Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

KM noraida "baumas", ka zināja par Rubeņa un Līņa līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kultūriste
k
Līgums starp Rubeni un Līni tika slēgts maijā. Dālderis bija vēl nesen iecelts un nepieredzējis savā amatā. Viņš tiešām varēja nezināt. Bet valsts sekretāre (toreizējā) gan!
Zaratustra
Z
Es pats BIJU auditors ES projektiem un varu teikt ka priekšniecība zināja KAS un KĀ... nevajag pūst pīles.... Kādēļ priekšniecība klusēja - jo viņai likums neuzliek par pienākumu informēt KNAB un OLAF (Kas ir zem prokuratūras). Kas attiecas uz auditoriem tad viņi klusē, jo cena ir pārāk dārga, kas ir jāmaksā par runāšanu... Ja ziņosi KNAB - tevi izmetīs no darba (vienalga kādu iemeslu atradīs) un valsts iestādēs vairs neņems neviens, jo iepriekšējā priekšniecība nenoslinkos un uzzvanīs jaunajai potenciālajai priekšniecībai... Mans gadījums ar bijušo izglītības ministri Rivžu ir varētu teikt savā ziņā identisks... Priekšnieki ministrijas līmenī parunāja un vienojās... Re lūk... Man tas viss piegriezās un tagad esmu prom no tās valsts ko sauc par Latviju... spēlējiet paši savas "naudas" spēlītes... Aum
Dīvaini
D
Cik zinu, tad katrā teātrī darbojas KM pārstāvis, kas pārskata, vai teātra veiktās finanšu operācijas ir likumīgas.
Chiepa
C
Tas nu reiz ir smieklīgi - protams, ka zināja! Der paturēt prātā vinu pavisam vienkāršu lietu - jebkuru projektu (vienalga vai tas valsts, vai Eiropas) uzrauga kāda institūcija, visus līgumus saskaņo, visam cauri iet auditori. Nu kā pie šādas kontroles un uzraudzības varēja nezināt?! Pavisam cita lieta ir - ja zināja kādēļ klusēja? Bet arī tam jau mēs atbildi zinām - tur strādā tādi, kam uzdevums ir auditēt, visu redzēt un klusēt! Ja izietu cauri visām projektu naudām, mēs ne to vien uzzinātu!
www.nta.lv
w
kas jāmaina LR Satversmē un vēlēšanu likumā sadaļā forums(iepriekš reģistrējoties)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas