Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

KNAB: operatīvo transportu privātām vajadzībām nedrīkst izmantot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
volk tambovskij
v
kurš idiots vispaar atļaavis valsts transportu izmantot privaataam vajadziibaam???
neaizmirstulīte
n
Vai tad mūsu ministri tik nabagi, ka nespēj saviem bērniem aukli noalgot?
k
k
Tavai zināšanai - Latvijā ir bijuši daudzi gadījumi, kad gan vecāki , gan berni ir saņēmuši draudus.Nu tad lūk, - policija uz tiem NEKAD nav reaģējusi!!! Tai skaitā -DP. Atbilde tados gadījumos ir viena: Nekas taču nav noticis! Te ir runa pavisam par ko citu, proti, par dažādu attieksmi pret valsts iedzīvotājiem un pret ministri.Tikai tapēc, ka tā ir ministre. Un tas jau ir staprtautisko cilvēktiesību tiesību parkāpums - dalīt un vienādās situacijās attiekties dažādi , nemot par pamatu AMATU un ietekmi un personīgos sakarus policijā. Tas viss norāda, ka Latvija viennozīmīgi nav un tuvākajā nākotnē nebūs tiesiska valsts. Tādi ministri kā mūrniece kultivē beztiesiskumu, jo viņiem tas ir ĻOOOOOti izdevīgi.
annamarija
a
Latviešu klasiku taču zini? "Mazos blēžus liek cietumā, lielos - ceļ godā"; jeb kā J.Alunāns smejas: "LIELO MIELO, SĪKO RĪKO."
annamarija
a
NEZ VAI ARĪ BĀKUGUNIS MIRGO UN SIRĒNAS KAUC, KAD lm AR OPERATĪVO TRANSPORTU PIEBRAUC PIE SKOLAS VAI FRIZĒTAVAS?
jā jā
j
vērpete,jaunalksne par telefonsarunām ,jūrmalgeitu ,saknīša apmācīšana......visas no kāda ļaundara apmaksātas( maksātājs jaunā laika pelēkais kardināls )programmas.Tā čakarēt tikai tik stulbu plebeju tautiņu kā latvieši,kuri gaida ,ka kāds ieliks visu darāmo mutē.Paši nav spējīgi savas nodzertās smadzenes pakustināt.Ko lai dara citam opera,citam roks vēl citam demagoģiska savas tautas noriešana un mūžīgā vaimanāšana.
TV
T
Izmantojot par valsts nodokļiem apmaksātu transportu personīgām vajadzībā ir un būs: - LATVIJAS VALSTS APZAGŠANA! Varbūt kāds var to nosaukt citādāk? Kad tikls uzlikti roku dzelži par nepārtrauktu LATVIJAS VALSTS APZAGŠANU?
jā jā
j
May,bērnus jau visiem skolā jānogādā,tikai visiem nav operatīvo autiņu.Būtu godīgi savu vainu atzinusi un samaksājusi tēriņu ,mazāk būtu ,ko riet.Zviedrījā cik atceros daudz nevainīgākā situācijā ,ministre bija spiesta nekavējoties atstāt amatu.
Karamba
K
Diemžēl,Jaunlaiks izskatās pēc lumpeņaristokrātiem, tāpat kā visi pārējie.. Nu ok, viņai pašai nepielec.. ,bet kur ir partijas biedri, kas pateiktu:" Nu,Linda, tas jau ir sīkums un kasīšanās, bet nāk vēlēšanas, davai šito laiku tā uzmanīgāk, ja.. " Bet nē, viss lieliski, tātadiņ pat šādās kategrorijās saskatīt problēmu nekādi nespēj.Un šitā ir tā mūsu " elite" :))
vērpete
v
Ar nepacietību gaidīju, ka Jaunalksnes raidījums uzražos iznīcinošu sižetu par Mūrnieces bērnu vadāšanu un jubilejas svinēšanu, bet nekā --- Mīļais draugs, vai tiešām vēl neesi saskatījis, ka NP sižeti ir apmaksāti? Kaukāds krevic taču neies pēcpusi kustināt par pliku ikmēneša atalgojumu.
123
1
1/ Lindai mūrniecei ir jāatstaāj valdība un politika. 2/ Valdim Zatleram ir jāpaskaidro, kas viņam ir skaidrs un kas nav skaidrs operatīvā transporta lietošanas sakarā. 3/ Visiem pārējiem dienesta transporta lietotājiem un nodokļumaksātājiem jāturpina sekot šī teātra nākamajām sērijām.
defolts
d
Ja Jaunais laiks nevar savākt savas noklīdušās avis, nav ko brīnīties, ka arī citu reālu darbu nav, jo rūp tikai savu krēslu glābšana.
muša
m
Tai vecenei nu gan ir iekšas! Kas no tiem viņas bērniem izaugs! Ne par ko negribētu mācīt viņas sīkos!
repos
r
Lai jau lindiņa paliek, kaut vai to bērnu dēļ. Tikai lai Jaunais laika beidz bļaustīties par godīgumu attiecībā uz visiem ierēdņiem un atjauno iepriekšējā amatā Jakānu, kuru neviens fotogrāfs pārkāpumos nepieķēra.
DD1
D
Linda Muurniece (taapat kaa Jaunups) dod sliktu publicitaati JL, neviens vairs nedomaa, kaada vinja ir ministre. Jaunups arii lai tagad muuzhiigi paliek eenaa, jo vinja virziishana uz Riigas domi bija liela kljuuda. Vinjam ir negliita shleife aiz muguras un tagad arii Muurniecei, diemzheel.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas