka par germakovu ( ar miksto g) un to nebut nenozeloju.
dr.akula
d
Demakova kā speciālists ir pat ļoti okei !...nu , bet komplektā ar Kalvīti un Šķēli - vircas bedres nāra ! :)...nu ,Helēn - nafig tev tie valsts zagļi ?
madame J S
m
Parasti jau darbojos kā Džons Silvers. Ja sanāk zapte, tad sāku bļaut, ka esmu tak dāma..
بجدي
ب
Gadu gaitā mums izveidojās ļoti personisks kontakts, un tā ir [Aināra] Šlesera puse, kuru, iespējams, pazīstu tikai es. ..." Apvienības "PLL" Saeimas deputāta kandidāte Helēna Demakova "PLL" mājaslapā
atmiņas
a
Akvarelists nelaiķis Fridrihsons nereti tika uzaicināts uz Rīgas kuģniecības un vēstures muzeju noformēt ekspozīcijas. Viņš nekad nepalaida garām izdevību nolamāt komunistus. Nu lūk, tad muzeja darbinieki bija ļoti sašutuši, cik to var klausīties, ar ko viņš neapmierināts, vai tad maz saņem?
anda
a
...kura bija ministre - helena vai klara? klara vertee, ka helenas laikaa (helena vareja darit jel ko, piemeram, but romas kjeizariene vai satversmes galvena tiesnese), (proti, laikaa), kad vinja (klara) bija kulturas ministre.... labak butu: klara, vertejot laiku, kad helena bija ministre, teica, ka... nu, ta kaut kaa...
Iznāk
I
ka, krīzei iestājoties, nevajadzēja samazināt finansējumu, vajadzēja dragāt tāpat uz priekšu, un viss būtu vislabākajā kārtībā. Vai tā Radziņas kundze? Bet kā ar tiem parādiem? Pastāstiet,
varde
v
cerams, ka vismaz demakovas bērni un mazbērni atbildēs par māmiņas noziegumiem
Sandra
S
Mīļā Vija, ja esiet no tām bibliotekārēm, kuras Demakovas laikā 100 latu vietā algā sāka saņemt 800 ls un dārgus komandējumus vēl piedevām, tad jūsu komentāru var ļoti labi saprast. Es jūsu vietā teiktu tieši to pašu. Bet tā kā man no Demakovas aktivitātēm ir atstāta tikai sasista sile - lasi - izlaupīta Latvijas valsts , tad nevaru piekrist nevienam jūsu vārdiņam. Arī Imants Kalniņš savulaik lietussragu protestētājus nosauca par muļķiem un idiotiem , bet tagad pats pārmeties uz citu partiju cerībā no tās tikt atkal saeimā ...
Kabans
K
Klāra tikai negrib atcerēties, ka Demakova nāk komplektā ar Šķēli, Kalvīti un visādiem citādiem Slakteriem .Tiem pašiem, kas 13.janvārī sāka rezervēt lidmašīnas biļetes vienā virzienā. Un par infrastruktūras sakārtošanu - var aiziet uz Nacionālo bibliotēku, tur parādīs sakārtotu infrastruktūru. + mega celtnes, kuru pabeigšanai trūkst līdzekļu. Visai Latvijas tautai būs vēl ilgi ko atcerēties, kad bijušo muzeja apkopēju pielaida dalīt naudu. Un kā tagad izrādās - tā nebija nopelnīta nauda, bet aizņemta. Un kredīti ir jāatdod - ar procentiem. Bet tas jau Klārām nav skaidrs - viss ko redz, tas ir pieclatnieks deguna galā. Cilvēks bez mugurkaula un sapratnes. Galvenais - nauda un dienišķā zupa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas