Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Komerctelevīzijas draud kļūt par maksas kanāliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gaiss
g
kļūs par maksas kanāliem??? Tad jau sen par tādiem būtu kļuvuši. Tā var tikai zaudēt auditoriju. Turklāt raksts ir TV3 sacerējums- ciparu apraide ir vismaz uz pusi lētāka. Ar to TV3 cer nomelnot sīvāko konkurentu apraidē- Lattelelecom...
Kinnevik
K
TV3 kā zviedriem piederoša TV lūgs naudu no Zviedrijas valdības! Tiesa, Zviedrijā bebru nav tik daudz kā šeit...
Nacionālists
N
Kas gan īsti ir nacionālie kanāli- valsts mēroga tīkli vai nacionālistiski noskaņotie mediji?
RA
R
LNT nevarētu žēloties par reklāmu trūkumu, skatotie "Dziedošās ģimenes" viena, divas dziesmas un 10 min reklāma.MURGS! Labi ka ir Krievija, var pārslēgt pa reklāmas laiku.
kola
k
TV nozare? TV ir vistiraka naudas kaasana: 1) Ja ir kabeltelevizija vai satelits, tu maksa par to, ka tev ir iespeja skatities 2) kad skaties TV, jaskatas reklamas un tada veida maksa par to, ka skaties
kola
k
lai klust par maksas kanaliem! cerams, lielaka dala tos neabones un cilveki saks vairak nodarboties ar kaut ko jedzigu - lasis gramatas, tiksies ar cilvekiem, varbut kads izdomas kadu ideju, ko attistit un pasam nopelnit
savējais
s
Man tā izskatās no pirksta izzīsta problēma - par nelielu naudu var regulāri redzēt satelītprogrammas, u.tt. Lai paliek viens valsts finansēts kanāls, pārējais - par maksu. Tāpat tur nav nekā prātīga, ko redzēt.
skats no malas
s
2010.gadā pirms vēlēšanām patiešām dažus mēnešus vajadzētu iztikt bez televīzijas vispār - tās reklāmas nav fiziski izturamas. Es balsoju par visiem aizliegumiem, kas mūs atbrīvos no tv reklāmām. Varbūt šī jaunā apraide ir apslēpts veids, kā nožņaugt tv reklāmas? Tad tas būs bijis gudrs cilvēks, kas to izdomāja.
obana
o
Atraduši problēmu! Nu būs kāds TV kanāls mazāk - kāds te gauži raudās par zaudēto kvalitāti? Es tikai priecātos, ja par valsts nodokļu maksātāju naudu apmaksātu VIENU TV KANĀLU BEZ REKLĀMĀM UN CITĀM MUĻĶĪBĀM! Un ar likumu aizsliegt Tv ekrānos rēgoties pirmspensijas damočkām ar retiem, neārstētiem zobiem!
Linda
L
Lattelekom iznīcina TV nozari Latvijā. Bet iespējams, ka tāda arī nemaz nav vajadzīga.
Terorists
T
Vai tad Lielais Andris nevarētu pabalstīt savu lielo un neaizstājamo ruporu Ēķi?Un ja šamējais sāks prasīt maksāt tad omītes laukos vairs neskatīsies un kā tad TP tēvs varēs pūderēt smadzenes lauku ļaudīm. Tas jau būs liels ļaunums TP tēvam un skolotājam no nu jau nepateicīgā skolnieka un domubiedra.
morgenstern
m
Par LNT aiziešanu nebūtībā dotu piecīti. Kurš vairāk :D
borcinsh
b
...bet par to naudu , kuru sanems no "resniem", vini ari ilgi neizdzivos...
Lelle
L
A nafig tāds LNT vajadzīgs? Netaisos ne santīma maksāt tiem krievu piāristiem...
Formula
F
Ja lieta atduras pret naudas trūkumu, tad varbūt nevajag tik daudz TV kanālu? Kāda jēga kaut ko finansēt no valsts, ja dažādos kanālos rāda +/- līdzīga satura raidījumus (ziņas, nedēlās apskati, koncerti u.tml.)? Un ja bezmaksas kanālu skaits ir saskaitāms uz vienas rokas pirkstiem, vai vajadzēja tā pūlēties, lai pārietu uz mpeg4. Ja atvēlētu kādu no frekvencēm priekš mpeg2, tad daudzām ģimenēm ietaupītos izdevumi uz mpeg4 dekodera pirkšanu, jo daudzos nesen nopirktajos TV jau ir mpeg2. Bet tas laikam nesaskan ar biznesa projektu, kura viens no mērķiem ir nopelnīt no tehnikas pārdošanas. Uzskatu, ka reklāma par "Ziemassvētku dāvanu" (dekoders kā dāvana) ir negodīga pret patērētāju, jo cilvēki būtībā pērk kaķi maisā. Nav nekādas garantijas, ka Ls 39 investīcija priekš "bezmaksas TV" attieksies tikai uz 2 valsts kanāliem (LTV1, LTV7), bet par pārējo būs jāmaksā mēneša maksa min. Ls 3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas