Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kots izbrīnīts par komunikācijas veidu, atkāpties negrasās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
Tāpēc jau šiem domas gigantiem arī bija jānāk pie teikšanas! Kukarētājs (reti kad uzvārds tik ļoti atbilst būtībai:))) )nav velti gatavots debilizētāja misijai.
no tautas
n
kots ir marionete, raustama lelle
Ēriks
Ē
Kots , kodis ,žīds ābrams un citi salašņas , kas nekalpo latviešiem ir japatriec ar šū-ainu koku.
IncParaac
I
Samainiet - Kota un Jakāna runas! Neatšķirsiet! Abi - viena inkubatora abiturienti.
pamela
p
Vakar noskatījos Kukarētāja "Preses klubu". JA jūs Kot,atļaujat sab.TV strādāt TĀDAM profānam,uzpirktam mankurtam,kurš ir vairāk nelojāls latviskai Latvijai kā tāds Mamikins,tad ir kaut kas jādara ,mums -skatītājiem,lai šo "viena bāba teica"tenku vāceli un provokatoru novāktu no VALSTS apmaksāta TV kanāla.KĀ viņš vakar uzvedās duetā ar Latvijas Prohanovu /Ņevzorovu - Paideru?! Man trūkst vārdu,ja pēc šīs pārraides netiks izdarīti secinājumi par Gailīša prettautisko rīcību,ņirgājoties /TAS TAČU NAV MAKSĀJOŠAIS LESČINSKIS!? / par nacionalo partiju pārstāvjiem. Kā nāca pie teikšanas Kots/Gailītis LTV vairāk NAV sabiedriskā TV !!!
pamela
p
Es esmu šokā,KA letiņi spiesti braukt meklēt darbu trimdā,BET Kots ar Gailīti par manu NODOKĻU naudu aicina darbā SABIEDRISKĀ TV krievu ar sliktām vaqlsts val.zināšanām un MAN šī kroplā valoda jāklausās VALSTS TV ?! Toties Mamikins pat valdības ministram LIEDZ TV runāt ŠĪS valsts val.!! PĀRKRIEVOŠANA notiek milzu soļiem,ieskaitot valsts finansētās iestādēs. Ja pedofīls sūdzas SCT par sliktu sadzīvi cietumā,tad kas man var LIEGT sūdzēties SCT par ņirgāšanos par manu vēlēšanos NACIONALĀ valstī baudīt sab.TV kvalitatīvā VALSTS val.???????N.Muižnieks lai iet piestrādāt pie Mamikina, būtu tas pats KAS sab.TV KODIS. Ziņas nebaudāmas,provi8nciālas.,o bumāgas nolasītas,gandrīz bez bildēm.Liela daļa raidījumu/Rēders u.c./gandrīz vai pretvalstiski,nu noteikti pretlatviski utt. Nu Gailīša uzpirktās pirmsvēlēšanu Lesčinsku monoizrādes bija kaut kas īpašs! Semjonovs ir OK,Olte. NU un kur tad palika līkkāja pPROVOKĀCIJA ar Jakrinu? ОБЛОМ,Петушок- провокатор?
Es
E
Kā cilvēks var spriest par latviešu valodu,ja pats raksta - rūkti ar k, kas nav latviski pareizi? Un kurš vēl šinī laikmetā vispār skatās LTV? Es nesaprotu kāpēc vairs neizmanto , piemēram , 6 studijas , ja nešaubos, zāli, ar sarkanajiem krēsliem, skatuvi, apskaņošanu utt feiniem projektiem?Tajā mājā ir viss, lai radītu!
aiva
a
prokrieviskā televizija brīnās,diviem kungiem kalpot nesanāk
Nepieļausim! Mēs!
N
Visus perkapumus tiesiskā kārtībā ideoloģoiski motivēsim skaidrā noteiktā kārtībā!
Nepieļausim! Mēs!
N
Aukstākais līmenis!!! Un apriebies rūkts spļāviens latvju tautas sejā! Ja kots uzskata, tad maldās! Neaptēstie, kur pat konsultanti nevar palīdzēt!
K-K
K
' ... valsti ir skaidra tiesiska kartiba kada var izvertet vienu vai otru perkapumu ...' ... Bet ja parkapums butu ideologiski motivets tad ari ir kada noteikta kartiba ...?
labvēlis
l
Vēl vajag papētīt Kota noslēgtos līgumus ar Viasatu, cik tie ir izdevīgi LTV.
diskobumba
d
Vai tad uzņēmumu vadītājus atlaiž no darba tikai ja viņi ir pārkāpuši likumu???
zinātāja
z
Atceraties,kā Kots tika amatā? Nododt savu iepriekšējo piekšnieku Jāni Holšteinu,kurš savas inteliģences dēļ neteica,kurš regulēja parādi ar taimkodiem- un tas bija Ābrams.
Kūkis
K
Nepiekasies, pēc būtības viņam 100% taisnība, vai ne grāmatiķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas