Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Komerctelevīzijas nemierā ar iecerētajām valsts valodas lietojuma prasībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Дария
Д
У каждого из нас на свете есть места, Что нам за далью лет все ближе, все дороже, Там дышится легко, там мира чистота, Нас делает на миг счастливее и моложе.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
LABA UN SVAIGA ZIŅA NO UNGĀRIJAS: Ungārijas parlaments komunistiskā režīma noziegumus pielīdzinājis holokaustam. Par šādiem grozījumiem valsts krimināllikumā nobalsoja vairākums deputātu. Līdz ar to komunistu noziegumu noliegšana Ungārijā turpmāk tiks uzskatīta par krimināli sodāmu. Saskaņā ar grozījumiem, likuma pārkāpējiem, kuri apšaubīs vai mazinās komunistu noziegumu nopietnības pakāpi, var tikt piespriesti no viena līdz trim gadiem cietumā. UNGĀRIJA TOMĒR ATCERAS, UN NEPIEDOD!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Вот и я о том же - зачем словян, pamatnāciju этих территорий, дискриминировать? ------ par kādu PAMATNĀCIJU tu murgo tantīt???? Migranti nav pamatnāciju! Nu gan joki kaut kādi :-D
Дария
Д
Ладно, достаточно уже вас тут развлекать! Доброй ночи! Сектантка-оккупантка.
lauķe
l
Nevis ar sektanti bet okupanti!
vispār
v
:D palasīju blogu. lai nu kura gotiņa īdētu par Хватит ныть! nezināju, ka ar sektanti strīdos. atvainojos. katram savs. he he...
Дария
Д
Хватит ныть! Улучшайте свою жизнь и жизнь своей семьи. Тогда и окружение ваше начнёт меняться.
vispār
v
jā, šis komentārs bija par tevi un tev līdzīgajiem?
vispār
v
tikai tad jūs te sāks cienīt, kad atzīsiet, ka esat okupantu un iekarotāju pēcnācēji. bet tas ir fakts - savus grēkus atzīt krievi nekad nav mācējuši. tikai citus vainot. to jā.
Дария
Д
katrai tautai ir sava etniskā dzimtene. un katrai tautai ir tiesības uz savas nācijas dzīvošanu savā nacionālajā valstī. Да, я и живу на земле своих предков. Всё очень просто.
Дария
Д
Kāpēc tad Latvijā būtu jādiskriminē pamatnācija?? Вот и я о том же - зачем словян, pamatnāciju этих территорий, дискриминировать?
vispār
v
tik truls laikam var būt tikai krievs. Latvija - latviešiem, Krievija - krieviem. katrai tautai ir sava etniskā dzimtene. un katrai tautai ir tiesības uz savas nācijas dzīvošanu savā nacionālajā valstī. krievi vienmēr meklējuši, kur būs labāk. tak varētu vismaz cienīt pamatiedzīvotajus.. bet es zinu, ka tu nesapratīsi.
*********
*
IR jāpaplašina latviešu valodas lietojums, kāda starpība, cik latviešu saprot krieviski. Ir pietiekami daudz arī tādu, kuri nesaprot. Patiešām neredzu iemesla dot kaut kādas privilēģijas krievu valodai salīdzinājumā ar citām svešvalodām, kuras arī saprot daudzi Latvijas iedzīvotāji. Vācijā nav turku kanālu un Lielbritānijā - indiešu. Un nevienam pat neienāk prātā kaut ko tādu pieprasīt. Kāpēc tad Latvijā būtu jādiskriminē pamatnācija??
Дария
Д
(поговорим вашими аргументами) А в чём проблема? Не нравится ситуация в Латвии? Купите себе остров и живите на нём. Кто вам мешает? Каналы русские не нравятся? Не смотрите. Кто вас заставляет? _______________ И ещё, Латвия - такая же "ваша", как и любого другого её жителя. Когда рьяные комментаторы тут струячат "pacietiba tiesam bus biegusies", то это с двух сторон.. на действие - противодействие. Разумное решение в "национальном вопросе" одно - шаг за шагом ослаблять тетеву двухобщинной неприязни и делать шаги навстречу. Само собой статус русского языка как официального.
vispār
v
jebkuru kompāniju piedāvātās TV paketes ir pārpildītas ar krievu kanāliem. kad gribēju no VIASAT izspiest kādu variantu bez tiem, dabūju pliku pigu, pie tam pasniegtu ar briesmīgu akcentu (trīs reizes brīv minēt, kādu akcentu). tātad - man ir iespēja pirkt tikai tādu paketi, kurā no kādiem 20 kanāliem apm. 8-10 ir krievu, 4 latviešu. šajos latviešu kanālos - ap 30% raidlaika KRIEVISKI!!! tad par kādu diskrimināciju mēs te varam runāt? es redzu, par kādu. cik stulbam jābūt, lai neredzētu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas