Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kreituse: Galvenais kritērijs - profesionalitāte cilvēkam, kas taisās vadīt valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Galvenais kritērijs ir GODīGUMS , Kreituses kundze, un tikai tad profesionalitāte! Mums jau ir bijuši daudzi profesionāļi pie valsts stūres, bet kur mēs esam? Šķēle arī bija profesionāls, bet negodīgs cilvēks. Šādi cilvēki arī nodara vislielāko ļaunumu valstij, bet Jūs turpināt dziedāt veco dziesmu...
info
i
Šķēle un AAA ir trīs zagļi, kurus vajadzēja jau sen iesēdināt. Ne jau par viņu un līdzīgo "profesionalitāti" ir runa. Runa ir par tādiem iznireļiem bez izglītības kā Sprūdžs ar lieliem parādiem un lielu nekaunību. Protams, arī Šlesers nav labāks.
  • 1
  • 0
Jūlijs
J
Profesionalitātei ir jābūt kā pamatnoteikumam ne tikai valdības vadītājam bet arī ministriem. Arī SAEIMAS DEPUTĀTIEM ir jābūt augsta līmeņa profesionāļiem kādā no tautsaimniecības nozarēm. Ir absurda situācija bērnudārza audzinātajai ir obligāta prasība speciālā augstākā pedagoģiskā izglītība, kamēr deputāts drīkst būt pat ar vidējo izglītību par citām personību raksturojošām kvalitātēm vispār nerunājot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te jau ir viens no mūsu valsts 20 gadu ne visai veiksmīgās attīstības klupšanas akmeņiem. Vai tiešām to tik grūti saprast. Pajautāsim zemniekam, viņš šīs lietas tā arī sapratīs. Tauta ir daudz gudrāka kā no SAEIMAS augstumiem izskatās.
Ne-dakša
N
Varbūt tā tiešāk - Kreitusu ieteikt !? Un tas nav dakša - pusdakša :) Varbūt kāds izlasīs un ieteiks ? Kreituss ir no retajiem, kas ir ne tikai gudrs, bet kaut kur no tā paša lauciņa, un būtu tā vērts, lai atrādītos tam, kas negrib, kā var noprast, grožus norākām izlaist un nemeklē infuzoriju . Un Bērziņš izskatās, ka no tiem, kuru kas tāds nepavisam nešokētu .
Dombrovskim
D
Proties kaunu, un atsakies pats! Tavu divu valdību laikā ir aizbraukuši 300 000 valsts iedzīvotāju, un pensionāri pusbadā un bez medicīniskas palīdzības izmirst. Pietiek konsolidēt, lai glābtu zviedru bankas, kas dāsni dalīja kredītus.
to otrajam vecim
t
un,ko tad ŠAMĒJĀ žūpa atkal te muld - jēla un stulba šamējā pļerkstēšana skan atkal pāri deviņiem novadiem un šamējā stulbo smadzeņu produkti visu pasauli piesmirdina
  • 0
  • 1
16:04 smērējuma autoram
1
cerams, ka izmirušo skaitam drīz Dievs arī tevi piepulcēs, jo apstākļos,kādus tu apraksti,patiesi, IZDZĪVOT NEVAR... ja kāds saka, ka Latvijas pensionāri dzīvo pusbadā,tad tāds Dievu zaimo,jo nezin ne, kas bads ir,ne, kas pusbads... jo,tieši pateicoties tam rietajam Dombrovskim,NEVIENA pensija nav palikusi neizmaksāta,bet diez vai tā būtu,ja ministrētu Zogmanis,Rukrukruk jeb Harijs Poters.
  • 0
  • 1
vecais-2
v
Negribas valdošajiem to atzīt, bet tā ir. Dombrovskis ir memļaks un mīksts izdabātājs SVF aizdevējiem. Tie viņu paliela, un šamējais pārlaimīgs. Vēl kāds pieraksta par līdzautoru pie grāmatas, un šamējais jau patiesi tic, ka glābis valsti no bojāejas. Lemberga stipendiātiem ar tādu mīksto arī labi, ko grib to dara. Jāmēģina vēl pa lēto noprihvatizēt AirBaltic! Āboltiņai arī labi, Repši novāca un šamējais mīkstais nav konkurents.Daži saka, ka godīgs esot!? Bet patiesībā uz sievas vārda vairākmiljonu kredītiņš par kuru visādi atliktie maksājumi zviedru bankai! Vai par skaistām acīm? Nē, jākalpo. Balsojiet nabadzīgās tantiņas, debesīs labāki būs.
  • 2
  • 0
vēlētājs
v
Ja SC būtu kārtīgs organizators par prejera kandidātu, tad varētu balsot par viņiem. Diemžēl, Urbis laiž muļķi un bārsta pastulbas asprātības, bet Ušakovs tomēr ir par daudz krievisks. Krievs ar akcentu cauri neies, nolaižieties uz zemes. Visa Latvija nav Rīga!
Lūk mērauklas
L
Izglītība, erudīcija, pieredze un pozitīva reputācija. No patreiz piedāvātajiem šiem kritērijiem atbilst tikai Dombrovska kungs. Neviens no pārējiem šim kritērijiem neatbilst. Pavērtējiet!
hmm
h
un pat pilnīgi nopietni, varētu Kreitusu Aivaru aicinat, jo atskaitot lembergu nav nopietna piedāvājuma.
lembergu noteikti vajag atskaitīt,
l
jo ĶURĶIS gaida
  • 6
  • 0
J
Ir tādi jēdzieni kā labs organizators, spējīgs vadītājs, bet bez komandas premjers tā kā tā būs tikai "O".
mēdz būt arī tās saucamās
m
elles komandas,bet BEZ komandas gan neviens premjers nav bijis
  • 2
  • 0
vilis
v
Vispirms gribas uzdot jautājumu autorei,ko viņa saprot ar vārdu profesionalitāte politikā?Vērojot Kreitusi gadu garumā,rodas iespaids,ka vienīgie profesionāļi Latvijā ir viņa un viņas vīrs.
nasca
n
Jā, nākas secināt, ka profesionāļi ir Birkavs, Kalvītis, Godmanis, Gailis un Krištopans? Vai profesionālis ir tas, kurš daudzus gadus bijis partijas funkcionārs, vai strādājis vismaz pašvaldībā, ministrs vai ekonomists, piemēram? Kāda jēga mētāties ar profesionalitātes jēdzienu, ja kundze nepaskaidro, ko šai gadījumā nozīmē nebūt amatierim. Svarīgāka par premjera profesionalitāti noteikti ir ministru komanda.
  • 2
  • 0
nu tik būs
n
Vai tad vēsturniece par vīru iekš PLL saraksta nebalsos? tad jau gaidāma ģimenes drāma
ņemot vērā to vētru,
ņ
kas allaž valda šī bābieša garā un dvēselē, par neizlēmību nav jābrīnās,jo nav dzirdēts, ka viņa ko labu par kādu saka,- visi viņai ĻOTI SLIKTI ŠĶIET...cerams, ka tik pat slikti viņa arī PAR SEVI domā...
Šalle
Š
Da labi, Ildziņ. Mēs taču zinām, ka balsosi par Šļesarjugām, jo vīriņš ta sasmērējies. Kādreiz cienīju kā vēsturnieci un politiķi ar principiem, bet līdz brīdim, kad pieslējās PLL apjūsmotājiem.
@
@
Varbūt Kreituse izvēlēsies Ušakovu vai Urbanoviču. Viens beidzis augsto partijas skolu un prot citēt rietumu ekonomistus-sociālistus (pietrūkst tikai Čomska), otrs pazīstams kā Rīgas un Šlesera politiskās karjeras glābējs.
sic!
s
Pirmais gads, kad zemē zināmi ļaudis izsakās par ko varētu balsot. Līdz šim bija tikai pārgudrā frāze- IZDARIET PAREIZO IZVēLI. Izdari nu "pareizo", ja pat viedie to nezin...
jāa
j
gluži mana situācija. Kā lai balso, ja neredzu par ko? 'Lozēt? Izvēlēties "mazāko ļaunumu"? Vai ignorēt šo pasākumu?
jā, to var redzēt!!
j
Komentārs
  • 0
  • 0
jāa
j
nederīgs padoms, dievam neticu un baznīcā neeju :)
  • 0
  • 2
aizej uz baznīcu
a
un izsūdzi grēkus, pabaro kādu izsalkušo un kļūs vieglāk...nav jāizvēlas liels vai mazs ļaunums,bet ļaunums ir SEVĪ jāiznīdē
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas