Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Koalīcija aicina rīkot atklātu valdības sēdi; prezidents paliek pie sava

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atstāstis, atstāstis !
a
vot, šitais būs ..... Nuuu ! Vapcheee ! Bez kād drišan. Pilnīg. Bez. ....................................................... ............................................................ ......... .................................................. ............................................................ ................. Un aņuks - bez kād majien, Pilnīg. Bez. ::::::::::: Staigā zveri pa placi - sildās saulītē ..... Aiz stūra kaut kāda rūkšana, kaut kāda pīkstēšana, un izlido zaķīts - viss nosmērējies, sapinkājies, ausis saburzītas ..... un smird .... Lapsa : "Un kas Tad Tev tā gadījās ?!" ZAĶĪTS : ".....eh - ES TE ATKAL VIENAM LAUVAM PA PURNU SADEVU ......." Čukā priecīgs ezīts no tā paša stūra un bubina : " Labi, ka man tās adatas, labi, ka man tās adatas, re, kā zaķim atkal izgāja - un kad tas lācis sāks papīru līdzi neēsāt !?!...
hmmm. ...
h
.......................nez - mamms pac a bus ? Varbūt, ka mams ir šausmig dusmigs pa kau ko palices un taisis šausmig škandal ?
Pipo
P
Kādi var būt komentāri, trusis paliek trusis, ar to izteikts viss.
riņķī apkārt
r
Kāda jēga ir no "iestudētas" atklātības? Galvenias, lai sēdes rezultāti būtu "atklāti" :), tas ir - saprotami. Zatleram taisnība
Andrejs
A
Būtu jauki, ja Prezidents pēc sēdes kaut kā atstāstītu to- ko nu viņš tur ir ieraudzījis. Citādi nav jēgas tam, ka viņš ieraudzīs "šo lietišķo, varbūt pat skarbo sarunu, par to, kādu valdība redz šo kopainu". Nu- ieraudzīs. Varbūt pat kaut ko sapratīs. Iespējams- pat kādam pakratīs ar pirkstu un pateiks- "Tā darīt nav labi!". Bet kas mums no tā???
Teodors
T
Prezidentam taisnība, līdz šim Koalīcijai publikas vēlmes ir bijušas vienaldzīgas. Tagad ir darbs darāms, cirku vēlētājiem nav jātaisa. [Tie garā nabagie, kā "Ofers", kuri nevar atteikties no atšālējušām asprātībām par žoodārzu", tikai parāda čekas z;imi sev uz pieres.]
bruno
b
Štokenbergs kā liels mākslinieks :) atbilst lomai - it kā taustītājs un it kā aizstāvis, bet kam? Atbilde: Šķēlem un citiem tikpat kretīniskiem tpistiem.
СОВОК - Человек
С
Nepārspīlē, jo tāpat jau uzzināsim par apspriesto ( īlēnu, kā saka - maisā nenoslēpsi ) ! Nebūs šī ne pirmā, ne pēdējā slepenā/slēgtā sēde, tā kā nav iemesla dusmoties. Var taču šajā saulainajā pavasarī labi izmantot kādu brīvo brīdi - aiziet, piemēram, uz Zoodārzu.
TV
T
Prezidentam bail, ka ministri viņu iedzīs stūrī un to redzēs visa Latvija. Šādām valdības sēdēm jabūt atklātām. Ja tās ir slēgtas tad es neredzu pamatojumu to sasaukt!
kāmis
k
ir nu gan tas zatlers pajoliņš - viņš atzina, ka rosinājis veidot šo sēdi kā slēgtu sēdi. kas tur ko rosināt. pats sasauc , pats nosaki dienas kārtību, pats vadi sēdi, neaizmirstot , ka ... Ministru kabineta sēdes ir atklātas. protams var jau tur noteikt sļēgto daļu , neaizmirstot, ka ierobežojumus un dalības norises kārtību Ministru kabineta sēdēs nosaka Ministru kabineta kārtības rullis. ņem tik likumus zobos un pats nosaki ko darīsi un ko gribi lai cilvēki nedzird. uzņemies atbildību jefiņ!
vinnijs
v
Spriežot pēc prezidenta reakcijas, acīmredzot, ir kaut kas tāds, kas būtu runājams aiz slēgtām durvīm. Tomēr, saprotu arī šī lēmuma kritizētājus - pārāk daudz mums jautājumu tiek lemti aiz slēgtām durvīm un īpaši pēdējā laikā. Domāju, ka kopumā tauta jau aptuveni zina, kas kuram koalicījas partnerim ir aiz ādas un diezvai Zatlers MK pateiks kaut ko radikāli jaunu, izņemot vienu variantu - LV nacionālai drošībai ir līdzīgi draudi kā 1940.gadā.
Человек
Ч
Диена могла бы раскритиковать Затлерса за подобные действия, но она этого делать не будет. Затлерс для Диены теперь стал тем же, чем был для нее Андрис Шкеле 10 лет назад - то есть Христом и Богом.
Arcix10
A
Pilnīgi pareizi, nevar pārvērst valdības sēdi par gudru ppopulistisku pļāpāšanu. Un vēl. Lai priecājas visi SCP, JL u.t.t., ka sēde būs slēgta. Vismaz nedzirdēsim, kādiem vārdiem prezidents vērtēs viņu vairāku mēnešu padarīto.
lno
l
Kādēļ klusē Lembergs? Vai mums ir Latvijā Lembergs vai nav?:)
zvirbulēns
z
Bērnudārzs. Komjaunieši, tagad nu ņemsies ap neko. Pilnīgs riebums. Lācītis ar zaķīti kā divi kaķīši, un pa vidu Štokijs ar savu - mēs ar gribam :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Zatlers valdības ārkārtas sēdē vēlas redzēt ministru savstarpējās attiecības

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas