Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Koalīcija kā muklājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dima>zvirbulēns
D
Tu ļoti labi noformulēji manu domu!!! Liels,liels + Tev.
zvirbulēns
z
Latvijas Ceļa ziediņi lēnām aizmet ogas, Panteļējev, jā, un ne bez Jūsu nopelniem!
edisons
e
Viss bija un ir skaidrs - nepārvēlot uz otro termiņu, Zatlers izspēlēja glābēja kārti, faktiski neko nedodot pretīm. Tagad valdībā ienāks jaunienačēji,kuriem būs jāskolojas un tauta no tā cietīs (arī tie, kas balsoja par Reformu partiju, kuras nosaukumu solīja mainīt pēc vēlēšnām). Viss notiek un valsts iet pa burbuli.
iks
i
Lai dabūtu Lembergu un ZZS ārā no koalīcijas? Bet to jau varēja nomenedžēt arī 10. Saeimā. Kaut vai tam pašam toreizējam valsts prezidentam Valdim Zatleram savlaicīgi piespringstot. ----------------------------------------------------------------------------------------- Bet kādā tad veidā?! Tikai tieši tāpat - atlaižot Saeimu un rīkojot referendumu.
opa
o
un beigu beigās dēļ tādiem kompromisiem var izrādīties, ka tēvu zeme ir izpārdota.
saistošā aritmētika
s
... no otras puses : Ja jau zināmai sabiedrības daļai (vēlētāju vairākumam) tik dikti gribējās, lai viņiem to izkārnījumu kā torti pasniedz glaunā iepakojumā, tad tā ir viņu izvēle un problēma ... Man kā vēlēšanu farsa teijāteri ignorējušam "mazākumam" nekas cits neatliek, kā vien samierināties un noskatīties ... BET To vērderizejas produktu nedz par zapti saukt, nez ēdienreizē lietot, mani nekāds vairākums ne pierunāt, ne piespiest nevar ...
saistošā aritmētika
s
... par to, ka tie paši vēži būs tai pašā kulē ... par to, ka būs dombrovska valdība Nr3 ... man šaubu nebija ne pirms vēlēšanām, ne to laikā un nav arī tagad ... Vai tie ir jauni vēži vecā kulē, veci vēži jaunā vai jauni jaunā ... vai fīrerēs voldiņš vai kāds cits sprūdžs ... tas tik noformējuma jautājums ... Bet man, kā gluži praktiskam cilvēkam ir slaidi nospļauties - to izkārnījumu ietin prastā pelēkā iepakojuma erzac-papīra turzā vai atlasa galdautā ar rozā banti krustīm - smaka ta tā pati !
Sandris R.
S
Kaut vai tam pašam toreizējam valsts prezidentam Valdim Zatleram savlaicīgi piespringstot. ------------------------------------------- Un sevišķi - nebijusi Saeimas padzīšana, Zatlera kungs visticamāk vēl būtu jādēvē par ekselenci un šis varētu, zvilnējot uz eklektiskiem, bet glauniem ķiseņiem, komandēt kaut ko nezin ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas