Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Koalīcija vienojas par iespējamajiem 2012.gada budžeta konsolidācijas virzieniem vairāku desmitu miljonu latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fiksais
F
Arī Portugāle oficiāli lūdz palīdzību....Nu tūlīt redzēsim par cik igauņu bāleliņiem būs jāmet, lai portugāļu pensionāri nezaudētu labsajūtu. Slovākija aizņēmās simtiem miljonus, lai grieķu pensionāri varētu saņemt 2000 eiro pensijas, kamēr pašu pensionāri saņem 200.... Te kāds Eiropas krāns runāja par vienlīdzību un Eiropas kopējām vērtībām. Kāpēc Grieķijas, Īrijas un Portugāles pensionāriem vajag 2000 eiro pensijas, kamēr Igauņu, Latviešu un Slovāku pensionāri iztiek ar 200-300 eiro pensijām? Kāpēc Latvijai jārūpējās par zviedru pensionāru labsajūtu?Vai ES ir geto, kur vieniem jāstaigā pa rensteli, kamēr citi staigā pa smalku trotuāru? Vai viss šis Eirokomunisms nevelk uz Hitlera reihu, kur vieni ir ārieši un pārējie nav nekas?
Padzīsim neliešus!
P
Mums ir jāsaprot, ka tikai mūsu spēkos ir glābt sevi un Latviju. Šie saldi smaidošie nelieši, kuri mūs baro ar mazsaprotamām runām par konsolidācijām, ir pārdevuši šo zemi un šo tautu. Viņu uzpircēji dāsni apmaksā šo neliešu melu kampaņas. Mēs bēgam svešumā, atstādami dārgāko, kas mums ir, mūsu Dzimteni. Bet mums jau vajag ļoti maz. Vajag tikai visiem kopā aiziet un aiztriekt šo nelietīgo bandu, kura sevi uzdod par valdību. Kāds teiks: "Jūs taču viņus ievēlējāt!", jā, bet atceraties, ar kādiem meliem viņi nopirka mūsu balsis? Ko viņi ir izpildījuši no solītā? Pareizi, pilnīgi neko un nemaz negrasās pildīt, tieši otrādi, viņi izzog un gatavo izzagšanai mūsu vecāku sarūpēto, viņi dzen mūs svešumā un vēl ciniski ņirgājas par mums. Latviešu tauta, atjēdzies un padzen neliešus, dod nākotni sev un saviem bērniem!
purveklis
p
bubinātājs - a man ir trīs balti lodziņi ar sarkanbaltu karodziņu, urā, esmu uzvarējis - varu baltajā strīpiņa iezīmēt ko gribu, a es gribu...lai...pirmajā pa kreisi...ņļmmvvāv..jā, tad vidējā..ar lielo pilteni..šņiikk..un pa labi forši izskatīsies ar siekaliņu - maņa mīļā ķuaķiņa paļiec ņu savā vieķiņā! Davāai jaunu likmi!!!
KLM
K
Kad Kalvītis beidzot vairs nebūs pie varas tad arī ieviesīsim progresīvos nodokļus. Nevēliet par Kalvīti un nevajag čikstēt
Lelle
L
Kad būs progresīvais nodoklis? Kad beidzot renie sāks maksāt??? Izskatās, ka nekad, kamēr tauta ar mietiem neizsitīs.
bezdarbniece
b
Tev ir kāda brīva darba vieta? Piesakos un rukāšu, ja tik maksāsi. Man divas labas izglītības, labi pieprotu inženiertehniskās lietas.
ziņa
z
Nez cik saplānoja sev algas pielikt un cik gada beigās ministriju kretīni saņems prēmijās, kā tas notika 2010.g. nogalē. Cūkas savārīja ziepes valstī, bet visu jāizstrēbj tautai, paši kretīni turpina vārīties.
purveklis
p
pēc fočenes spriežot viņi visi rausta kloķus, ka tik uzkrīt tas ar zvārguļaino hūti!
KLM
K
Aicinu pievērst uzmanību šūpošanas enerģijai. Kampara kungs aicina visus šūpot un šūpošanas enerģijas attīstība būs centrālā tēma VIENOTĪBAS nākamajā kongresā. Es ceru, ka Kampara kungam un VIENOTĪBAI izdosies pārdot nerentablos HES un naudas līdzekļus novirzīt šupošanas enerģijas apguvē.
lux
l
Ai am veri glad tu hiar jū, mans draugs, es ar baigais esmu fāns Dombrovskim un viņa komandai, lai viņiem veicas!
K-K
K
... Beidziet speleties SMILSU KASTITE - tacu savediet kartiba ENU EKONOMIKU un ar to saistito ofshoru naudas tirgu, tapat pabeidziet PAREX lietu - tad nebus jatere citam vajadzibam vajadzigais laiks prieks desmit miljonu ieguvi konsolidacijas virziena, bet SIMTIEM MILJONU valsts attistibas un pamattautas pastavesanas iespeju virziena !!!
KLM
K
Anyway esmu pārliecināts, ka Kalvītis šeit pielika pūles lai nočeindžotu sarunu resolutions. Ja kā parentīgi ļaudis normaly patinkotu ir very skaidrs, ka tikai Kalvītis ir breakojis visu sarunu processing. OK viss pīpls tāpt redz, ka Dombrovskis ir the best, kas hapening ar Latvijas pīpl. Esmu reāliji lakijs par šādu premiere
incognito
i
Nu redziet, viņš kaut kādā veidā it kā esot saistīts ar NĪ. tad jau kļūst saprotams kāpēc neievieš progresīvo nodokli NĪ un citur!
incognito
i
Vairāk strādājiet, mazāk aurojiet!
Oskars
O
EK varētu BIEŽĀK apciemot manu Latviju......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas