Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

KNAB sola pārbaudīt iespējamu "Par labu Latviju" logo parādīšanos uz LNT raidījumu vadītāju krekliņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māris Zemgalis
M
Vai KNAB nevēlas pārbaudīt Ģ.V.Kristovska darījumu ar Lockheed Martin? Es saprotu, ka ASV ir mūsu stratēģiskais partneris. Bet kāpēc Latvijai jāpērk tehnika no NATO partnera ar starpnieku palīdzību. Lūk, logo to var pārbaudīt! :) Bet kā ar militāriem līgumiem?
Vienotības triumfs
V
Tad kāpēc Delna kā Vienotības satelīts var reklamēt Vienotību? Kas šitos pārkāpumus izmeklēs? Kāpēc VZ var par nodokļu maksātāju naudu uztaisīt tā saucamo DOMMnīcu un ar Vienotībai pietuvinātiem kadriem reklamēt Vienotību apsaukājot citus pretendentus? Kas šitos pārkāpumus izmeklēs? Kā Vienotības premjērs var braukāt vēlēšanu laikā par valsts naudu pa ameriku, solot vēlētājiem debesu mannnu un vācot ziedojumus savai partijai? Kas šitos pārkāpumus izmeklēs? Kā Vienotības vadonis kriksītis var saņemt ārzemju sponsoru naudu, kas aizliegta ar likumu. Kas šitos pārkāpumus izmeklēs?
cony
c
Būtu vērts mums večiem un dažnedažādu partiju dalībniekiem ieklausīties LVU studenta Jāņa Eglāja teiktajā,ka vēlēšanām un ar to saistītajām politiskajām partiju sacīkstēm jāattiecās ar vislielāko nopietnību,nedrīkst būt pārkāpumu,jo mēs visa tauta patreizējā laikā sākām izvēlēties ,iepirkt nākošo likumdevēju Saeimu un jaunu Valdību,,mēs taču visi gribam labu viņu darba kvalitāti un paši iegūt labāku motivāciju savam darbam un labklājībai
NPPIP Viesturs
N
Kā baro, tā runā. Egliņam par ētiskas dabas jautājumiem lūdzu neiebilst. Viņš ir ētikas guru.
ozo
o
Tev īsta Vienotības aģitatora priekšvēlēšanu runa! Vai tiešām tu un tev līdzīgie vaimanātāji un nomelnotāji cer, ka kāds normāls cilvēks par jums balsos?
ozo
o
KNABis ir politizēts līdz apakšbikšu vīlītēm! Tā iestāde ir jāslēdz ciet un jāveido no jauna, ja nu dikti gribas. Bet vispār mākslīgs veidojums, radīts lai manipulētu ar sabiedrisko domu.
Ašistus cietumā!
A
ko citu var gaidīt no zagļiem un kampējiem, kuri nav norēķinājušies par iekrāpšanos pašreizējā saeimā? lai taču vīsta to ekskrementu kādos papīrīšos vien vēlas, tā smaka ir pārāk stipra, pat lētticīgākais tantuks to vairs neņems!
Rio
R
Piesiešanās pei sīkumiem! Es arī esmu par lanu Latviju... Būtu jākainas tiem, kuri iestājas pre labu Latviju!!!
Vienotības triumfs
V
Vienotība tā nedomā! Visiem ir jādomā tā kā domā Vienotība. Punkts. Un nečakarē mūsu uzticamos tupos ziņotājus! Vienotība ir tikla un bikla!
fist
f
Vai tad nav skaidrs, ka Par labu latviju, kā politisks spēks tika nodibināts 12.jūnijā, ar NVO krekliem līdz 12.jūnijam var;eja staigāt jebkurš.
Vienotības triumfs
V
Mūsu organizācija pārbaudīs visus signālus, bet mūs pašus nepārbaudīs! Tas ir Vienotības triumfs, ka mums ir pašiem savi orgāni!
Terorists
T
Kas tur ko pārbaudīt.Katrs saimnieks savu klēpja taksīti ietērpj tādā klozē kā viņam patīkas.Un Ēķis savējos ievīstījis savās krāsās,uzfrizējis un pasniedz kā kā sugas šuneļus suņu skaistuma skatē.
bomba
b
Egliņš varētu aiztaisīt savu sorosītu muti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas