Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Koalīcija vienojusies Saeimas priekšsēdētāja amatam virzīt Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
Neievēlēs,jo Āboltiņai pašai šis postenis ļoti patīk.Pieaicinās klāt ZZS un izzudīs Zatlera sarkanās līnijas.Labākajā gadījumā iedos veselības ministra portfeli.
nu jā
n
Žēl, Āboltiņa bija foršā stingrā mamma, man patika. Tagad atkal kaut kāds frīks.
+++
+
un tā nu būs otrā amatpersona valstī, iznāk ka šim atmaksājās.
abc
a
Tiri tehniski un logiski atmetot mala politiskas antipatijas un simpatijas labakie Saeimas priekssedetaji bija Straume un Gorbunovs,sedes tika vaditas labi,korekti un raiti bez kludam,ja kadam deputatam bija galva kadas valibas tas tika apsaukts.Bet Zatlers nak no Emsa un Udres stila priekssedetajiem-jocigajiem.
He he....
H
Esam skaidri un gaiši pateikuši, ka neviens no mums nepretendēs uz ministra amatu," sacīja Olšteins, apgalvojot, ka ministru portfeļu sadale konkrētām personām būšot jaunā valdības vadītāja kompetencē.... he he... Kā Vienotības galvenais jenots dumrovskis teiks tā sulaiņi izpildīs...hi hi... Tas taču pat mērkaķim redzams.... he he.... ka šitā Zaptes pārtejas sašķelšana bija Vienotības jenotu organizēts pasākums.... hi hi... jo visi Zaptes pārtejas hunveibini ir paredzēti jenotu stutēšanai, bet tikai te pats Zaptes onka buntojas un Vienotības riženei acīs spļauj.... ha ha...
  • 0
  • 1
Arturs M.
A
Zatleram sava kandidatūra jāatsauc,jo pat,ja tā saņemtu 51 balsi,tas būtu izmocīti un gandarījumu nenestu.Jābūt savam lepnumam un godaprātam,kā exprezidentam.Lai vada saeimas Drošības komisiju,kur ir pieredze,no prezidenta laikiem.
Sušķiem
S
Viss šitais ārkārtas cirks izmaksājis valstij PIECUS miljonus latu! Un tas viss tikai tapēc, lai nomainītu zatlera prezidenta benķi pret Saeimas beņķi? Marasms!!!!!!!!!!
L
Tos 5 miljonus godīgi nopelnīja ļaudis lauku (un pilsētu) vēlēšanu iecirkņos, tā netika ne nozagta, ne izmesta zemē. Man nav žēl.
  • 1
  • 0
pp
p
A kā tu domāji.Protams,ka Zatlera acīs tas beņķis ir vērts piecus miljonus viņam nepiederošas tautas naudas.Ja nemaksā no savas kabatas,cenai nav nozīmes.
  • 3
  • 0
tm
t
nebūtu nekāda racionāla pamata tam, ja olšteinieši nobalsotu par Zatleru. Līdz ar to Voldiņam sanāks par īsu.
priekškam
p
Visas iepriekšējās Valdības ir sagrāvušas Latvijas ekonomiku un Latvijas iedzīvotāju ikdienas dzīvi!!!!! Tagad vainīgie ir Zatlers un Dombrovskis! Viņi jau tika iegrūzti, vēlāk, kad jau tā sile bija izrīta un sasista! Un tagad vainu uzveļ viņiem! Vai tiešām Zatlers ir maz pazemots, priekš kam viņam līst šajā peklē iekšā!? Te taču tūlīt gāžis sūdu spaiņus viņam virsū! Te vajag profesionāļus iegrūzt tajos amatos, lai izlabo savas kļūdas, savas savārītās ziepes! Lai Māri Gaļi, Kalvīši, Šķēle, Šleseri velk to traktoru no grāvja laukā! Tie kuri visu aizlaiduši, lai paši sitās kā pliki pa nātrēm. Viņu pienākums ir labot šīs Grandiozās Latvijas kļūdas! Kas vēl nav skaidrs!
tm
t
Marš atpakaļ SC birojā! :)
  • 5
  • 0
Pikols
P
Ta ir milziga kluda, ja so mulki sedinat tik atbilstosa amata. Kaut gan, labi vien bus, Latvijas iedzivotaji vares katru dienu parliecinaties par so kretinu kads tad ir bijisi Zoo prezidents.
no Rīgas
n
ZRP jāpaliek opozīcijā.
pietuks
p
nu lai jau tiek!
Mk
M
Nu ja ievēlēs, tad beidzot varēs izmest televizoru. Arī savs labums!
1
1
Vienojusies ir. Bet Zatleru neievēlēs.
He he...> to 1
H
žetons! Tas taču pat mērkaķim redzams.... he he.... ka šitā Zaptes pārtejas sašķelšana bija Vienotības jenotu organizēts pasākums.... hi hi... jo visi Zaptes pārtejas hunveibini ir paredzēti jenotu stutēšanai , bet tikai te pats Zaptes onka buntojas un Vienotības riženei acīs spļauj.... ha ha...
  • 4
  • 3
Nevar būt
N
Kāds pārsteigums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas