Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krauklis: Latvijas uzņēmējiem plāno atņemt 400 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
............
.
uzskatīt par īpašumu tikai dzīvokļus un atlaist nopdokli sarkanajiem pabirām..čekas cienīgs darbs. Tauta ir tā, kas strāda un maksā nodokļus, uztur slimos, pārējie sliņķi zagļi kontrabandisti narkomāni...Uz Ņēmeji ir uzturamie lopi, Zoodārzs..
hi hi hi
h
mums nav Uzņēmēju. Mums ir Uz Ņēmēji.
klusais
k
Komisijās piedalās arī profilējošo nozaru pārstāvji un Latvija tak ir tik maza....
zvirbulēns
z
Jūs, es skatos, komisijās sēžat, būsiet tak deputāts, vai?
klusais
k
Ka tik tas stāsts par tiem 400 mio nenāk no vēl Slaktera parakstītās vēstules. TP patreiz mēģina haotiski imitēt darbību un kompetenci. Kā jau rakstīju , tad vajag papētīt tautsaimniecības komisijas darbu ar Kraukli priekšgalā un tur paleks ārā interesantas lietas. Tā visa publicitāte ir tikai acu aizmalēšanai un Krauklis kā muzikants ir izvēlēts acīmredzot tā vienkāršā iemesla dēļ , ka skatuviskā pieredze ļauj viņam acis nemirkšķinot auditirijas priekšā gvelzt visādas muļķības. Ja jau viņš būtu tik labs tautsaimnieks , tad TP ziedu laikos ,kad bij ideālas iespējas piesaistīt valsts resursus Valka būtu aizskrējusi 3 soļus priekšā Valgai , it sevišķi atceroties kā TP piešķīra līdzekļus " savām" pašvaldībām.
tjotja Motja
t
Visā šajā domu juceklī gribētu dzirdēt JL argumentus. Es noteikti neesmu TP fane, bet šoreiz kaut kas neklapē. Man rodas aizdomas - ja viss ir tik slepeni, ka nedrīkst tautai stāstīt, tad tas zināmā mērā ir vērsts pret tautu. Tāda ir mana pieredze no padomijas laikiem.
bomz
b
Laiks doties prom.
scorpio
s
Šis putns ķērc tikai taukmūļu interesēs !!!
un
u
Tavs komentārs ir klons, glups vakardienas klons. Neapnika izrādīt?
un
u
Toties kikai vienmēr taisnība.
lasis
l
Meitu māja TP ar visu Rimši. Latvija kā valsts nodokļus iekasē kādā valūtā, eiro varbūt? Vai tomēr latos?
klusais
k
Nu Krauklis jau ir īstais džeks, kam vajadzētu virināt muti. Negribas jau te ar viņa aktivitātēm komisijā izplūst , bet Krauklis ir reāls TP marionete ,kam pašam laikam prātiņa ir pamaz, tapēc viņš tiek izmantots kā vienkāršs audiopastiprinātājs ar balss pārveidotāju. Ja kāds domā ,ka viņa darbība ir saistīta ar tautsaimniecības uzlabošanu , nevis TP tuvu personu biznesa lobēšanu , tad man ir viņu vienkārši žēl. Tas patiesi ir nožēlojami un , lai cik skumji nebūtu , tomēr kārtējo reizi pierāda cik reāli spējīgi ir muzikanti politikā . P.S. Ko tik nav gatavi ballītē nospēlēt muziķi par dzeramnaudu.....
paregis
p
Valdības iecerētā aizņemšanās vietējā tirgū Latvijas uzņēmējiem atņems 400 miljonus latu, ko tie varētu izlietot investīcijām. ___________________________________________ _____________-- Pazīstot TP ,ir skaidrs ka viņi uztraucas par to ka nozagt būs iespējams par 400mlj. mazāk.TP izpratnē investīcijas ir "īpašie tarifi" ,kas noslauc Latvijas iedzīvotājus(mazie HES,gāze,atkritumi,Rīgas Dinamo u.t.t.) ...tā ka Kalvītim nāksies patērēt mazāk kalorijām bagātus uzturlīdzekļus.
edgy
e
Labs foto - Briesmoņu Dzīres
nnn2
n
tie jau bus jaunlaicenu atbalstitaju uznemumi Repsem jau kaut ka nauda jaatdod,kas dota diviem sasaukumiem,lai tiek ieksa... tad ar valsts naudu vares atmaksat,procentu veida

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas