Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Koalīcija uz žurnālistu jautājumiem neatbild

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Jāāā...cik grūti nākas cūkām izraut snuķus no siles...Tagad vajadzētu SABam, KNABam paklausīties tās sarunas pa telefoniem....tur noteikti daudz kas interesants nāk ārā...
re_marx to hmm
r
jebkuru cilvēku, arī tevi.... daudziem ir redzējums.... savs... kurš nav t'ds, kā piekāst pingvīnus un ieraut nāsīs kārtējo piķi... ja tev patīk laizīt pakaļū kaut kādiem TP-tiem, tā ir tava, bet nevis mana problēma...
Lasītājs
L
Zatler, atlaid taču beidzot Saeimu! Tagad pat ar žurnālistiem vairs nerunās? Lopi!
mērglis
m
šis viirs tik greizi aizrunaajies , ka televiizijas intervijaas aizver acis lai žurnaalistiem nebuutu aciis jaaskataas...
Altin Yildiz
A
Ne tikai "štokijus un marsiešus". Godmaņa vai Šlesera amatos man nebūtu kauns savu 90 gadīgo vecomāti piedāvāt, ļaunāk jau nebūtu.
hmm
h
un ko jūs viedais jel vēlējāties ar saviem komentāriem pateikt? kas ir tie cilvēki, kuri būtu jāintervē lai iegūtu viedokli par "tālredzīga redzējumua, kā glābt valsti un tās iedzīvotājus".
Lelle
L
Oranžās padļugas atkal raujas pie varas...nāk SVF miljards vajag izzagt, lai ir par ko tautai atkal oranžo batonu uz vēlēšanām iestumt ausī. Viņiem par valsti un tautu pilnīgi nospļauties. Nez vai tajās pustdienās kāds no LPP/LC piedalījās? Izskatās, ka Godmana liktens nu ir izšķirts(a varbūt es kļūdos un šie turpinās rullēt un ņems nost Zatleru).
vdz
v
Viņiem jau nav ko teikt, skatās viens uz otru un domā, kā pašam no šī kopīgi savārītā zaņķa iziet iespējamāki tīrākam. Tūlītēja aiziešana no siles var būt, kā sacīt, pēdējā gulbja dziesma, to saprot ne viens vien. Labāk palikt pēc iespējas ilgāk un paņem visu ko vien vēl var.
mur
m
....tajā pašā laikā, pastāv arī viedoklis, ka valdība šobrīd ir vajadzīga. Uuau
auers
a
Protams. Labāk nerunāt, jo nav jau nekā laba ko pateikt, neviena laba ziņa. Partijas kā cūķi turpina ēst pie siles un tak neļaus likvidēt nevienu ministriju, nevienu uzņēmumu padomi. Redz SAEMAS koalīcijas deputāti gan ir gudri, jo likvidēja komisiju, kas pētīja bezdarbnieku jautājumus. Iepriekšējos gados tādu komisiju nevajadzēja, jo gandrīz nebija bezdarba, tagad tas pieaug, vajadzētu analizēt, būtu ar sviedriem vaigos jāstrādā, nē- jālikvidē. Slīmesti.
re_marx
r
ja runājam par cilvēkiem, kuri vēl var runāt, tad ar tādiem es nedomāju ne štokijus, ne marsiešus, ne kādu citu no n-tajām partijām... arī viņi ir politiskie līķi... jo ne vienam nav tālredzīga redzējuma, kā glābt valsti un tās iedzīvotājus. redzējuma nav, jo nav analīzes, nav to plusu un mīnusu (vismaz prese nav no viņu runām tos izdabūjusi!), uz kuru pamata pieņemtu pareizāko lēmumu. viss kas pašlaik notiek, ir mazu berneļu spēle. laukumā ir vairākas bumbas, spēlētāji ir katrs par sevi un sit tuvākajos vārtos - ja nu trāpīšu, bet arī tiesnešu nav ne ar dzelteno, ne sarkano kartiņu (tādi varētu būt tie cilvēki, kuri vēl nav politikā, bet izprot situāciju, redz vīziju).... un šai spēlei nav ne nosaukuma (krīze, recesija, smagā piezemēšanās...), ne spēles noteikumu.
Viesulis
V
Tak, veciem bija pusdienas. Laikam kaut ko sliktu bija ieedusi un prata bija tikai viena doma - ka atrak tikt lidz majinai ar sirsninu...kur ta lidz zurnalistiem tada bridi...
rufo
r
viss tas pats, nekas jau nemainīsies, bardaks ir un būs, šie jau sakot ka strādā, bet reāli nekas nav un nebūs darīts, nav gudri !!!!!
klaucēns
k
bildē redzam vienu padzīvojušu un nogurušu vīru...tādi mēs drīz visi izskatīsimies kamēr to ērci-sleseru nenokasīsim nost no Latvijas izmocīās miesas! Lai dzīvo 13.janvāris!
kukainis
k
Varbūt arī nevajag. ...ja nav, ko teikt. Tāpat jau pēdējos mēnešus sarunāts tik daudz tukša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas