Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

KNAB arodbiedrības vadītāja notiekošo birojā uzskata par ārprātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bērnamnieks
b
Jutai ir viena no internātskolas mantota bērnamniekiem raksturīga problēma - viņai vajag par katru cenu kādam no visas sirds izkalpoties, sevi apliecināt. Šie cilvēki ir viegli manipulējami. Ja viņiem parādās "draugi" augstās aprindās, tad viņi ir gatavi pildīt visu, uz ko viņus pamudinās. Nesavtīgi un no visas sirds.
poltiskas intrigas
p
Situācija, kad valsts iestādēs vadītāja vietnieki, pamatojoties uz privātām attiecībām augstāgajās politiskajās aprindās, neievēro valsts iestādēs noteikto padotības kārtību un darba vietā nodarbojas ar politiķu provocētām poltiskām intrigām, nav normāla.
vēl lielāks ārprāts
v
Es uzskata par ārprātu arodbiedrību pastāvēšanu KNABā.
Letiņš
L
Kamēr KNAB nebūs iztīrīts no tādām sociopātēm kā Strīķe un Dravniece uz darba efektivitātes uzlabošanu KNAB var necerēt. Ātrāk jātiek vaļā no dullās Strīķes un tad jau daudz maz normāls darbs varēs sākties.
palermo sveiciens
p
KNAB, Policijas un Ierēdņu arodbiedrības pašas par sevi ir ārprāts un perversija, stulbāka var būt tikai SAB, prokuratūras un uzņēmumu vadītāju atrašanās arodbiedrībā.... Vēl vajadzētu armijas arodbiedrību, kas kaujas laukā balsotu vai pildīs komandiera pavēles.... Valsts pārvalde un spēka struktūras kuras nespēj valsts ar atalgojumu un sociālājām garantijām uzturēt ir Valdības nabadzības apliecība sev...
Ārprāts
Ā
Nu kā tā var! Nu kā var aiztikt jēlo kodolu pašā kantorī, nu kā var sākt piesieties JL biedriem- nu kaut vai Jelgavas slimncā, nu kā var apšaubīt paša premjera parādu dēļ "neinteresi " valsts hipotēku bankās, nu kā var apšaubīt ekonomikas ministra neskaidrības deklarācijā utt. ..........nost ar to Vilnīti, kas pieļauj šādas cūcības!!!!!!!!.
jenotība
j
Dravniecei, lai runātu par tiesiskumu, būtu jāapgūst ābeces pamati, kas tas tāds ir
Memory
M
Tāda ir reālā demokrātija - jeb ārprāts bez gala un malas? Baudīsim demokrātiju.
jautrais.
j
.. Draviniece nokāpusi no koka.. Latvijā visi darbinieki ir neaizsargāti.. .. laikam kundze dzīvo savā mazā dārziņāun nezina kas notiek pasaulē.... lai pievienojas arodbiedrību kustībai.. tad zinās patieso stāvokli..
Cunami
C
nezin kāpēc man šķiet, ka ārprāts valda ne jau Vilnīša, bet šamo bļāvēju galvās. beidzot liek strādāt nevis gorīties tv kameru priekšā - tātad ārprāts. bļin kaut kāds, un tad brīnās, ka valstī tāds bardaks. ar mietu šitās gaisa jaucējas no knābja vajag patriekt!
dzeris
d
Toties politiķiem šķiet, ka viss ir normāli. Absolūta niecība Vilnītis var darīt, ko grib, viņam likumi nav rakstīti. Acīmredzot, KNAB tiks upurēts "valdības stabilitātes" vārdā - lai nenokaitinātu Lembergu, un nezaudētu krēslus, kuros nu jau arī V biedri stipri labi iejūtušies. V galīgi atteikusies no saviem principiem. Un piekrītu, ka bardaks un darbinieku pilnīga atkarība no vismazākā priekšnieciņa ir visā valstī un visās sfērās, vienkāršam cilvēkam pasūdzēties nav kur. Vergu psiholoģija te valda - vergam nav lielākas laimes, kā pašam kļūt par vergu uzraugu un labi dzīvot uz citu rēķina.
Tutu
T
Nu ko Skeles, Kalvis, Riekstina, Slesera, Berzina, Godmana, Repses darba stils Latvija ir mode, labus specialistus atlaist no darba, lai vinipasi varetu siveret, zagt un bledities.
iedzivotaja
i
Tiesi tads pats vajprats kads notiek KNAB notiek Seima, valdiba un visa Latvija. Tas tikai pierada to, ka Latvijas neatkariga valsts pedejos 20. gados ir parvaldita ar neizglitotiem, zagliegiem, meligiem, banditiskiem, alkatigiem, augstpratigiem politkiem, prezidentiem, ministriem, ieredniem, deputatiem.... Visa valsti ir haoss, vajprats, darba cilveki, pedegogi, mediciniskais personals,pensionari, berni dzivo neiedomajama nabadziba, bezceriba, pazemojuma, pusbada....un viss tas notiek neatkarigaja Latvija, kuru parvalda vietejie banditi, tautas slepkavas, valsts izlaupitaji 21. gs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas