Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kreituse: vēlēšanu rezultāti liecina par politisko krīzi valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reality
r
Vari nesaprast un necensties izsprast, bet būs JĀRĒĶINĀS ! Konkurence par tiesībām dzīvot Latvijā būs nežēlīga ( izdzīvot var arī Āfrikā ) - uzmanies, ddd , jo izveidotā džungļu sistēmā nevarēs tā ilgi brīnīties - ''apēdīs'' !
ddd
d
Jocigi,bet Pilsoniskaas Sabiedribas labais rezultats man nav paarsteigums,man paarsteigums ir LPP/LC-liidz sim briidim nesaprotu cilveeku vaajo atminu un stulbumu,kas ir izraadijies apbriinojami liels!
skuķis
s
nothing special 2.2 mlj
skuķis
s
nevis politiska krīze, bet gan ''Pītera Pena komplekss''-mūžīgie bērni, bērnudārzs. Tagad esam dusmīgi uz valdību, tāpēc spītīgi balsojam PRET, apmēram - mamma neizdarīja tā kā vēlos, tāpēc kritīšu ap kaklu tam svešajam onkulim, kas aiz stūra parādījies un deguna priekšā pavicināja konfekti, nemaz nezinot par viņa nolūkiem..... Ko lai saka - mums būs viss, ko esam pelnījuši
pamela
p
Kāda ellē Kreituse politoloģe un vērtētāja!Visi aizmirsuši par viņu- Kreitusu rebām esot pie abras?!Nu un viņas visas intervijas jau nevarat redzēt,bet tas bija murgs ko es redzēju raidījumā LZK.Tur JL ar savu pielīšanu Kremlim vai SC ne klāt nestāv,Ilga jau arī katrā auditorijā mauj savu. Vēlēšanu rezultāti -- ĻOOTI LABS MASKAVAS PR VEIKUMS.Žbdanoku atbalstīt ,vazājoties pa baznicām bija iesūtīts Kremļa desants.KURĀ valstī vēl ir TĀĀDA vārda,melu un pretvalstiskas propogandas brīvība?!Nobarojušies latviešu vepri nolīduši siltās vietās,bez jelkādas atbildības par superīgu aldziņu.Nīstais JL ar nīsto Repši raujas pa savārīto mēslu bedri vaiga sviedros.Pie laba iznākuma ,atkal galvas un resnos vēderus vilks laukā TP,TB/LNNK u.c. politkretīni.SC u.c. 9.maija vodkas lacēji,Putina ceļa gājēji līdz ZILUPEI,ne tālāk ,klusiņām zagās pie varas,arī kopā ar bāleliņiem klusiņām zaga.Vēlētājus NEBIJA jāuzpērk,jo bija solīts "O'variants pilsonībā un NEKĀDAS latviešu valodas.Tiekat vienā krievu kompānijā pēc vēlēšanām,JUMS GRIBĒSIES AIZMUKT KAUT UZ MASKAVU,ko tur runā par Latviju un latviešiem.RD sarunvaloda būs krievu.To vīsdegunīgi 1-jā dienā paziņoja Ušakovs,BET ne viņš,ne Šlesers/Lesčinskis NEBŪS mēri.Mērs būs Dolgopolovs ,kurš ,JĀ,NĀK NO PCTVL un ir,Kremļa sadarbonis un ziņotājs.,Putina pakalpiņš.Uzprasiet Vešņjakovam.Raudās vēl tie "PROTESTA"balsotāji.Stulbais Bendiks liek samierināties ar krievisku Rīgu.JA viņš ir latvietis ,tad tādi tiesājami kā valsts nodevāji. NEBŪS CETURTĀS LATVIJAS OKUPĀCIJAS,to saku jums ,ES - pamela!Samācījos no Buldozera.LETIŅI
Zigis
Z
Kreitusei personigi nepatik JL!?!Nezin kapec.Ar JL viss ir O.K.Valdiba vini spiesti rekinaties ar TP ambicijam.Cerams,ka tagad TP nokaunesies un netrauces
lno
l
Apšaubu Brigmanes gudrību, Jaunups noteikti spējīgāks, bet vēlētāju attieksme pret Brigmani pozitīvāka kā pret Jaunupu, un tādā gadījumā JL būtu ieguvis vairāk balsu.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Es te domāju, ka ir ļoti interesanti, ka latviešiem ir prokrieviski politiķi, bet krieviem prolatvisku - nav, kas man varētu paskaidrot - kāpēc? Bet no otras puses, ja viņi ir tik dažādi, tad varbūt neļaus viens otram zagt. :)
Hanss
H
"Vēl ir JL, kas ir kļuvis nevis par nacionāli runājošu spēku, bet ir gatavs sevi pārdot jebkuram, kas būs gatavs pirkt." - 10 punkti no 10.
Q
Q
Jārok dziļāk - šī politiskā krīze ir tiesiskās krīzes sekas, valsts nozagšanas un darbības pret Latviju un tās tautu norakstot uz "politisko atbildību", nevis reāli sodot.
Lora
L
JL tomēr vairāk vajadzēja virzīt Baibu Brigmani, ļoti gudra un spējīga sieviete, tikai nez kāpēc vēl nav izvirzīta līderos.
Ija
I
Latvieši ir kļuvuši tik stulbi, ka atdod varu ne tikai Rīgā, bet arī provincē bez iebildumiem. Atdos arī valsti, par kuru savā laikā tik daudz upuru nests un galvu nolikts. Pa laikam daži "eksperti" mēdz atgādināt, ka 1940. gada notikumi nebūtu iespējami, ja nebūtu atlaista Saeima. Tikko pagājušās vēlēšanas gan ļauj par to šaubīties, ja nu vienīgi LABPRĀTĪGI par pievienošanos Pleskavas guberņai toreizējie vēlētāji tomēr nenobalsotu, jo tie cilvēki pārsvarā bija SAVAS valsts patrioti nevis gļēvuļi un nodevēji.
žoržs
ž
45 774- balsis, kas balsoja par tiem ,kas neiekļuva Rīgas domē. Ir tiešām vērts padomāt par vēlēsanas sistēmas maiņu!!! Tas tieši apliecina, ka proporcionāla vēlēšanu sistēma ir atbilstošāka. Jo, ja tas skaitlis ir tāds, kā saki, tad tas iznāk 18% no visiem Rīgā balsojušajiem. Taču, ja būtu mažoritāra vēlēšanu sistēma, var iznākt, ka nepārstāvēto balsotāju skaits ir 50% vai vairāk. Pirms vēlēšanām bija pieejami reitingi un arī vēlēšanu dienā varēja iepazīties ar exit poll rezultātiem - tad ar vajag pragmatiski izlemt, kam ir vērts savu balsi dot, nevis ietiepīgi izmest ārā, balsojot par margināļiem, kas nevar pārvarēt 5%.
Marika
M
ļoti daudzi mūsu iedzīvotāji ir aizbraukuši prom no Latvijas un tas arī izskaidro kāpēc vēlēšanās bija salīdzinoši tik maz vēlētāju.
DDa
D
Kreituse jau pati viena no tām vai tiem, kam jāpasakas par šo rezultātu.Nemitīgā savu, latviešu partiju un uzņēmēju noķengāšana, visus bez nekādiem vērā ņemamiem pierādījumiem apsaukāšana par zagļiem, blēžiem un korumpantiem, uzbrukumi praktiski visiem latviešu uzņēmējiem vai biznesmeņiem, nostādot tos tādā kā nolemtu noziedznieku statusā, pilnīgi ignorējot faktu, ka tādi, pat daudz vairāk, ir tieši starp cittautiešiem, veiksmīgi nostrādājis. Smiekli nāk, apgalvojot, ka krievu politiķi un biznesmeņi nu būs tie godīgie, kas šausmīgi rūpēšoties par labumiem visai Latvijai. Pat savā pēdējā uzstāšanās reizē viņa nevarēja atturēties tieši no latviešu uzņēmēju un politiķu izķengāšanas un Ušakova brīdināšanas par it kā latviešu partiju blēdīgumu un nodevīgumu. Tā vietā, lai censtos vismaz tagad, latviešiem kritiskajā brīdī, kad vajadzētu 'mēģināt panākt savstarpēju konsensu, viņa cenšas iestāstīt krievu auditorijai, lai baidas unnetic latviešu politiķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas