Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kreituse: spējam sevi aizstāvēt vēstures jautājumos, bet ar to nepietiek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tīne
t
kamēr savas tautas daļu apsaukāsim par naconālistiem un vadībā un izghlītībā būs krievalodīgie latvieši,cieņas pret tautu nebūs nekur
K-K
K
... Nu tad Jums tacu ir izdeviba sagatavot gudrakus un patriotiskakus cilvekus - bet vai tas notiek Stradinos?
K-K
K
... Piekritu !!! ... Bet tipiski selektivi, no iespejams viena no iesaistitiem vainigajiem saja kauzalitate !!! ... Tamdel saksim ar 1940. g. 'BAIGA GADA' GENOCIDA latviesu slepkavu un aizvesto organizetaju vardiem !!!! ... Tikai tad 1941 slepkavas ...!!!!
gribēt nav kaitīgi
g
Iestāšanās ES un NATO tiešām bija briesmīga traģēdija PSRS apraudātājiem - ja līdz 2004. gadam vēl varēja cerēt uz "noklīdušo" republiku iekļaušanu NVS, tad šodien tāda iespēja nepastāv.
gribēt nav kaitīgi
g
Nav tāda panta, kas ļautu politiķi notiesāt par to, ka viņa lēmumi šausmīgi nepatīk komentētājam 19:29. Tā ka tu, padomju cilvēk, tā arī visu mūžu nodzīvosi bezspēcīgi bļaustīdamies.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Reliģiskos kultus ir nosodījuši visi, kam nav slinkums. Pat ja izlaižam padomju ateistus, paliek vēl Marks Tvens, Leo Taksils, paliek mūsdienu racionālie humānisti un pret sektām vērstās nevalstiskās organizācijas - ir tādas, pat Latvijā. Islama kritika arī ir, reizēm pat formās, ko citādi kā par tīšu provocēšanu nenosauksi. Staļinu pat PSRS (it kā) nosodīja. Bet ne jau Staļins uzcēla režīmu. Markss un Engelss uzrakstīja teoriju, Ļeņins un Trockis cēla, Staļins turpināja, Hruščovs noteica komunismu kā īstermiņa mērķi (kas netic, palasiet to laiku padomju presi). Tāpēc lai sarkanie biedri nemaz necer, ka tiks cauri ar viena paša Staļina nosodīšanu.
Taleirāns Grauzdiņš
T
Komunisms jau pastāvēja ne tikai PSRS. Un runa ir ne tikai par režīmiem. Runa ir par komunisma ideju kā tādu. Rasu naids netiek pieļauts, nacionālais arī, reliģiskais tāpat, un pat homofobi vairs nevar izvērsties. Bet kūdīt uz sociālo naidu var pilnīgi nesodīti.
eiropists
e
Pilniba piekritu pedejam komentara, jo tiesi Andris Kestersi, Maris Riekstins, Andris Piebalgs un dazas vinu kucites, Kuzma, Sulca, bija tie kuri vadija iestasanas sarunas ES. Ja kads pazist un zina sos pretigos, augstpratigos, aprobezotos, stulbos, egoistiskos cilvekus tad saprata no pasa sakuma, ka Latvijas valstij nekas labs nebus, jo sie cilveki ir vienkarsi dumji pec butibas, ambiciozi un pats galvenais, ka vini nodarbojas un joprojam nodarbojas ar jautajumiem par kuriem vini nav kompetenti. Kapec Kreituse, kurai ir pieejama visa informacija par to, kurs un ka vadija sis ES iestasanas sarunas ir pieminejusi vienu ZZS izsmiekla un nozelas verto M.Rozi? Latvijas tragedija sakas tiesi ar Kreitusi un vinai lidzigajiem, kuri mekle tikai savu labumu un rej ka kuces un koz tam, kuram ir izdevigi iekost.... Visi protokoli, visas sarunas ir saglabajusas Arlietu ministrijas un citas ministrijas un ir pienacis laiks visu to pamatigi, skurpalozi analizet un parbaudit lidz mazakam sikuma, lai varetu izvertet un novertet noziedzigas darbibas un bezdarbibas un sodit visus tos, kuri ir vainigi pie noziedzigu sarunu vesanas un pret Latvijas valsts interesem, noziedzigo protokolu parakstisanas, kamer sie vel nav nospragusi... Loti labi ir zinams ar kadam metodem darbojas AM intriganti, santazisti, blezi Kestersi un Riekstins, ja kads absaubija vinu kompetenci, sapratni, jo viniem vienkarsi tadas nebija, vini parupejas, lai kvienu vinu pretinieku atbrivo no darba vai ari jel ka citadi iznicina, pazemo....un ari tas ir fakts. Kestersi un Riekstins ir nekavejoties jatiesa un jasoda kamer vini vel ir dzivi.
eiropists
e
Pilniba piekritu pedejam komentara, jo tiesi Andris Kestersi, Maris Riekstins, Andris Piebalgs un dazas vinu kucites, Kuzma, Sulca, bija tie kuri vadija iestasanas sarunas ES. Ja kads pazist un zina sos pretigos, augstpratigos, aprobezotos, stulbos, egoistiskos cilvekus tad saprata no pasa sakuma, ka Latvijas valstij nekas labs nebus, jo sie cilveki ir vienkarsi dumji pec butibas, ambiciozi un pats galvenais, ka vini nodarbojas un joprojam nodarbojas ar jautajumiem par kuriem vini nav kompetenti. Kapec Kreituse, kurai ir pieejama visa informacija par to, kurs un ka vadija sis ES iestasanas sarunas ir pieminejusi vienu ZZS izsmiekla un nozelas verto M.Rozi? Latvijas tragedija sakas tiesi ar Kreitusi un vinai lidzigajiem, kuri mekle tikai savu labumu un rej ka kuces un koz tam, kuram ir izdevigi iekost.... Visi protokoli, visas sarunas ir saglabajusas Arlietu ministrijas un citas ministrijas un ir pienacis laiks tas analizetu un parbaudit lidz mazakam sikuma, lai varetu izvertet un novertet noziedzigas darbibas un bezdarbibas un sodit visus tos kuriir vainigi pie noziedzigu sarunu vesanas un pret valsts interesem protokolu parakstisan, kamer sie vel nav nospragusi... Loti labiir zinams,ka darbojas Kestersi un Riekstins, ja kads absaubija vinu kompetenci, vini parupejas, ali to cilveku atbrivo no darba, vai jel ka citadi iznicina....un ari tas ir fakts. Kestersi un Riekstins ir nekavejoties jaties un jasoda kamer vini vel ir dzivi.
Politpesimists
P
Sākot no prof. Kreituses un beidzot ar pēdējo komentētāju gribu atgādināt vienu svarīgu faktu, kurš visu noliet savās vietās. Pirmkārt, pirms iestāšanās ES Latvijas sarunvedēju komanda ar Ķesteri priekšgalā esot bijusi izcila mūsu interešu aizstāve. Es to mēģināju apšaubīt un no varas puses tiku smagi, uz mūžu neaizmirstami sodīts. Otrkārt, un tas pierāda varas viedokļa nemainību, Ķesteris tika apbalvots ar mūsu valsts augstāko apbalvojumu. Tagad tie, kuri domā līdzīgi, varam "pastāvēt pie ratiem". Šķiet, ja samērot ar cilvēka mūža garumu, mūžīgi.
studenka
s
Sai babulienei, skiet, ir lielas problemas ar alkaholu. Butu labak klusejusi Latvijas valsts izlaupitaja A.Kreitusa pieguletaja. Kauna un paskritikas nav nemaz, bet vel strada macibu iestade. Ko sads amorals, divkosigs cilveks kada ir Kreituse var labu jauniesiem iemacit? Vai vina maca jauniesiem ka zagt, melot, but partijas nomenklaturai vai ka pagulties apaksa tiem, kurie ir labs amats vai liels un pils naudas maks, ka smejies nodot savu pieredzi nakosajam paudzem....
Memory
M
'' Labi ir nosodīt un nevienu netracināt un neaizskart, nenosaukt. '' - ? - Mediju ziņa :trešdiena, 8.decembris (2010) - Naktī Rīgā apgānīti Jauno ebreju kapu pieminekļi. NOSODĪT - un SODĪT ! Nosaukt to vārdus, kas 1941.g. slepkavoja Rīgā ebrejus, lai ŠODIENAS sabiedrība apjēgtu, kāpēc 1941.g. tik maz tādu cilvēku kā Žanis Lipke bija Latvijas sabiedrībā !
Memory
M
'' Labi ir nosodīt un nevienu netracināt un neaizskart, nenosaukt. '' - Labāk iz SAPRAST/APJĒGT - un, ja nepieciešams, tad pieņemt tādu pašu Katiņā noslepkavoto poļu virsnieku nosodīšanu - un ATBILDĪBAS uzņemšanos, kā to izdarīja Krievijas Dome.
K.Rancāns
K
No Delfiem 15 12 2010 Komentāri: Aicina komunistu režīmu noziegumu noliegšanu atzīt par krimināli sodāmu Atvainojiet, cīņa par komunistu režīmu noziegumu noliegšanu ir sauciens tuksnesī, cīņa pret neko, tā ir totāla acu aizmālēšana pasaules mērogā, vēsturiskās netaisnības atbalstīšana, nonivelēšana un noslēpšana. Ir jārunā par Krievijas impērijas staļiniskā režīma un Vācijas hitleriskā režīma noliegšanu, kas izraisīja 2. pasaules karu un daudzu desmitu miljonu cilvēku iznīcināšanu kā miera laikā, tā kara laikā. Nosodāmais noziedznieks nedrīkst būt anonīms, nenosaukts, visaptverošs. Komunisma ideoloģija neparedz tautu vai masveida cilvēku iznīcināšanu, okupāciju un pakļaušanu verdzībai. Tad jau jānosoda reliģijas, ticības - katoļticība, pareizticība, islāms, Bībele, korāns utt. kā nosodāmas ideoloģijas. Tās mēs nenosodām. Izraut no konteksta vienu, divas ideoloģijas un nosodīt, ir saprotams mērķis - lai tautas turētu pakļautībā ar jaunu veco ideoloģiju - demokrātiju, zem tā lozunga, ar "demokrātiskiem" saukļiem un "demokrātiskām" vēlēšanām sagrābtu varu un nostiprinātu pasaules alkatību, korupciju, kura pasaulē ir pārtapusi par tautu pakļaušanu, turēšanu verdzībā utt. Šajā sakarā atsaucos uz citiem autoriem, kas teikts rakstā "Demokrātija bez grima", kuru var atrast Delfos. Komunistiskā režīma nosodīšana ir mēģinājums konkrētu valstu noziegumu un to režīmu noslēpšana, protams, uz laiku, zem nepieejama sarkofāga. Kāds procents šajā tendencē, iespējams, tiek kultivēts - "mīļā miera labad" ar Krieviju, lai netracinātu, aizmidzinātu neprognozējamu lāci (tās pašas alkatības mērķiem). Slēpšanās zem šī komunisma nosodīšanas sarkofāga saistīta arī ar to, ka daudzi šo režīmu subjekti ir pārkrāsojušies, ir pie varas ratiem un vēlas slēpt savu pagātni, klaigā: "ķeriet zagli". Šādu komunisma nosodītāju straumē iekļūst arī daļa no šī režīma cietušo vai viņu bērni, kuri kaut kādu iemeslu dēļ neizvērtē patiesos vaininiekus, tiek ierauti kopējā "cīnā" pret NEKO. Labi ir nosodīt un nevienu netracināt un neaizskart, nenosaukt. Krieviski saka: jemu horošo i mne horošo ( viņiem, noziedzniekiem labi un man labi, ka es nosodīju, kaut ko, bet neko).
bimbam
b
Ar ekspertiem Latvijā pašvaki! 13. janvāra notikumus principā atbalstu, taču nekādā gadījumā neatbalstu pūļa ālēšanos un demolēšanu. Ja notikumus LV vēl varu saprast, tad ar Grieķiju un grieķiem ir tā, ka viņi masveidā daudzus ES labumus vienkārši izblēdīja (par to plaši rakstīja tā laika prese, piem., Der SPIEGEL), bet tagad tēlo muļķus! Viens no klasiskajiem piemēriem bija kalnu ganības vai lauksaimniecības zeme (īsti vairs neatceros), kur platību maksājumi tika pieprasīti un saņemti par plikām klintīm, kur nekāda ganīšana/lauksaimnieciska darbība vispār nevar notikt utt. Tad, kad viss funkcionēja, tad arī neviens ne par ko neuztraucās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas