Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kravcovs pārvarējis bailes runāt latviešu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aina
A
Runāt jau viņi runās latviski un arī eiropeiski, bet Latviju noliek, tomēr atpakaļ uz savu tēēēēvu zemi nu nemaz netaisās. Amerikā vai Dānijā, vai jebkur citur tādam sen pa ausi iekrautu , un pateiktu, ko tu , vecīt, ja neesi lojāls šai valstij, dari politikā - valdībā?????
ritdienis
r
JO!Jo!Tas džeks vēl pietrūka no Latvijas Eiroparlamenta deputātu rindās!Paskat tautieš,kas mūs Latviešus tur pārstāv-Macionālais sastāvs apmērām kā Kirhenšteina valdībā 1940. gadā.Joki,vai ne?Tāpēc mums tik ""labi klājas""!
Edgars
E
Malacis! Visu cieņu, Valērij! Šāda rīcība arī ir viens no sabiedrību saliedējošiem soļiem!
lai runā!
l
Tik ilgi mācījies (ne jau nu tikai šos divus mēnešus, bet vismaz 20 gadus), un tad vēl tikai pats zemākais līmenis A2, kas derīgs vien apkopējas darbā:(((
slava rossii
s
heilj putler!
pašpuika
p
Nesimpātiskais un nekaunīgais sibirietis tagad griezīs pogas mūsu ēiroparlamentāriešiem
Aicis
A
Cerams,ka arī gultā pārstājis slapināt!
Nu forši
N
Malacis Kravcovs! Omulīgss krievu vecis!
to VA
t
Tas nebija taisnīgi. ............................................................. Pilnīgi piekrītu - latvieši okupēja Sibīriju, un netaisnīgi izsūtīja biedru Kravcovu trimda uz Latviju! Nelieši!
  • 3
  • 0
VA'
V
Tieši tā arī ir! Pie tam viņš ir ne tikai omulīgs, bet arī izglītots un gana gudrs. Iemānīja viņu tajās valsts valodas lamatās, un uztaisīja par briesmoni kaut kādu. Tas nebija taisnīgi.
  • 0
  • 4
borcinsh
b
malacis, nav ko teikt... ( stulbiem bus piemers!) bet iemacisies vel istai Latvishu Vesturei - bus vispar talants ! ( ... tikai izslegs vinu no visadiem kriev.pulciniem ! )
Bende
B
Dr.xy, so jautajumu,ludzu atstajiet mana zina.Edienu kartes bus,vismaz,piecas valodas. Ari par kandidatu svaru ir padomats.
Dr.xy
D
Cik mili un aizkustinosi,tataru,mongolu un urlu klonejums panemis rocinas latviesu valodas macibu gramatu ! Kandidesot Eiropas Parlamenta ! Interesanti vai spes izlasit edienu karti latviesu valoda,lai izveletos pedejo maltiti pirms dosanas uz Karatavu Laukumu ?
Vai "Dienai"...
V
...nav latviešiem svarīgāka temata , ko būtu vērts apspriest ?
Ivars raudums
I
Piedodiet, bet Eva Braun gan izveeleejusies idiotisku niku. Cerams netaisiis arii pashnaaviibu! Bet lai tam krievam ar latvieshu valodu veicaas!M uusu valoda ir manupraat vienkaarsha un logjiska, taadeelj taa izplatijaas pa visu Latviju. Vaacu baroni un liibieshi to vareeja viegli iemaaciities!
Eva Braun
E
naida pilnais sarkanais loooops
Uzvaras laukums
U
Atjaunosim Uzvaras laukuma patieso vēsturisko būtību. Uzvaras laukums tika izveidots par godu uzvarai pār Bermontu, nevis par godu padomju okupantiem. PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Par latvisku Latviju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas