Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kreituse: Zatlera traucēkļi - profesionalitātes un politiskās izpratnes trūkums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DACE
D
Šai dāmai gan netrūkst ambīciju. Pašpārliecināta,sarunās nevar pieņemt citu viedokli,smīn par saviem oponentiem, uzskata, ka tikai viņai ir taisnība. Vai viņa, kad gribēja kļūt par Prezidenti uzskatīja, ka ir spēcīgāka par Zatleru?
vilis
v
Visi viedokļi normāli,izņemot Kreituses.Ar pieredzi Saeimas priekšsēdētājas amatā,varēja būt iecietīgāka.Pati ,no malas skatoties,nemaz tik spoža nebija.Nācās aizvākt.
Venta
V
Kas ir Kreituse, to zinām itin labi. Žēl, ka to nezina Dienas žurnālisti, aicinādami viņu par "eksperti" visādos jautājumos.
juris
j
Ko Jūs te gudri spriedelējiet kas ir Kreituse. Izlasiet viņas rakstu un spriedelējīet par tēmu.
juris
j
Citiem vārdiem - Zatlers ir vāji izglītots. Kas ir pilnīga taisnība. Zatlers ir labi izglītots ķirurģijā, bet ne politikā un vēsturē.
nata
n
Kreituses lielākais traucēklis ir inteleģences trūkums.
Zinta
Z
Ļoti žēl, ka Diena par "ekspertiem" politiskajos jautājumos aicina bijušos boļševiku vēsturisko izdarību pētniekus, kas pēdējos divdesmit gados kažoku apmetuši uz otru pusi un kļuvuši par "politologiem", kā Kreituses gadījumā - pat par profesori! Jā, kāds jau minēja, ka Kreitusei traucē inteliģences trūkums, un tā klaigāšana kameru priekšā, kad viņa atrodas starp citiem runātājiem, ir vienkārši prasta un nebaudāma.
īstais students
ī
Uz viņas lekcijām nāk klausītāji arī no LU, un tās ir vienmēr ar jaunu un aktuālu informāciju. Diemžēl tādi veco laiku paputējuši norējēji un skauģi netrūkst.
docents
d
viņa miiliit ir zinaatniskaa komunisma peetniece un boļševiku propagandas veesturniece , vienvaardsakot izgaisušaas veestures upuris , patiesiibaa no universitaates bija jau sen patriecama , viņas sapraats beidzas PSRS veesturee vienaa biezputraa ar Marksismu Ļeņinismu
docents
d
viņa miiliit nojuka tad kad šo nosvieda no augstumiem kuros paceelas kad tika saeimas priekšseedeetaajas kreeslaa ....sievišķa psihei peec menopauzes tas ir traumeejošs faktors
secin.
s
Patīk vai nepatīk kādam Kreituse, bet taisnība vien viņai ir. Latvija krīzes apstākļos ļoti labi iztiktu bez tāda Prezidenta vispār.
KLM
K
Kalvītim jau tā neliekas
politalogs
p
Lai Latvijas tauta un Latviajs valsts tiek pasargata no sim aprobezotajam, nekaunigajam, alkatigajam, augstrpatigajam matitem feibergas, vaideres, kalnietes, kreituses, aboltinas...tuksa muca talu skan. Pec freibergas 8. gadiem Latvijas valsts un latviesu tauta nespes atkopties tapat ka ka pec okupaciajs 50.gadu rezima. Protams, ka Zatlers ir japarvel uz otru terminu, bet pec tam Latvija prezidents ir jaievel Latviasj pilsoniem, jo sis 20. gadu politiskais bardaks, politska tirgosanas, politkorupcija iznicinas pilniba Latvijas valsti un latviesu tautu.
serdienite
s
Bilde redzama babiete ir loti nodzerusie, to var redzet no sis attela, un vai kads sadas degradetas radibas viedokli vispar velas uzklausit. Bijusi komunistu rezin=ma darbonu pieguletaja nu ir iedomajusies ka vina ir kada specialiste, smieklis nak. Ka Kreitusei veras vinas smirdiga mute vala un vel kritizet citus kad pati dzivo kopa ar Latvijas izlaupitaju un latviesu tautas apzadzeju?
padoms
p
Dariet savu darbu un nebāzieties visur iekšā, jo pēc uzvedības nekur tālāk par zinātniskā komunisma pasniedzēju neesat aizgājusi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas