Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

KNAB šefu Vilnīti traucē publicitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rufo
r
nu uzvedas kā jauna meitene, tad jau darbā guļ, nu dzirdēts jau nav ļoti ilgi, āmuriņš :D
trusis nejaukais
t
tad vajadzēja iet strādāt RIMI par kasieri! Nākamais Zatlers varētu pasūdzēties par publicitāti..
Opijs
O
Šito kā ielika tā vīspār it kā apstājās viss čuššš :D iepriekš katru mēnesi kaut kas bij dzirdams, tagad kā šo ielika tā nekas nav dzirdēts, LABS speciālists, labi strādā, tikai kā labā :D
lux
l
Valsts ir nozagta, bet šitais KNAB ieliktenis-muļļa murmulē par lietām kam šī amata cilvēkam būtu pašsaprotamas. Nekompetences izpausme augstākā mērā.
Lelle
L
Nu gan jefiņš! Vai tad nezinaja uz ko iet?! KNABa šefam ir jabūt redzamakai un dzirdamākai personai par valsts prezidentu!!! Redz kā Sudraba rukā, bet šito kā ievēlēja, tā nolīda aizkrāsnē...
Stranger
S
Kāda publicitāte? Kas dzird KNAB vārdu? Priekšnieks zemāks par zāli, klusāks par ūdeni. Runā tikai "strelkās", bet ne krodziņos. Incanti, kāpēc ne krodziņos?
zorga
z
Nemuldi par PR. Tauta gaida rezultātus. Pasaki konkrēti, ko esi izdarījis: - ierosinātās lietas; - izņemtā nauda, citas vērtības; - apcietinātie kukuļņēmēji; - rezultāti partiju reklāmu pārtēriņa naudu iekasēšanā; - rezultāti D tilta pārbaudē; - likumdošanas iniciatīvas; - kad sēdēs Vaškevičs; - utt. Nevajag te taisīties mums par draugu, pirms esi ko pierādījis darbā.
dzeris
d
Sliktam peldētājam arī vienmēr zināms orgāns traucē peldēt.
drakons
d
Ļoti pareizs viedoklis. Nav ko pludināt info visādiem ziliem laikrakstiem.
cien. Vilnīti-
c
arī pauti kādreiz traucē...
marfa
m
Čaks Noriss nekad neguļ, viņš gaida. Kad Čaks Noriss skatās spogulī, tas saplīst, jo pat spogulim nav drosmes nostāties pret Čaku Norisu Tā vietā, lai piedzimtu kā normāls bērns, viņš no mātes klēpja iznāca ar kāju pa priekšu. Tu vari nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, bet Čaks Noriss var nosist 12 cilvēkus ar vienu spērienu pa seju. Kad Čaks Noriss cilā hanteles, hanteles kļūst spēcīgākas. Čaka Norisa asaras spēj dziedināt vēža slimniekus. Žēl, ka viņš nekad nav raudājis. Tas izskatās pēc cepta cāļa, tas smaržo pēc cepta cāļa, bet, ja Čaks Noriss saka, ka tas ir tītars, tad, pie velna, tas ir tītars. Reiz Čaka Norisa meita zaudēja nevainību. Čaks Noriss to atrada un nolika to vietā. Uz Čaka Norisa peņa nav apmatojuma, jo mati neaug uz metāla. Čaks Noriss nekad nav saņemis Oskara balvu, jo nevienam nav drosmes Čakam Norisam pasniegt kādu metāla priekšmetu. Ja tev ir pieci dolāri un Čakam Norisam ir pieci dolāri, tad Čakam Norisam ir vairāk naudas nekā tev...
Cēsinieks
C
Ieejiet KNAB mājas lapā, parakstieties uz KNAB jaunumiem, kurus sūta uz e-pastu un redzēsiet KO viņi dara... Nejau visiem patīk ZĪMĒTIES...
[email protected]
h
Publicitāte Tev varētu palīdzētja kāds treknais runcis gribēs Tevi izēst no vietas. Paskat kā Loskutovu aizstāvēja, šito galertu! Tavas šanses ir daudz labākas! Lai veicas!
grieta
g
diivaini - es neko par vinju tik pat kaa neesmu dzirdeejusi, kops staajies amataa... kaada tad nu tur publicitaate... driizaak jau pamatiiga izvairiisjanas no taas. vai arii vairs nav ko teikt???
zaglers
z
Un tad kad kandidēji uz šo amatu,tad taču patika ka visi redz un dzird kāds esi !? Ja neparedzēji ka būsi publiska persona,tad esi slikts plānotājs ! Iespējams ja esi slikts plānotājs,tad nevari atrasties šai postenī !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas