Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ko pārlādēs, kas nemainīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Meeza viirins
M
Wechselbeziehung . Par "sariatu" un ASV . Par Kubas koloniaalo skaistumu - nezinu ... principi !? Bet , gan jau ASV valdiiba ko izdomaas !!!! :))))
jolanta
j
Vienīgais princips, kas dominē pāri visam, ir izdevīguma princips. Zelta vārdi. Bet no teksta pilnīgi fiziski jaušams, ka autors to mēģina sev iestāstīt, kaut patiesībā tam īsti netic. Cilvēki pateica to, ko viņiem palūdza pateikt. Un pēc tam paši lūdzēji mēģina to pasniegt kā teicēju principiālo nostāju. Vai nu autors ir izcili naivs, vai uzskata par muļķiem lasītājus.
Somewhere
S
in between !
otra puse
o
Varbūt varat paskaidrot, ko jūs domājāt, piesaukdams Kubu?
Karamba
K
Man jau gan patika krievu mūžīgās disidentes Novodvorskajas komentārs par Obamas vizīti Krievijā portalā grani. ru .Piparoti, un mums arī noderīgi :)
I.B.
I
Katram SAVAS domas. Tad kā ar Kubu? U.t.t.
otra puse
o
Ir jāsaprot, ka reālpolitikā de facto nepastāv nekāds ideālisms un vienīgais princips, kas dominē pāri visam ir izdevīguma princips. Vienmēr jāpatur prātā, ka var pienākt brīdis, kad ASV būs izdevīgāk atbalstīt Latviju Krievijas sastāvā, nevis Latviju kā neatkarīgu valsti. Līdzīgi kā Dzordžs Bušs seniors vēl 1990. gadā ukraiņiem ieteica palikt PSRS sastāvā. Lielvalstīm ir daudz vienkāršāk veidot attiecības ar "nedalāmu Krieviju" un ir skaidrs, ka Baltijas valstis atrodas tiešā Maskavas teritoriālo pretenziju zonā, kamēr Amerika ir tālu.
otra puse
o
"ir principi, ko ASV nekad nepārkāps" Piemēram vairākās ASV satelītvalsts Afganistānas provincēs prezidenta Karzajī režīms nesen oficiāli ieviesis šariata likumus. Interesanti gan, kā tas korelējas ar ASV "principialitāti".
nu ko
n
Par kādu sadarbošanos ar Krievijas tautu tu runā? Ko Krievijā izlemj nozombētā tauta,kas "sēž uz Ostankinas adatas"? Tādi naivi spriedelējumi-it kā oligarhi atsevišķi,bet tauta,kas gatava sadarboties,atsevišķi. Vai nu tev nav priekšstata par realitāti,vai arī par daudz skaties KremlinTV,kas gan ir viens un tas pats.
Sergejs
S
Kategoriski nepiekrītu - Obama ir centriski kreisas partijas pārstāvis un kā tāds arī sadarbojas ar tautu - gan ar savu, gan ar Krievijas. Domrbovskis ir labējas partijas pārstāvis un viņa attiecibas ar oligarhiem - ja tādu vēl nav - ir tikai laika jautājums (piemēram, līdz brīdim, kad nāksies skatīties, kā finansēt vēlēšanu reklāmas, nezinu labējās partijas pasaulē, kas būtu varējušas iztikt bez 'saprašanās ar oligarhiem') un viņam tauta ir pie vienas vietas. Tā ir politiskā logika.
I.B.
I
Domāju, ka ,tomēr, varētu novilkt, nosacītas, paralēles Obamas un Dombrovska darbības tendencēm un , galvenokārt IESPĒJĀM. Nosacīti tāpēc, ka pēdējam ir DAUDZ grūtāk, kaut kvantitāte nav salīdzināma. Bet, ja salīdzina 1 valsts noziedznieka attiecības uz normālo cilvēku skaitu, tad tas saprotams.
Sergejs
S
Jāsaprot, ka Bušam, kā labējam oligarhu pārstāvim, bija daudz vieglāka saprašanās ar Krievijas oligarhiem, Obamam ir otrādi - viņš meklēs saprašanos ar pašu Krievijas tautu un tā var izrādīties daudz mazāk kareivīga, nekā oligarhi un ASV - Krievijas attiecībās var iezīmēties pa visam citi momenti, jo oligarhu problēmes pārsvarā ir pavisam kas cits nkeā tautas problēmas un arī Baidens, esot vēl senatora amatā, iezīmēja šo prblēmu loku - kaut vai nepieņemamo iedzīvtoāju skaita samazināšanos krīžu un korpucijas nomocītajā tautā. Gribas ticēt, ka Obamas valdība būs ieguvums gan Latvijai, gan arī pašai Krievijai un tās tautai.
nu ko
n
Pirms gada bija ļoti maz cilvēku,kuri pieļāva pat domu,ka Krievija varētu iebrukt Gruzijā,okupēt tās daļu un tai par to nekas nebūtu. Tā notika. Te runāts,ka Krievija nav drauds un bla,bla,bla...... Jauka doma un pārliecība.Tikai pilnīgi stulba un vēsturiski analfabētiska. Kāpēc vienīgi Baidens sadūšojās pateikt 10 % patiesības? Kāpēc politkorektās(?) spēlītes turpinās arī brīžos,kad aptrakusī valsts "ar īpašām vajadzībām" reāli slaktē kaimiņvalstu iedzīvotājus?
dzeris
d
Šķiet, zināmais Obamas naivums un ticība, ka ar represīviem režīmiem var sarunāties un atrast kompromisu, pamazām sāk izzust. Un ASV ir valsts, kura savā ārpolitikā var iziet uz kompromisiem līdz zināmai robežai, ir principi, ko ASV nekad nepārkāps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas