Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

KNAB sākta disciplinārlieta arī pret Strīķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
esmu sajūsmā!
e
kolosāli. Nevar teikt, ka Vilnīti neizvērš intensīvu KNAB darbību - viņam pilnīgi pietiek ko darīt birojā - diciplinārlietas, to izmeklēšanas, darbinieku biogrāfiju un pīpēšanas paužu pētīšanas... Tik daudz darba! Un kur nu vēl dalība konferencēs! Kāds tur Lembergs
IncParaac
I
Kurmenes mīļvārdiņi: "kurmītis" "daunītis" "beļašīc" ...
daunitis
d
Mjā... Īpatnēja loģika.Jūtos pagodināts, ka mani jauc ar tik augstu stāvošu amatpersonu. Te gan es vairāk piekristu lasītājai, ka Vilnītis neko nevar savā kantorī izdarīt, pat atlaist aptaurēto Strīķi, bez apspriešanās džipā uz Ventspils šosejas. KNAB ir valsts struktūra trokšņa taisīšanai, nevis reālai darbībai, par ko liecina Strīķes darbība tukšgaitā, netīrās veļas mazgāšana un katras sīkākās darbības izkladzināšana presē.
žēl
ž
Ķēpausis Vilnītis neprot strādāt ar cilvēķiem. Oligarhi ir labi samaksājuši Vilnītim, lai Vilnītis torpedētu KNAB darbu. Oligarhi ir Latvijas ienaidnieki.
lasiitaaja
l
Vilnitis galiigs mullja: uzsaak lietu pret Striki, tad atstaaj vinju par savu vietnieci, kameer ir celjojumaa. Liidz ar to pats uzskata Striki par uzticamu un kompetentu personu un ar to izbeidz savu lietu, kam pamataa pasha aizvainotaa pashmiiliiba. Kur logjika!
alberts
a
Par KO vini saņem "aldziņas"?Par savstarpēju "kasīsanos"?Un kur tad DARBS?Tā ir MANA nauda ko vini tēre!
spec
s
.....piesieties var ari stabam! Turies,Juta, nepadodies tirlinjiem!
jautrais
j
.... vai nav jau apnicis.. jāatlaiž visi trīs un beigta balle.. nekādi supermeņi viņi nav.. netik neaizvietojami..
soc
s
Strīķe šobrīd Vilnīša prombūtnes laikā pilda KNAB priekšnieka pienākumus - viņa var izbeigt vismaz disciplinārlietu pret Vilku! Un jautrība turpinās - atgriežas Vilnītis, bet lēmums jau pieņemts. Atkal nekā! Viņš ierosina vēl vienu disciplinārlietu pret Strīķi par to, ka viņa ir bijusi slikts priekšnieks. Tad Vilnītis saslimst un viņu aiztāj Vilks, kas savukārt izbeidz visas murgainās disciplinārlietas pret Strīķi! Leliskā sadarbība turpinās.
kops
k
Vilnītis drīz laikam iesāks disciplinārlietu arī pret Dombrovski. Tam vīrelim jumts aizbraucis galīgi
a
a
jau sāk nākt smiekli par to kantori
Nja
N
Bet rezultāts jānodrošina priekšniekam, - tātad vilnītim. Daunīt (ja tu neesi vilnītis), sauksim kopā, vilnīt, kur rezultāts?
daunitis
d
Latviešu muļķība un pilnīgā nespēja sakarīgi spriest parādās komentāros kā gandrīz seksuālā jūsma par Strīķi, kuru dažs, kurš laikam cūkas kopā ganījis, sauc par Jutu... Nesaprotu šīs eksaltētās jūtas. Kur ir rezultāti? PR kampaņas,lūdzu, nesaukt par taustāmiem rezultātiem!
Viena
V
Dombrovskim patiesi trūkst spēcīga tvēriena (lasi, ir no muļļu dzimtas), lai Vilnīti nomierinātu...jau viļņojas pilnīgā bezsakarā.
Nja
N
Komanda ir pateikusi, ka politmafijas angažētajam direktoram - rīkotājiņam tā neuzticas. Neiesaku cilvēkam, kurš lieto vārdu "skurpolozais", izlikties par pilnu ņemamu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas