Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Kravcovs TV ieraksta laikā atsakās runāt latviešu valodā un pamet studiju

Saeimas deputāts Valērijs Kravcovs (Saskaņas centrs) TV5 raidījuma Bez cenzūras ierakstā trešdien ignorēja raidījuma vadītāja Andreja Mamikina aicinājumu runāt latviešu valodā un pēc nepilnām piecām minūtēm pameta studijas telpas.

"Līdz šim deputāts bija runājis ar daudziem žurnālistiem, bet mūsu kanālu, šķiet, ignorēja. Pēc vairāku mēnešu sarakstes Kravcovs atsūtīja direktoram oficiālu vēstuli, kurā apsolīja atnākt uz interviju, taču ar diviem noteikumiem: tikai uz ierakstu 16. martā plkst. 12:00 un nekādas tiešraides, un tikai tad, ja intervija tiks rādīta tajā pašā dienā," portālam rus.delfi.lv norādīja raidījuma vadītājs A.Mamikins.

Saskaņā ar Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) izsniegto licenci TV5 drīkst rādīt ierakstus, kas nav valsts valodā, tikai ar titriem latviski. Krievu valodā drīkst būt tikai tiešraides.

“Biju pārliecināts, ka Kravcovs zina, uz ko iet, īpaši tāpēc, ka nesen deputāts veiksmīgi nokārtojis latviešu valodas testu Īrijas latviešu avīzē "Sveiks!"," portālam sacīja A.Mamikins.

"Titrēt Kravcova interviju mēs vairs nevarējām paspēt - ne ierobežotā laika, ne cilvēku un finanšu resursu dēļ. Paskaidrojis skatītājiem situāciju, es piedāvāju deputātam pāriet uz sarunu latviešu valodā," portālam rus.delfi.lv  atzina raidījuma vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas