Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KM: «Daži precizējumi» par Dziesmu svētku biļetēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
īsas kājas
ī
Tie ir meli, meli un vēlreiz meli!!!! Pati dziedu korī, un mūsu korim netika iedalīta NEVIENA biļete. Tāpat arī ar tā saucamo dziedāšanu no sēdvietām - mums pateica, ka būs jāstāv kājās vai jāsēž kaut kur uz zemes, par sēdvietām uzreiz pateica, ka nebūs koristiem kur sēdēt koncertā, kad viņi piedalās viesu statusā. Vienkārši pretīgi. (C)
lno
l
Pie cita raksta par šo tēmu KM aizstāvībai pieteicās Dziedātāja. Tātad viena dzied, otra dejo pēc KM stabules.
jautaataajam
j
dziesmu sveetku lapaa ir rakstiits, ka kopeejais sveetku daliibnieku skaits ir 35000. logjiski, ka arii visiem koristiem, dejotaaiem, visiem aktiivistiem nepietiek vietas. kaut kas jau jaalaizh paardoshanaa arii ir.
Edgars
E
Ja es nemaldos, ar karti tātad ir iespējams par brīvu tikt uz noslēguma koncertu? Es jau neko citu neteicu, izņemot šo faktu. Un kādēļ tad ir jārezervē biļetes, ja tāpat tiek par brīvu? :)
pāris jautājumi
p
-Vai tā ir vispārpieņemta prakse, ka pasākumu dalībniekiem (koristiem, orķestrantiem, balerīnām utt.) jāpērk sev biļetes? Vai ar dalībnieka karti nepietiek? -Dziesmusvētku lapā nav atrodama statistika, cik koru piedalās. -Cik Latvijā ir kultūras inspektoru- 500? -Kāpēc koristu teiktais par iespēju iegādāties biļetes tik dramatiski atšķiras no KM apgalvojumiem?
hmm
h
Tur jau tas joks, ka lielāko NEGODU un kaunu Kultūras ministrijai darīja fakts, ka vispārējā haosa apstākļos, kad neko nevarēja saprast ar biļetēm, KM pret savu tautu NODEVĪGĀ veidā klusēja. Un būtu turpinājusi to darīt, ja vien ne žurnālisti! Protams, ka KM pārstāvji tagad ļoti sacepās un mēģina savu mundieri atkal darīt baltu, taču tā noķēpājoties ar vienu prastu atbildes skribelējumu būs par maz. KM bija pirmām kārtām JĀATVAINOJAS par savu cūcīgo rīcību!!!
dejotāja
d
Paldies KM par izsmeļošu atbildi.. Domāju, ka šī iestāde izvairītos no daudziem nepatīkamiem komentāriem, ja šo informāciju būtu publicējusi daudz ātrāk.. Man kā dejotājai ir prieks, ka valsts institūcijas tomēr saprot, ka mans un vēl daudzu desmitu tūkstošu cilvēku (lasīt dejotāju un dziedātāju) vaļasprieks nodrošina valstij kaut ko tik jauku kā Dziesmu un deju svētku. Atbildot Edgaram - žēl, ka Tu tik pārliecinoši runā par lietām, kuras nezini - dalībniekiem tika piešķirtas biļetes, kuras bija iespēja NOPIRKT, nevis saņemt par brīvu. Turklāt koncerts, kurā mēs (dejotāji) varam iekļūt ar savām dalībnieku kartēm ir noslēguma koncerts.. Mums paredzētas stāvvietas... Forši! Svētki ir sākušies! Deja ir spēks!
Alfredo
A
Taisnošanās par atklāšanas koncertu ir galīgi garām. Pilnīgi noteikti daudz lielāka interese, un tas tā tradicionāli allaž ir bijis, ir par Noslēguma koncertu. Izskatās, ka par to Naumanim bija pilnīga taisnība, ja reiz nebija nekas iebilstams.
Q
Q
Tieši tā! izbļaustās pa visu pasauli, ka esot neprecīzi un melīgi tie skaitļi Dienai, un tad seko īsa piebilde - jā, ir taisnība, ka 10 štukas (!!!) no 22 tūkstošiem mēs rezervējām. Tai pat laikā Diena rakstīja, ka ir 12 tūkstoši rezervēti, un Dienai nez kāpēc vairāk ticu, nekā ūsainās ministrijai.
ABC
A
Cik saprotu, bez maksas tiks izdalīts nevis 5000 bļešu, kā apgalvoja celtniecības ministriene, bet gan 10 000?
Edgars
E
Ir tikai viens "knifs" - Dziesmu svētku dalībnieki tāpat tiek uz koncertiem par brīvu.
2
2
Ko ta neteiks pretrunīgā KM, paldies Dienai, ka ziņo tautau par celtniecības ministrijas mūsu nodokļu naudas atprečošanas metodēm.
Cerība
C
Atliek cerēt, ka pēc katras kritiskas piezīmes par kādu iestādi vai ierēdni, sekos tik pat izsmeļošs paskaidrojums no iesaistītām amatpersonām. Bet, ko nav vērts cerēt, ka žurnālisti atzīs savu alošanos un atvainosies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA RAKSTĪJA

Tūkstošiem dziesmusvētku biļešu rezervējusi Kultūras ministrija.

Demakova: rezervēto biļešu skaitam jābūt vēl lielākam.

Pa blatu uz Mežaparku. Normunda Naumaņa blogs.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas