Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kots: abonentmaksas ir atgriezušās “nulles stadijā”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Un tur lai ari paliek. Vismaz uz kadiem 10 gadiem. Bet ja taa dikti vajag, tad 3-5ls/gada butu sapratiga maksa par siem pakalpojumiem un domaju pilnigi pietiktu ("savejiem" gan nesanaktu dizi lielas premijas)
Daina no LTV >> betai
D
Paldies, par viedokli. Jūsu bažas ir respektējamas un to patiešām nevar pieļaut. Bet varbūt nosauciet kādu konkrētu piemēru, kur starp Dziesmusvētku koncertiem runas teica Šlesers vai pirms teātra izrādes - Segliņš ?
beta
b
Nometiet sūdabrā... Kotu, tad runāsim! Citadi starp Dziesmusvētku koncertiem uzrunas teiks Slesers, bet pirms kvalitatīvajām teātra izrādem - Segliņš vai kāds cits pamuļķis no izzadzējiem...
Daina no LTV - Guntim
D
Par Dziesmusvētkiem par kvalitatīviem koncertu ierakstiem, par Latvijas teātru izrāžu fiksēšanu kvalitatīvos videoierakstos, par skaistu kultūras notikumu ierakstīšanu un pārraidišanu, par Latvijā tapušām filmām - dokumentālajām, spēlfilmām, par dokumentāliem raidījumiem - piemēram, Vides faktiem, Latvija var, u.c. par iepirktajām zinātniski izglītojošajām programmām, par latviešu literatūras ekranizējumiem, par kvalitatīvām iepirktām kultūras un mākslas programmām, par raidījumiem šaurām mērķauditorijām - bērniem, invalīdiem, tiem, kurus interesē arī padziļināta satura raidījumi, par dārgiem izklaidējoši izglītojošiem šoviem ar pievienotu vērtību, kādu pasaulē šobrīd ir ļoti daudz - par tām pārraidēm, kurām vakar, šodien un laikam nekad naudas nebūs, ja nekad netiks pieņemts lēmums par abonentmaksu ieviešanu. Un kuras, kā rāda reitingi , neskatīsies visplašākā auditorijas daļa, kas visticamāk izvēlēsies krievu seriālu vai vietējo izklaidējošo prinču vai princešu `parādi`. Ja dziļāk - tad tā ir nodeva par valstsisku neatkarību un gan cīņa par patiesi neatkarīgu, sabiedrības domai, nevis instinktiem , kārdinājumiem un relaksācijai kalpojošu mediju. Par to tad būtu jāmaksā, Gunti un pārējie.
Guntis
G
Par ko maksāt??? Zini vai mini???
Vēzis
V
Abonentmaksas būtu atgriešanās pie novecojuša finansēšanas modeļa ar augstu iekasēšanas pašizmaksu
Latvijā
L
gan vēl nav sabiedrisku mediju.
dzeris
d
Kamēr būs Kots un vecā NRTP, jābūt plānprātiņam, lai par šo TV vēl maksātu.
Karamba
K
Dabīgi vajadzīga abonentmaksa, kas atņemtu iespēju politiķiem manipulēt ar sabiedrisko mediju.Tieši pie patreizējās sistēmas būs jāskatās Šleserģīmji vai kā Rivža dāvina datoriņus nomales skolotājiem.Abonentmaksa un sabiedriskā uzraudzības padome- tā tas veiksmīgi darbojas daudzās valstīs.
No
N
Āpsis 09:30 Negribu maksāt un skatīties Šlesera un citu muldoņu blēņu gvelžšanā. Pilnīgi pareizi!
Jāmaina vadītājs
J
Sabiedriskajai televīzijai jāatspoguļo valsts KULTŪRAS dzīve nevis jāštancē seriāli. "100g" neko šajā jomā neatrisina - tā ir tikai virspusēja papļāpāšana. Arī par hokeju nauda nav jāizdod - lai maksā komerckanāli. Kots vispār nesaprot, kas ir sabiedriskā TV.
AIVARS
A
Un labi, ka tā!
es
e
jebkurš bizness ir bastits uz labu prouktu ražošanu- lai to pirktu- jūs esat noēlojami, nevajag nevienam jūsu raojumus
jautrais
j
Ja ir runa par seriālu, tad no kaķa personīgiem līdzekļiem,ja no pilsoņu līdzekļiem tad tā būs šmucbedrē izmesta nauda.
jautrais
j
Kots- tātad kaķis tulkojumā neko gudru nepasaka, rādio un televīzija jau bija apvienotas, un uzlikt pensionāram 3latus klat par skatīšanos var izdomāt tikai debiliķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas