Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kleckins aktīvi iesaistījies LTV debašu plānošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vera
v
Neviens vadītājs nevarēs bezkaislīgi novadīt šādu raidījumu, vienmēr var manīt kas simpatizē vadītājam un no tā cieš kopaina. Vajag uzaicināt neitrālu no kādas citas valsts, kaut vai Lietuvas.
eksarlieta
e
pec karteja zvana par TV darba sakartosanu un timecode ieviesanu velesanu sakartosana Kleckins keries atkal pie darba.
!
!
Vai Kļockins var paskaidrot, kāpēc vadīt nav piedāvājis Domburam? ES pieprasu DOMBURU!
Zelma Birzniece
Z
pilnīgs sviests-ar Kleckina palīdzību tiek meklēts PLL vislielākais kretīns,Maskava ceļā gājējs -Točsno Dombura raustās
Sirmais
S
Vai mēs kādreiz atbrīvosimies no padomju laiku propogandistiem,Maskavas pakalpiņiem.Ļoti iespējams ,ka tādi klockinveidīgie tiešām domā,ka viņi dara Latvijai derīgu darbu, viņu padomju laiku ''sajātās'' smadzenes nespēj domāt savādāk un tāpēc viņi ir sevišķi bīstami. Laiks viņus atbrīvot no amatiem masu medijos,izglītībā un politikā.Viņi nav spējīgi grozīt attīstību,bet kavēt ,to viņi spēj.
Tā nu tas ir...
T
Grūti iedomāties nepiemērotāku raidījuma vadītāju kā Muižnieks,negribu apšaubīt viņa kompetenci bet raidījuma vadītājam jābūt ar noteiktāku raksturu,tādam kas spēj pārtraukt aizrāvušos politiķu tukšo runu plūdus.Kļeckinam un NRTP tur nevajadzētu jaukties tā ir redaktora darīšana,varbūt vajadzētu pieaicināt žurnālistu savienību un raidījumā piedalīties vairākiem žurnālistiem.
SARKANAIS
S
PAREIZI ,KJLOCKIN,LAI RUNAA ZIIDS URBANOVICS UN ZAGLU BANNDA KRETIINS SKEELS ,ARODSKOLNIEKS SLESERS UN IELIKTENIS RUMPIITIS.
pilnīgs sviests
p
Labi, ka vismaz tik daudz sajēdza, ka lietussardznieku Domburu atšuva no debašu vadīšanas. Kopā ār Ēlerti jau vienu "traci uz laukuma" noorganizēja, tādu pie vēlēšanu debatēm, nevar laist!
apsoluts ''sviests &
a
Kāpēc TV3 nerīkojas un nepiesaista J.Domburu ? Vai baidās ? Vismaz būtu ,ko skatīties normālas debates .Lai tik pamēģinātu kandidāti attiekties no dalības !
AD
A
Tagad "... Ā.Kleckins jau sen pazīstot N.Muižnieku...", toreiz telefona zvans no kāda vārdā neminama - ar šādām metodēm Kļeckins "vada" NRTP.
filozofs
f
lielai daļai gribaas veco čekas pakaļlaiziitaaju , kurš paardevies valsts nozadzeejiem, ...taikods jedreno! tas nav slikti , ļaudis sapratiis un taas diskusijas buus galiigi garaam , bezjeedziigas...
Aikāsāp -drakons
A
Esi indīgas sēnes saēdies, drakon! Inde "krīt" uz smadzenēm un sekas var būt neatgriezeniskas!
lauķis
l
ES patiešām nezinu,kas varētu profesionālāk novadīt šādas diskusijas par Jāni Domburu vai arī Kārli Streipu?! Tur taču jābūt arī gudram žurnālistam! Protams, ka šobrīd satrauktajam kampēju baram tas nepatīk, jo ir bail, ka lietas tiks nossauktas īstajos vārdos!
drakons
d
Dreijere - šovakar atkal nolija. Ropažos būs daudz sēņu, it sevišķi bērzlapes. Salasiet un iesāliet. Jums labi sanāk.
KLM
K
Maskavas stiga pa Šlesera ceļu uz labu Latviju (otrs variants, līdzvērtīgs - Šlesera ceļa Maskavs par labu Latviju stiga)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas