Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kleckins: nepietiekama finansējuma dēļ būtu jāatkāpjas visai NRTVP un LR un LTV vadītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautājums
J
Kur ņemt naudu? Iespējas ir vēl daudz. Piemēram, televīzijā taču par reklāmu parasti tiek iekasēta samaksa. Tad kāpēc daudzos raidījumos, kur atklāti tiek reklamēti raidījumu vadītāji, to komandas locekļi, šāda samaksa netiek prasīta. Pie tam jāņem vērā, ka reklāmas ir diezgan ilgstošas, dienas laikā tiek atkārtotas 3-4 reizes, arī attiecīgā raidījuma laikā tiek reklamētas šīs personas. Parasti šādas reklāmas popularitātes veicināšanai tiek slēptas zem saukļiem, "mēs jums parādīsim", "mēs rādam, lai tas vairs nenotiktu" (lai gan, manuprāt, tā ir vistīrākā teorētiskā potenciālo noziedznioieku informēšana kā labāk veikt nodarījumu), u.t.t.. Šajā ziņā grēko ļoti daudzi raidījumi. Būtu interesanti uzzināt, kā tas viņiem iet cauri? Kāpēc par raidīto reklāmu popularitātes veicināšanai netiek iekasēta nauda?
AD
A
Par to, ka NRTVP būtu JĀLIKVIDĒJAS, Ābrams Kleckins ir trāpījis desmitniekā.
Tā gan
T
"...man ir tāda riebīga sajūta, ka es sev bendēju laiku, kaut es cenšos turēties, es nedzenu cilvēkus izmisumā, es cenšos kaut ko darīt un dot cilvēkiem sajūtu, ka viņi arī kaut ko dara, ne tikai sēž un nodarbojas ar vells viņu zina ko, lai tikai kādam uzrakstītu papīru atkal kādu," teica Kleckins. Nu re, ka tur nevienam nav, ko darīt, bet jāsaglabā taču algas. Vispar dīvaini sanāk, ka mēdiji nesaprot, ka valstī nav naudas...
Tenis
T
Vecais āksts un padomju propagandists, mēģina visu pārtaisīt par farsu, kad jūt, ka var aizvērt viņa liekāžu kantorīti. Davai, davai, Kļockin, "koje kto na zapaģe" mēģina ar tevi izrēķināties, ja? Bet nu tu protams atmaskosi šos neķītros imperiālistu plānus.
skatitajs
s
nu tad beidzot laikam pashiem kauns palika un galva apskaidrojaas un nedaudz veesaaku laiku. Taisniiba jau vien Kleckina kg ir - vecums dara savu un ir daudz jo daudz Latvijaa cilveeku, kas var staaties vinja vietaa. taapat arii LTV gjeneraaldirektors - es domaaju gana pieraadiijis sava menedzmenta miinusus, neprofesionalitati. Nu shajos laikos visam jaanostaajas iistajaa vietaa. un dazhiem buus jaapaarvaacas. es esmu par!
BLIN
B
SEN BIJA LAIKS AIZIET, NE VEL RAUT CITUS LIDZI.
tuss
t
Eu - trakie - Semu neaiztieciet! Vienīgais raidījums kaut cik janiem cilvēkiem par jauniem cilvēkiem latviešu valodā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! nevar tak visu tikai lauku pensionāriem rādīt. penšiem tak viss pārējais laiks tiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sirmais
s
Tas žīds laikam ir slims,ja domā,ka viņš ir vajadzīgs Latvijai.
reality
r
Pareizi - vajag tiem ''jaunajiem'' ar karotīti, kā zīdaiņiem - ielikt mutē visus vadības grožus ! - lai tad ''zīdaiņi'' rāda un vada ''aklos'' uz gaišo nākotni ? ! Daudzi šodienas ''vecie'' arī bija jauni un dulli - un daudzi šodienas jaunie arī nenovēršami kļūs veci, nekas jau nestāv uz vietas.....Bet tas nav šķērslis - kāds mistiskais ''vecums'', jo ja pirmās klasītes skolnieks sevi uzskata par ''ģēniju'', tad Kleckina kungs to uztvers mierīgi un saprotoši...
...
.
lol.. 3 frīki.
BLIN
B
REDZ KAA, JA ES KRIITU, TAD PARAUSHU TOS LATVIESHUS LIIDZI...
students
s
SEMS jālikvidē, nav intresants un tikai pusdienu laika aizņem.
pensionāri
p
Kāpēc veciem pensionāriem ļauj tik ilgi jaukties.......ATRADUŠIES NEATVIETOJAMIE. Tā pat ar SAEIMĀ , sēž gulēdami vecie kraķi bet JAUNIEM NEDO CEĻU. TĀPĒC ESAM KRĪZĒ !!
MIERS MĀJĀS !!!
M
Beidziet te politiku gvelzt...stulbā UCENE !!!
skolnieks
s
Tas SEMS tiešām plika pļurkšķēšana, pusaudži nevien dienā nesēž pie teļuka. Mums ir internets!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas