Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kravcovam būtu jānoliek mandāts, uzskata premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Bet nezināsāna gan liecina par pilnīgu intelektuālo mazspēju. Bet minētā persona jau neieradās nez kāda konkursa rezultātā. Vienkārši, kā jau tolaik mēdza notikt, viņa sādžā pie telefona staba bija uz nakliņas piestiprināts sludinājums, ka ir iespeja doties uz Piebaltiju, nodrošina ar dzīvokli un tml. Neapmācija jau toreizējos migrantus arī elementārā uzvedības kultūrā, piemēram, lifts nav domāts kakāšanai, arī sienas nav obligāti jāapzīmē. Par saulespuķu sēkliņu spļaudīšanu un citām sādžinieku kultūras izpausmēm šoreiz nerunāsim.
vadim
v
Какую ерунду вы здесь пишите, читать противно. Знание латышского языка ещё не показатель высоких умственных способностей.
ā
ā
kāpēc manus komentārus nepievieno?
Eva Braun
E
Attīrīt Latviju no okupantiem...!!!
Jonis
J
tam kravcovam vajag ne tikai atņemt mandātu, bet arī nelikumīgi iegūto pilsonību, un par nelikumīgu iebraukšanu valstī izraidīt to uz dzimteni.
ЖАН
Ж
СЕЙМ ЛАТВИИ ДОЛЖЕН ГОВОРИТЬ ПО-РУССКИ
īstais Arturs M
ī
Pilnīgi tev piekrītu. Dombrovskim arī jānoliek pilnvaras - par melošanu, kuru pats un Vilks atzina.
aizstāvis
a
Pareizi skatam no malas, katrs meklē vieglāko ceļu, ja nebūtu šādi sagadījies ar deputātu, tad šodien vēl domātu, ka ar naturalizācijas darbu viss notiek godīgi. Kokina godīgums ir ar bārdu apaudzis,jāierosina krimināllieta, neatkarīgi no tā kādu pienākumu pašlaik izpilda.
skats no malas
s
Kokina kungam jāierosina krimināllieta par nelikumīgi izsniegto naturalizācijas komisijas dokumentu. Līdzvainīga arī ir Aldermane, kura uzraudzīja valsts naturalizācijas darbu. Liepājā Kravcovs nevarēja izdabūt cauri, bet lūk Valmierā nokārtoja, KURŠ TAD ŠINĪ LIETĀ BŪTU VAIRĀK VAINOJAMS, TIKAI VALMIERAS NATURALIZĀCIJAS PĀRVALDE ar Kokinu priekšgalā.
imants
i
Vispār jau Dombrovskim arī jānoliek pilnvaras - par melošanu, kuru pats un Vilks atzina , pirms vēlešanam. Viss šis valodas skandāls ir tikai dūmu aizsegs tam, ka tagad VIENOTĪBA nodod Latvijas nacionālas idejas un iznīcina latviecu tautu.
Ieva
I
Bet valodas prasmes pārbaudīt vajadzētu visiem 100, jo deputāti taču, kuriem ir jānodarbojas ar smalkām lietām, kas prasa patiešām labu valodas prasmi, kuras lielākajai daļai nepārprotami nav.
Ieva
I
Bet vispār interesanti: likumos noteikts, ka Saeimas deputātam valoda jāzina visaugstākajā līmenī un to pakāpi apliecina apliecība, taču žurnālisti ir minējuši, ka Kravcovs sazinkādā veidā ieguvis pilsonību, kurai tas visaugstākais līmenis nav nepieciešams. Jautājums pirmkārt, kur skatās vēlēšanu komisija, jo nekas nav vieglāk, kā uzrādīt apliecību. Ja uzrādīja un viltotu, tad kur skatās gan žurnālisti, gan inspektori, jo izskatās, ka šis te Kravcovs ne velna nav zinājis, un tas nevienam nav bijis nekāds noslēpums....
>Ome
&
biedri kgb meli,tas kas notiek LV ir neveiktas okupacijas seku likvidacijas rezultats,Tkai kremla banditu un to "veletaju" -civilokupantu izvakashanas dotu ceribu uz valsts atdzimshanu,kada ta bija pierms sarkanarmieshu okupantu iebrukuma,ar Skandinavijas/Ziemeljeiropas dziveslimeni.
aiai
a
Labi ka šoreiz bilde no mugurpuses.
Lasiitaajs
L
Atnjemt pilsoniibu un liegt kandideet uz to jelkad naakotnee. Varbuut pat var ielikt cietumaa un peec soda izcieshanas izraidiit uz veesturisko dzimteni?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas