Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

KNAB rosina sākt kriminālvajāšanu pret Krimuldas būvvaldes amatpersonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filosofs
f
Korupcija jau nav tikai naudiņas iedošana kādam ķepā. Tā ir vesela savējo sistēma kurā kāds palīdz kāda bērnam uzcelt māju, cits atkal norēķinās, pieņemot kāda bērnu darbā pašvaldībā utt. Cik zinu, Krimuldas pagastā tie veči sēž vēl no PSRS laikiem un sistēma atstrādāta tā ka nekur klāt netiksi - visur tak savējie. Ja kāds pavērs muti - nomētās ar akmeņiem, jo ciemā cits par citu zin labāk nekā pats. Žēl redzēt kā grimst postā teritorija ar lielāko kultūras un dabas pieminekļu skaitu. Vietā kur varēja būt neskaitāmi tūrisma objekti, smird padomju laika fermas, parazitē "vietējie" tirgotāji ar Stockmann cenām un var redzēt par izcūkoto Eiropas naudu celtas privātmājas, kas pagaidām saucas viesu nami. Dievs ar tiem 400 latiem, varbūt tikai nākamās paaudzes sapratīs, ko īsti ir sastrādājušas šīs "amatpersonas".
kola
k
Man bija gods personiski saskarties apsūdzēto Felcu un jāsaka, ka pilnā apjomā izbaudīju viņa augstprātību, nekompetenci un ļaunprātību. Nevarētu teikt, ka justu viņa līdzi.
Saulīte
S
Labi, ka beidzot klāt ķērušies arī lietu kārtotājiem ārpus Rīgas. Ja vēl nedaudz pakustinātu GNP amatpersonas, tad smaka būtu par visu ES. Tur korupcija zied un zeļ tāādāā mērogā, ka Krimulda izskatās kā mazs bērns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas