Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kravcovu vaino nelikumīgā uzņēmējdarbībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Nu KO var kasities ap to Kravcovu?Lai taču sēz un saņem savu naudinu Saeima.Urbanovičs viņam visu paradis ar pirkstu.Par to "nelikumigo biznesu"?Tad Asanndzu taču arī netvarsta par nelikumīgam nopludem,bet par "meiču varosanu"!
Klaidovičs
K
Tādi nu ir tie "nelatviskirunājošie" Latvijas "uzņēmēji" ar divām izglītībām!
Jonis
J
Blēdis ir un paliek blēdis. Nodokļus nemaksā, krāpjās, pilsonību pērk, analfabēts, ko vēl vajag atrast lai to dīkdieni izmestu nos aeimas ārā.
Zelmai Birzniecei
Z
- Klausies, kāpēc tavā dārzā nav putnubiedēkļa? - Bet es taču pats te visu laiku esmu!
lux
l
Have you ever heard about investigative journalism? You should before defending such a Kremlin advocate as Kravcov. Thank to journalists there will be a serious investigation concedrning this person's activities.
lux
l
Nemeŗi visus ar savu olekti. Ja esi gatavs katram Kononova mazbērnam bučot attiecīgo vietu, tad nedomā, ka arī citi to darīs.
lux
l
Vai tad nav saprotams, ka par kontrabandas preci valsts neko neiegūst. Iegūst tikai šis Kremļa interešu atbalstītājs.
Zelma Birzniece.
Z
Fiksais-erudīts taču pats var taisī raidījumu par Nekā personīgi,Kravcovs atbalstīs ,naudiņu iedos.
Dr.xy
D
Vai Chingizhana bastardam ari kaut kas palika pari,vai ari viss bija jaatdod Krievijas vestniecibai Latvija un SC,lai varetu graut Latvijas Valsti?! Laikam jau neko nedabuja,jo tad butu uztaisijis plastisko operaciju.Bet,lai nu ka tas butu,beidzot ir janem pie dziesmas cekistu apvieniba,kura sevi deve par "Saskanas centru".
oh , oh
o
Likumu atlautie kravcovi saeima !
Arnis
A
Principā piekrītu.Klasiska shēma ierēdnis un apkārt viņa radinieku uzņēmumi kas slauc valsti ir neaizskaramie.Var jau lamāt Kravcovu un krievus bet krievisks ir tikai viņa uzvārds.Lavents vispār neieredz latviešus un nerunā latviski, bet ir pilsonis un neviens par to neuztraucas.Ja Kravcovs atklātu savu nacionalitāti latvietvieši vēl bučotu viņa pakaļu.
xmm
x
Так называемым отмыванием денег занимается 90% предпринимателей Латвии и все государственные предприятия. Это и зарплата в конвертах, это увеличение расходом фиктивными накладными, вывод денег в офшоры и т.д. Систем много и возможностей сейчас отмыть деньги и не платить налоги много. Так что Кравцов не единственный. Лучше бы СГД (VID) занималось гос.учреждениями, где идёт вывод сотен тысяч лат денег налогоплательщиков.
xmm
x
SAEIMĀ, nevis saimā
Tre
T
viņš aizmirsa pieminēt, ka tā ir nomelnošanas kampaņa...:) vai arī viņam un Teterim ir dažādi retorikas skolotāji, hmm? :)
ELIZABETE III
E
:))) ... izskats elegants ... arii saakumaa !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas