Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Koķe: skolas remontējam kā pārtikušā valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesība
p
Par savējiem pēdiņās jeb korupciju ,jāziņo birojos nevis citiem komentātoriem vai Koķei.
Arturs Bērziņš
A
"Savējās" būvdarbu firmas.. Tādēļ arī augstākā kvalitāte. Augsta kvalitāte=augsta samaksa.
patiesība
p
Tatjanai ir aizrautīga darba dzirkstelīte un būdama savā amatā mums izglītotājiem palīdzēja spert platu soļi Latvijas drošai nākotnei un Vienotībai.Ceru,ka pēc vēlēšanām viņa vēl aktīvāk palīdzēs izglītības un zinātnes nozarei,jo ir prakse,pieredze un aizrautības dzirkstelīte.
ha..ha
h
..varējāt jau nu izmantot izdevību un nevis KĀRTĒJO REIZI ..melīgi un divkosīgi ..izrunāties ..bet citējot Saeimas ''klasiķi'' : ''TURI MUTI!!!!!!!!!!!''..to arī tās dažas nedēļas ieteiktu jums darīt Tatjana!!!!
Buba
B
Tiešām nesaprot, - jo izškērdīgāks pasūtījums, jo treknāks otkats?
cony
c
Mūsu skolu tuvākās nākotnes vīzija un mērķis uz augstu kvalitāti un Vienotību. Skola ir un būs mūsu tautas Vienības nami ik katrā vietā,pilsētā un laukos.
doma
d
Ministre Koķe un Latvijas skolas strādā un gūst labus panākumus. Mūsu jaunatne droši nesīs mūsu tautas sarkanbalto karogu veiksmei,ticībai un laimei.
k...
k
...kad remontēja Rīgas 2. vidusskolu, nezināja, ko vēl nopirkt lai atkatos sanāktu vairāk...fasādes apgaismojums, kā arābu miljonāru pilīs....
inese
i
Uzskatu ,ka berniem ari vajag pasu labako! Var jau salidzinat ar noplukusam skolinam citas valstis. Nu varbut jamaca berni ara svaiga gaisa ne telpas? Nu nav gan ta taisniba! Vai tad tas ir raditajs?Musu valsti jau ta berni nav prioritate! Ko tad vel varetu seit apgriezt?
Visas skolas
V
Latvijā skolas gadu uzsāks 833 vispārizglītojošās skolas. Karte ar visu skolu precīzu atrašanās vietu + cik skolēnu katrā skolā mācās + kāda mācību valoda+ kontakinformācija ir atrodama
doma
d
Bet ko tad tās augstskolas darīja,ka pat pašas priekš sevis nevarēja sagatavot topa akademiskos pasniedzējus un topa akademiskos zinātniekus,kas tagad Eiropas līmenī varētu izpildīt zinātniskās pasūtījumu progrāmas un par to saņemt finansējumu.
Nu
N
lai Koķe atbrauc un paskatās, kā remontē un paplašina Pelču speciālo internātskolu Kuldīgas novadā. Kaut arī audzēkņu skaits tāpat samazinās kā visur. Droši vien visām pārējām novada skolām kopā nav tik daudz iedots kā šitai vienai pašai. Vajag tikai, lai draudzene būtu novada domes priekšniece. Tad varēs mākslinieku darbnīcas bēniņstāvā izbūvēt, ozolkoka grīdas likt, visus logus nomainīt, katru gadu virtuves bloku rekonstruēt utt.
korubs
k
Esmu vairākas reizes secinājis,ka Koķes kundzes vadībā ļoti sekmīgi noris skolu reformas un attīstības darbs ar ievērojami samazinātajiem finansu līdzekļiem.Daudzām skolām būs jauni speciāli skolnieku autobusi.Koķes vadībā ar Premjēra Dombrovska atbalstu mūsu skolas uzsāka strauju efektīgu attīstību.Man liekas,ka problēmas ir ar augstskolām,jo pats LVU Rektors atzinās,ka mums katastrofāli trūkst gan akadēmisko mācību spēku,gan katastrofāli trūkst akademisko zinātnieku,kā rezultātā nevar apgūt zinātniskajā darbā finansiālās iespējas un nav arī vajadzīgās peļņas.
J
Es arī piekrītu Murca komentāram 12:44. Valstī ir ļoti daudz nevajadzīgas un izšķērdīgas pompozitātes un greznības. Tikai - to, Koķes k-dze, mums ar paraugu parādījāt un iemācījāt jūs paši - politiķi un ministriju darboņi. Un tas notika jau sen un ilgi. Mēs tagad jau esam pie tā pieraduši, un citādi dzīvot vairs neprotam. Tā kā - lūdzu, pārmetumus uz citu adresi! Parādiet vispirms mums paši, kā vajag, un tad mēs, varbūt, ar lielām mokām atmācīsimies atpakaļ.
Jautājums
J
Kas ir "topa kvalitāte", izglītības ministre? ;))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas