Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Koķe: Bībeles mācība skolās kā atsevišķs mācību priekšmets nav ieviešama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par bībeles ieviešanu
p
es noteikti esmu par to lai skolās būtu bībeles mācība. tas ir šausmīgi ka bērni iet lieldienu un ziemassvētku brīvdienās un nemaz nezin kas tās par dienām lieldienas ir svētku diena tikā tādēļ , ka tā ir jēzus kristus augšāmcelšanās diena kad viņš ir uzkāpis debēsīs lai sēstos pie dieva labās rokas ..... ja cilvēki to nezin tad kāpēc svin dienu par kuru nezin kapēc to vispār ir jāsvin un ar ziemassvētkiem ir līdzīgs variants. vai jums visiem nešķiet ka vismaz tik elementāras lietas vajadzētu iemācīt ?
skolniece
s
tas ka tu esi lasijusi bi'beli un neizlasījusi par ko , kādēļ un vēl visādi citādi nav neviena cita problēma . un tavai zināšanai bībele to nemāca - būtu aizgājusi vienreiz uz baznīcu tad tu būtu varbūt mazliet normālāks cilvēks. manuprāt bībeles mācīšanai ir jābūt stundu sarakstā un viesiem vismaz kādu 1 nedēļu jāaiziet uz bībeles stundām lai saprastu kas vispār ir DIEVS un pēc tam ļauj visiem pašiem izlemt vai grib mācīties vai nē
skolniece
s
es mācos skolā un ļoti daudzi mani draugi tāpat kā es vēlamies bībeles mācību
Girts
G
Tvaika iela
Dievs tevi mīl!
D
Reliģija un Dievs nav viens un tas pats. Dievs nekad nav un nebūs reliģisks.Jēzus arī cīnijās pret reliģiju un tās pārstāvjiem. Reliģiskie cilvēki ar saviem likumiem stāvēja pretī Jēzum un mēģināja Viņu nogrūst no klints. Un joprojām Jēzus stāv pretī reliģijas pārstāvjiem ,un viņu iedibinātajiem likumiem un kārtību. Dievs cilvēkus ved ārā no reliģijas un dod Savu brīvību.Jēzus teica nekļūstiet par cilvēku vergiem. Esiet brīvi ,tikai negrēkojiet.!
Girts
G
Pilniigi piekriitu - orange Religija ir visu konfliktu, karu un genociidu pamatsakne. Papeetiet veesturi - Kristiigie iegruuda pasauli tumshajos laikos, sadedzinot visus senos tekstus un peetiijumus. Buutu peedejais laiks no vinjiem tikt valjaa. Statistika raada - jo zemaak attiistiita valsts, jo vairaak ticiigo. Neizgliitotaa praataa ir vieglaak iedziit stulbiibas galvaa.
Girts
G
Ar pamatveertiibaam biibelei nav nekaada sakara. Beerni nevaazaasies apkaart??? Ko tad vinjiem labaak seedeet bazniicaa un pastardienu gaidiit??? Beernam kameer smadzenes attiistaas ir jaadod iespeeja maaciities - uzdot jautaajumus un mekleet atbildes, nevis ieboreet galvaa - ka redz taa biibelee rakstiits, taatad taa ir!!
Dievs tevi mīl!
D
Tikai velna sasaistīti un dēmonu apņemti cilvēki nav spējīgi ieraudzīt Dieva mīlestību un Dieva varenos darbus ,ko mēs varam redzēt sev visapkārt dabā. No šo cilvēku mutēm atskan ļaunums un naids pret visu kas saucas Dievs. Viņu sirdis ir nocietinājis grēks,un viņu garīgās acis ir aizvērtas un garīgās ausis ir ciet. Mans lūgums Dievam ,lai Dievs atver viņu sirdis un dvēseles ,.lai Dievs tur var ienākt un atklāt viņos Savas mīlestības un godības pilnību.Dievs dod viņiem saprast Dieva Dēla Jēzus Kristus krusta upura,Viņa izlieto asiņu un atdotās dzīvības cenu par mūsu grēkiem.Mēs ikviens bijām pelnījuši nāvi par saviem grēkiem,bet Dieva neizsakāmā mīlestība uz mums bija daudz pārāka,tāpēc Dievs atdeva Savu Vienpiedzimušo Dēlu mūsu grēku izpirkšanai.Caur Jēzus nāvi un Jēzus Kristus augšāmcelšanos ,mēs ikviens varam saņemt žēlastības dāvanu un piedošanu no Dieva,un salīdzināties ar savu Radītāju.Dievs ir mīlestība,Viņa sirds ir atvērta tev,Viņš tevi mīl un gaida. Atgrieziezies no saviem grēkiem,un tici uzJēzu Kristu.Viņš visu ir paveicis,par taviem grēkiem samaksājis,tāpēc nāc pie Viņa bez bailēm tāds kāds esi.Mums katram ir vajadzīgs miers ar Dievu,lai velnam vairs nebūtu likumīgas varas pār tevi iespaidot tevi un tavu dzīvi ar ļaunumu .Dievs tev grib dot Savu mīlestību, mūžīgo dzīvību,dzīvi un brīvību no velna.Tas labākais ko vien cilvēks var saņemt ,Dievs grib tev to dot.
Girts
G
LPP/LC var iet ieskrieties ar savu biibeli. Lai maacaas miileet savu teevzemi un kaa maksaat nodokljus.
n
n
Jūs atpaliekat no šodienas par veselu gadsimtu! Man rodas iespaids, ka Jūs nesaprotat vārdu dievbijīgs, ja saprastu, Jūs rakstītu vien ''es lūgšu par jums, lai Dievs ir jums žēlīgs'' bijība un pazemība ir kristieša pazīme un viņu nav šajos komentāros.Te vairāk ir tādu, kas velk uz apsēstību.
???
?
Vai pats esi bībeli lasījis? Paskaiti, cik vietās aicina nokaut, nokaut un nokaut!
Piekrītu
P
Bībelē ir pārāk daudz vardarbības un necilvēcības, lai ieteiktu to lasīt bērniem.
A
A
Es gribu, lai skolās studē Gilgamešu. Tas ir senāks par bībeli un bībelei te pat var rasties problēmas attiecībā uz autortiesībām.
orange
o
lai ko nerakstītu avotiņš un ko nesauktu par mēsliem, viņš drīz kļūs par pīšļiem un ar visu savu viedokli grims aizmirstibā kopā ar pujātu. par to man liels prieks un gandarijums. nekad Latvijā nebūs ticības mācība skolās kā mācību priekšmets, un laicīgajā sabiedrībā savu pasaku pasauli katoļi&kristieši nenesīs. laimīgā kārtā mani bērni neko nezin par bībeli un mani mazbērni to ne acu galā neredzēs. Viņi tiks iepazīstināti ar pasaules kultūras un mākslas vēsuri, tai skaitā budismu, jūdaismu u.c. senām un VĒRTĪGĀM filozofijām, kuras ir likušas pamatus visa veida mūsdienu sektantistiem sākot ar pujātu un beidzot ar ļedjajevu. Zināšanas ir pote garantētai imunitātei pret lētticību un reliģiozitāti.
Ieva
I
Piemēram, raganas Latvijā dedzināja kā reizi piesaucot Bībeli, lai gan liela daļa no upuriem vienkārši bija gudrākas par savām bendēm, jo zināja par dziedināšanu tik daudz, ka mūsdienu zinātne ar visām tehnoloģijām tikai tagad pamazām atklāj, ka iespēja ārstēt daudzas smagas slimības, izrādās, tepat blakus grāvjmalē ir augusi.....Es teiktu, ka par šito "joku" visiem kristiešiem, kas uzskata, ka ir izcili, katru gadu vajadzētu uz ceļiem rāpot līdz savām svētvietām. Problēma tā, ka dedzināšana, vismaz Latvijā, savu maksimumu sasniedza zviedru laikos, un panākt nožēlu no luterāņiem....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas