Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krasovickis sasauc preses konferenci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlis
k
Vicktor tikko bija maz bērnu no jauna meitene sauc Agnese Liepiņa. Viņam vajag daudz naudas, lai gan no tiem, viņa vada savu Maybach Maskavā
hmmm
h
Malači, lūk, partija patiesi rūpējas par savu vēlētāju interesēm.
Čirka
Č
KAS notiek šai valstī? Vai normālam cilvēkam tas būtu jāpieņem? Vienas blēdības, intrigas, to ķēdes, zagšanas, mahinācijas, krāpšanas, meli...Kur IR tā godīgā sfēra kaut viena? Kāpēc nevainīgiem cilvēkiem, kurus ar varu laupa bandīti JAU 20 gafdus tas jācieš???
1961
1
kas te par antisemītisku tusu? no DP nebaidaties,nemaz?
Dienas nenelasītājs
D
Žīdu nekrietnības
patriots
p
Valsts šīs bankas dēļ jau ir uz nodokļu maksātāju rēķina zaudējusi vairāk kā 1 miljardu latu, cik daudz vēl būs mums jāmaksā šiem okupācijas režīma rēgiem k&k? Kad šitais reiz beigsies?
ieva
i
zavalnavalsja pareņ Joske... ne zrja.... ; )))
stils
s
Hitleram bija taisniba, nu nav vinu nekaunibai robezu!
Lelle
L
"SC virzītie grozījumi likumā paredz, ka slikto banku finansiālo grūtību gadījumā nedrīkstētu pasludināt par maksātnespējīgu vai likvidēt vismaz trīs gadus pēc Parex bankas restrukturizācijas. Tas nozīmē: ja šai sliktajai bankai trīs gadu laikā būs finansiālas problēmas, valstij banka būtu jāstutē, ieguldot naudu valsts naudu kredītiestādēm izvirzīto prasību izpildei. Savukārt bijušie akcionāri šajā laikā varēs saņemt procentus par ieguldīto subordinētajā kapitālā." SC turpinās aptīrīt tautu, lai lābtu K&K naudu, savukārt K&K štutē SC ar ziedojumiem! Muļķu zemes tikumi un likumi turpinās...
Boldrix
B
LPP/LC+TP nooraganizēja mums šo neērto darījumu. Labi savādāk jau nevarēja, bet tagad, lai zaudējumi būtu pēc iespējas mazāki ir jārīkojās kaut cik atbildīgi, bet to liedz darīt atkal tie paši TP/LPP/LC/SC - vai nav skaidrs, ka šīm partijām pirmajā vietā ir nauda un sabiedrības intereses tiek aizstāvētas tikai tad ja pret tām neviens nav samaksājis.
qwe
q
Ar LPP/LC un TP un visas Par labu Latviju bandas atbalstu SC tas noteikti arī izdosies.
pret
p
Nu tik sakas! K&K par katru cenu grib izsist sev labveligu likumu. Nu melos, draudes utt. ar vienu nodomu, lai pienemtu sos likuma grozijumus. Vini jau taa ir pietiekosi sanemusi no valsts visu so laiku. Ja butu Parex gadu atpakal pasludinats par bankrotejusu, vini neko nebutu sanemusi. Ja saeimaa ies K&K pavadaa, tad jasak tautas kars, jo tik uzskatama valsts interesu nodeviba nebus vel pieredzeta. Visu valsti iekilas 2 alkatigu zidelu del!
Viesulis
V
Un ielidos Krasivijs baltā uzvalkā un eņģeļa spārniem un teiks visiem - es esmu nevainīgs, tīrs un balts. Nevienam sliktu neesmu darījis, mani ļaunā valsts apzaga, paņemdama banku un tagad vēl vairāk grib aplaupīt, uzliekot kaut kādu atbildību par to, ka banka gandrīz aizgāja "pa burbuli". Banka ir laba, stabila un darbotiesspējīga, un es kopā ar savu čomu Kargu esmu spējīgs to atkal pārņemt un izveidot par labāko banku Latvijā, Eiropā un Pasaulē. _____________ Patiesība ir tāda, ka šī ir ļoti labi pārdomāta afēra, kurā abi K ir līdz šim izgājuši pilnīgi "sausi", jo par visu ir maksājusi tikai valsts, it kā tā ir bijusi vainīga pie bankas sabrukuma....Lielais paldies jāsaka Godmanim un Slakterim par šādām rūpēm. Es domāju, ka gan šiem diviem tipiem, gan visiem Saeimas deputātiem, kas atbalsta šos abus afēristus, vajadzētu labprātīgi pieteikties prokuratūrā par valsts izsaimniekošanu un līdzdalību noziegumā!
xxx
x
kāpēc no nodokļu maksātāju naudas viņiem jāmaksā, kas mums par to? Nolaida banku līdz kliņķim un tagad vēl piedraud! Lai prasa Godmanim, ko viņš tur sasolīja...
anonīmais šakālis
a
SC un PCTVL - buržuju aizstāvju partijas! Nožēlojamie liekuļi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas